reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Elizka Może powiesz nam o co chodzi, co? Ja np chciałabym, jakoś Ci doradzić ale nie wiedząc nawet o co chodzi ciężko jest.... Nie chcę oczywiście wyciągać od Ciebie prywatnych spraw ale widać ze potrzebujesz, że wołasz o wsparcie.
Umi a to tak. No jak wczoraj u nas słonko wyszło to tez można było spokojnie w bluzie samej chodzić ale w takiej cieplejszej. Ale u nas gdzie wokoło nie ma budynków inaczej jest niż tam gdzie jest teren zabudowany.

reklama
tak sama, ale w tym przypadku to mąż musiałby sie wyprowadzic ode mnie.
Napisałabym wam ale szczerze to bardzo długa historia... nie miła i dla mnie i tez dla niego...
Cóż do tego dochądzą inne wątki... nie chce pisac tu na ogóle:/ :-(
Ciężko jest podjąć taką decyzję... ale juz dwa razy sie próbowalismy rozstac a potem po tygodniu wracalismy do siebie...
Teraz chce dojrzec do tej decyzji i chyba naprawde sie to zbliza...
Mąż chcaiłby sie wyprowadzic blizej pracy tej co teraz ma, ale ja sie boje.... teraz jestem blisko rodziców, jak sie rozstaniemy to pomogą... a tam? ehhh......
No i jest jeszcze jedna kwestia ale jej tu nie opisze:dry: :-( :-( :-(

Black Fajnie ze się pokazałaś. Pisz co tam u Ciebie....

A ja zmykam na razie. Musze ogarnąć do. Zajrzę tu jak Mareczek pójdzie na poobiednią drzemkę, czyli już niedługo

Elizka napisz do któregoś z adminów np Bestyjki że chciałabyś pomóc na forum itd i się okaże czy jakiś dział potrzebuje opieki:-) A co do twoich zdjec to musze powiedziec że w twoim przypadku trójka dzieci odmładza:-):-p na zdjeciu slubnym wygladałas powazniej niz na tym drugim:-p
lolkak widze ze ty w ciazy szalejesz jak ja kiedys hihi:-)
confunded sto lat z okazji 2 miesięcy:-)

edit a to my z dzisiejszego spacerku:-)

1. Aaaaaaa tyle mam zebów

Zobacz załącznik 279050

2. Mój zawód pchacz:-)

Zobacz załącznik 279059

3. My

Zobacz załącznik 279068

swietne zdjecia:) umi jaki sweet styl masz:):):):)

Black porwócila na stare śmieci o proszę:-):-p
Elizka taka decyzje musicie razem przemyslec... wydaje mi sie ze jestescie zgranym małzenstwem ale nie znam was i wiadomo wrażenie a prawda to dwie rózne sprawy
Ewi dokładnie w miesicie jest cieplej:-):-p
elzii zadnych wykropkowanych słów prosze nie uzywac:/

edit
Daff raczej brak stylu:-p hihi, ale dzięki kochana tak na prawdę to ja mam trudnosci z ubieraniem:-p

Ostatnia edycja:
vegas śliczna grzywa ja na prosto miałam tylko raz w życiu ale ona tylko lepiej wygladała na zdjeciu na żywo nie bardzo i już mam normalnie na bok
DSC00939.jpg
a jak mi już rsoła to musiałam nosić zaczesaną do góry...;-)
clio conajmniej raz dziennie zaglądała na bb. może jej metody poskutkowały ???

ale masz siczne włoski:)

umi no cos ty? ja mam gorzej! bo nie mam tak wielkich ciuchow na siebie., ne przewidywalamz e sie po ciazy tak roztyje:):)
ale mi sie podoba i te rozczochrabne wloski:)

Daff eee głupoty gadasz... ja tez nie w chodze w bluzki z przed ciazy bo w spodnie to nawet w ciazy wchodziłam... Jaki rozmiar nosisz bo mnie sie wydaje ze wygladasz całkiem normalnie i po prostu przesadzasz:-p

umi chętnie bym poszła na porodówkę ale co tam będe robiła a w domu TV necik myślę ze do 12 coś ruszy :)Daff mi powiedziała jak sie posprawdzać więc co nieco już wiem :D

Elizka czasem trzeba takie decyzje podjąć dla własnego spokoju ale ty naprawdę masz chyba ciężki orzech do zgryzienia ...

reklama
Daff eee głupoty gadasz... ja tez nie w chodze w bluzki z przed ciazy bo w spodnie to nawet w ciazy wchodziłam... Jaki rozmiar nosisz bo mnie sie wydaje ze wygladasz całkiem normalnie i po prostu przesadzasz:-p

hehe a widzialas zebym jakas fotke swoja wstawiala? wstawiam raczej tylko julki bo wstydze sie ze tyle przytylam. nawet obraczke o 5 rozmairow musialam powiekszyc.
obecnie rozmiar 42... a przed ciaza 36 max 38 no co tu duzo mowic marzeniem moim jest znow wazyc 60kg....
kochalam figure sprzed ciazy i za chwile bede robic serie brzuszkow... z pol godz poslacze na skakance.. zapuscialm sie znowu i od dzis ostro walcze o moja figure! chce wejsc w moje dzinsy!
tylko pewnie jak schudne to cycki mi spadna. pwoiedzice mi znacie jeszcze jakis dobre cwiczenia na brzuch i uda?

Do góry