reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam wszystkie mamusie ;-) Kurczę długo się nie odzywałam bo podłapałam dolinę,a później starałam się odkręcić moje wszystkie błędy i myślę,że mi się to udało, Jestem szczęśliwa. Któraś się rozpakowała może???
Nie Firanko, żadna. No jedynie mama Ixidixi hehe=D ale to z poza forum.
Kochana jak chcesz to możesz się nam tu wyżalic=*

reklama
Witam z rana ;-) Ja chce lato, nienawidzę zimna a tu pizga już jak nie wiem :baffled::crazy: Młody jeszcze śpi a P w pracy.

mały się obudził później reszte naskrobie :-p

Witam.
Bólu kolana ciąg dalszy.
Dzieciaki jeszcze śpią. Poprawka już się obudziły.
Umi Super zdjęcia robi ten Wasz aparat. Kacperek to od zawsze mi się podobał, taki fajny rudzielec. a Ty świetnie wyglądasz, naprawdę.
Tak ciepło było u Was. Ja to musiałam jeszcze kurteczki dzieciom założyć bo było brrrr....
Misia no to miałaś przedsmak macierzyństwa, he he.
Clio A już myślałam ze się rozpakowałaś.... Zawiodłam się na Tobie, he, he.... Biedny mąż, musiał oddać zabaweczkę. Mój S jak malucha oddawał to mu żal było, a po hondce to pewnie jeszcze bardziej szkoda...
Fikusek Powodzenia na tej rozprawie.

Vegas Nic za niego nie dałam u dolu jest taka naszywka z mapa polski i zaznaczona Debicą. Miasto rozdawało wózki, kosmetyki lub ciuszki jako wyprawka dla dzieci z rodzin których dochód na osobe nie przekraczał 504 zł to taki dodatek od Burmisrza do becikowego:-). My ogólnie mamy 2 wózki nie wiedzielismy ze dostaniemy cos od miasta i wczesniej kupiliśmy i ten czerwony ma teściową, osobiście go nie lubię bo się wiesza na każdym dołeczku, wyboju itd wiec wózek super ale na równe nawierzchnie:/ na chodniki dębickie raczej sie nie nadaje i wole ten mój drugi chociaz ciezszy:-) Co do młodego no akurat tylko kolor włosów ma do moich podobny tak to cały tatus z twarzy eh:-):-p
Powiem Ci ze twoja fryzurka bardzo mi sie podoba i genialnie wygladasz z grzywką. Dodaje ci pazurka ta grzywka a jednocześnie powagi, ale zachowuje całkowicie dziewczecość. ślicznie Ci
Lolkak, Fikusek, aga.kk Dziekuję:-)
Misia92 dzieki lasencja z nadwagą hihi:-)
fikusek no żartujesz i ty musisz tak łazic po sadach? bez sensu!!!!!!!!!!!
Ewi hehe jak by to powiedział mój T. to nie aparat tylko on:-p hihi dzieki kochana, było troche chłodno ale akurat wyszlismy jak było słoneczko wiec nie ubierałam małemu kurtki ale miałam i ja i on bo jak słonko zachodziło to masakra:-)

hej Mamuśki :-)
witam się z rana ;-)
Ewi ja też jestem rozczarowana że jeszcze w 2w1 :rofl2: ale już naprawdę nie długo :laugh2:co do Hondy to szkoda wielka ale Rodzinka przede wszystkim :tak:
Vegas poszła za tyle ile chcieliśmy i to nas cieszy bo pojechała do Gorzowa Wielkopolskiego a facet chce w nią zainwestować więc trafiła w dobre ręce
fikusek trzyma kciuki :-D pokaż im :-p

a jak tam reszta mamuś?? ale zimno jest brrrr ... :baffled:

...mam chwilę wolnego.
Moje dziecię już śpi:)
Co u was dziewczyny?jak mija wieczorek?

Dziewczyny widzę że wkleiłyście swoje fotki na ogólnym,ładne zdjęcia,śliczne babeczki z was.
Pomyślcie aby zrobić sobie wątek zamknięty i tam wklejać swoje zdjęcia i zdjęcia swoich dzieci bo po co nie potrzebni internauci mają was oglądać i wasze rodziny.
Zgadzam sie, moze grupe sobie zrobimy prywatna i tam w wątku bedziemy wstawiac zdjecia? ;-)

ja się sporo naczytałam o tym pozwoleniu na winko w czasie ciąży. Ja bym nie piła, ale za Was nie decyduję. Mogłabyś już rodzic=D
Szczerze ja Ci powiem ze w trakcie ciąży cos tam zawsze wypiłam... dzieciaczki są zdrowe, wiec chyba to naprawde zalezy by z umiarem wszysto robic;-)

hej:)
ja zbieram sie na ta powalona sprawe:/ trzymajcie kciki by sedzia dzis byl,przesluchal mnie i zeby w koncu dali mi swiety spokoj!:)
Kciuki zacisniete! :&&&

A tak pozatym witam sie...:-)
Ogólnie myśle nad swoim zyciem i musze podjąć wazną decyzję.... :-( ehhhh..... :dry: ciężko jest mi, choć wszystko idzie za tym by zostać sama narazie... :(

reklama
moim zdaniem sciema bo sie wystraszyla!:)

Mam nadzieję, że to była ściema, choć nawet jeśli, to ta siksa powinna mieć z edit: pupci (no tak, o zabijaniu dziecka i planach oddania go do domu dziecka można tutaj mówić bezpośrednio, ale wykropkowanej pupy używać nie należy) zrobioną jesień średniowiecza...

Niektórzy ludzie nie mają co ze sobą zrobić w życiu, albo im się nudzi. No i inni są jeszcze niezrównoważeni psychicznie.

Odmeldowuję się! :)

Ostatnia edycja:
Do góry