reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam wieczorkiem. ja dzis opiekowałam sie 6 miesięczną Zosią bo siostra mojego K pojechała z meżem na większe zakupy a nam zostawili małą zebyśmy nabierali wprawy...;-) jejku jaka ona jest grzeczna. spała tylko pół godzinki, a tak to cały czas grzecznie sie z nami bawiła albo sama w łóżeczku i wcale nie płakała...:-) a później byłam u kumpeli na herbatce i cieście xD
Kasiuch u mnie dobrze Michaś mam coraz ciaśniej no i atakuje żebra bo jest odwrócony juz główką w dół. ja od środy ide do szkoły a czuje sie dobrze nie mam w sumie żadnych dolegliwości. najwiecej trudności sprawia mi zawiązanie moich ulubionych trampek; :-)
/vegas z Martynki to normalnie śpiąca Królewna hehe ;-)
confounded czas leci szalenie szybko choć dla mnie mógłby bardziej przyspieszyć.
umi lasencja z Ciebie :-)

czy nie wiecie przypadkiem co z clio jakoś cich bez niej może pojechała na porodówke??????????????????

Jest weekend, więc ogólnie jest mały ruch. Choc może akurat Clio rodzi=D

Umi, świetny wózek. Dużo za niego dałaś?

Ostatnia edycja:
vegas śliczna grzywa ja na prosto miałam tylko raz w życiu ale ona tylko lepiej wygladała na zdjeciu na żywo nie bardzo i już mam normalnie na bok
DSC00939.jpg
a jak mi już rsoła to musiałam nosić zaczesaną do góry...;-)
clio conajmniej raz dziennie zaglądała na bb. może jej metody poskutkowały ???

reklama
hejka :)

widac dziewczeta foty wklejaja :) ja to mam calkiem inny gust :p powiem takk macie takie spokojne ladne fryzurki :)) ja to jakos zawsze cos dziwnego mialam na lebie jak nie obciecie to kolor :p bylam wlasnie kilka dni temu u fryzjera taka asymetrie ala' a z grzywka wzorkami i dlugii tyl mam :p musze fote zrobic i wam poslac :p

sto latek dla Malwinki :) !

Do góry