reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

clio posprawdzać? wieź mi pisz o co lotto bo ja nie wiem o co chodzi:-p ja to w ogóle akcji porodowej nie miałam tzn miałam ale nie wiedziałam ze to to hihi:-):-p

edit Daf uraziłaś mnie w tym momencie:-p ja przed ciąża miałam rozmiar 40 a teraz 42-44 tamta sukienka to rozmiar 42

reklama
hehe a widzialas zebym jakas fotke swoja wstawiala? wstawiam raczej tylko julki bo wstydze sie ze tyle przytylam. nawet obraczke o 5 rozmairow musialam powiekszyc.
obecnie rozmiar 42... a przed ciaza 36 max 38 no co tu duzo mowic marzeniem moim jest znow wazyc 60kg....
kochalam figure sprzed ciazy i za chwile bede robic serie brzuszkow... z pol godz poslacze na skakance.. zapuscialm sie znowu i od dzis ostro walcze o moja figure! chce wejsc w moje dzinsy!
tylko pewnie jak schudne to cycki mi spadna. pwoiedzice mi znacie jeszcze jakis dobre cwiczenia na brzuch i uda?
ja nosze rozmiar 46 ja cie to pocieszy:D:D nosze o numer wiekszy niz w ciazy:/

wrocilam! byly wezwane wszytkioe dziewczyny nawet co juz zeznania skladaly,niektore 3 raz juz byly i co? sedzia powiedzial ze wezwanie nie bylo obowiazkowe mimo innej informacji na liscie! no ja akurat musialam byc jako ta co nie zeznawalam. W ogole odczytal nie moje zeznania z policji 2 razy! paranoja. No i pewnie nastepne wezwanie mi przyjdzie tylko nie wiem czy jechac bo znowu powie ze przesluchane dziewczyny moga opuscic sale i nawt im obecnosci nie sprawdzal.

Daff poprawka przed ciaza górę miałam 40 a dół 42 a teraz i góra i dół to 42:-p
fikusek to po co na liscie napisali ze obowiazkowe:/ bez sensu...

umi dzisiejsza noc to horror wstawałam chyba 5 razy siusiu mam silne upławy brzusio momentami mnie pobolewa mały jest bardzo aktywny tzn dość boleśnie się wypycha na boki :p

clio posprawdzać? wieź mi pisz o co lotto bo ja nie wiem o co chodzi:-p ja to w ogóle akcji porodowej nie miałam tzn miałam ale nie wiedziałam ze to to hihi:-):-p

edit Daf uraziłaś mnie w tym momencie:-p ja przed ciąża miałam rozmiar 40 a teraz 42-44 tamta sukienka to rozmiar 42

wybacz nie chcialam urazic! ale w takim razie musimy sie czyms roznic bo ja wygladam na o wiele wieksza niz TY!!!
napreawde.. przy mnie wygladasz jak szczypior!

umi dzisiejsza noc to horror wstawałam chyba 5 razy siusiu mam silne upławy brzusio momentami mnie pobolewa mały jest bardzo aktywny tzn dość boleśnie się wypycha na boki :p

jak dla mnie przygotowujesz sie... rozkladasz sie nam kochana... u mnie uplawy pojawily sie wieczorem na drugi dzien bylam w szpitalu rano ze skurczami co 7 minut!
tez sie zle czulam pobolewalo mnie wszytsko a krzyz najbardziej! wg mnie rozkrecasz sie! zycze ci szybkiego rozwarcia bo to jest chyba najgorsze bynajmniej u mnie do 10 cm 3 dni bylo potrzeba!

Ostatnia edycja:
Fikusek paranoja :crazy:
Daff ja też teraz noszę 40 a przed ciąża tak samo jak ty 36/8 :crazy:
Clio no ja mam nadzieje, że jak najszybciej coś ruszy bo ostatnia osoba która się rozpakowywała to była chyba Elizka potrzeba świeżej młodocianej krwi :-D
Elizka wierze, że podejmiesz najlepszą decyzję dla siebie i dziecie ;-)

Musze się dzisaj do gina ruszyć po recepty ale mi się tak nie chcesz, że hoho. No i jestem nadal przeziębiona i mam dość :crazy:

reklama
Daff z tym urażeniem to żartowałam:-p hm a ile masz wzrostu?
clio hm no nie źle jak ja sie ciesze ze czegos takiego nie miałam hihi:-p tzn jak poszłam do szpitala i mnie zostawili to chyba tak sie wkurzyłam ze miałam silne bóle kregosłupa cała noc wstawałam i łaziłam do wc i mi sie słabo robiło ale myslałam ze ból to przez niewygodne łózko, a zawroty głowy przez okropny zaduch:-) Pamietam jak koło 6:20 pisalam do mamy sms'a " hej co tam u ciebie i opisywałam jak beznadziejna noc była" wysłalam dokłanie o 6:19 i to samo chciałam napisać do mojego T. ale zachciało mi sie do wc i juz nie zdążyłam hihi:-) o 6:30 mały się urodził

Do góry