reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
chwalę się: moje dziecko pierwszy raz od urodzenia zasnęło w łóżeczku samo w dzień, bo wieczorem to usypia sama. a sukces duży bo tak to śpimy albo we wózku albo musimy się klepać po pupie aby usnęła a tu proszę troszkę po marudziła i śpi .

Ja to mam pecha przynajmniej raz w roku kradną mi pieniądze... I dziś jest ale już drugi taki dzień o tym roku :( tym razem to 50zł na szczęście tyle miałam przy sobie tylko :( portfel mało warty ale miałam do niego sentyment..

polka współczuje
polusia gratulację!mój w łóżeczku wcale nie zaśnie czy dzień czy noc:dry:

Z tą d3 to oszaleć można, co pediatra to inne zalecenia, a u nas nawet co wizyta, raz mówi dać, innym razem, że jak wypije 800ml mm dziennie lub więcej to nie, ostatnio mówię jej, ze wypije mi 500-600ml, a ona, żeby nie dawać:sorry2:no qrna co za zamienny stosunek do sprawy, ciekawe co powie teraz, jak pójdziemy w tym tyg

A tak z innej beczki to zalatana jestem cały dzień:-D
pozdrówki marcówki:-)

a od nas goscie juz jadą na szczescie dzieciaki wyją bo dziewczyny chą spać razem a Klaudia ( siostrzenica szwagra) musi jechać do domu mowie wam dom wariatów a Niki nie spał cały dzien bo ciągle krzyki wrrrr

Myszowata ja bym podawała witD moj pije na dobę 600-700 ml mleka i kazała no ale nam się mega pocą stopy.
Moja siostrzenica ur sie 4 lata temu i tezm iala podawana wiec u nas w tej kwestii nic sie nie zmienia.

polka wspolczuje!

polusia gratulacje, tez bym tak chciala, chociaz na noc....

Ja juz spakowana prawie jestem, oby wszystko bylo ok. Na necie pewnie bede za pare dni, trzymajta sie dziolchy, dobrej nocki

heronek to ty się kobitko trzymaj. do poczytania za kilka dni.

my mamy przerwę w jedzeniu, zjadła pół i zaraz dam drugie pół. kurde tak to dawno nie jadła :)

Agulka też bym chciała takiego aniołka bo moja to diablica, nie uleży ani nie usiedzi w miejscu 5 min. musi się coś dziać bo inaczej nudno i wrzask:)
U mnie to samo - łóżko parzy ;-) A jak miał 3 miesiące, to chwaliłam że aniołek :baffled:

Ja to mam pecha przynajmniej raz w roku kradną mi pieniądze... I dziś jest ale już drugi taki dzień o tym roku :( tym razem to 50zł na szczęście tyle miałam przy sobie tylko :( portfel mało warty ale miałam do niego sentyment..
Oj współczuję :-(

reklama
Do góry