Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja nosze rozmiar 46 ja cie to pocieszyhehe a widzialas zebym jakas fotke swoja wstawiala? wstawiam raczej tylko julki bo wstydze sie ze tyle przytylam. nawet obraczke o 5 rozmairow musialam powiekszyc.
obecnie rozmiar 42... a przed ciaza 36 max 38 no co tu duzo mowic marzeniem moim jest znow wazyc 60kg....
kochalam figure sprzed ciazy i za chwile bede robic serie brzuszkow... z pol godz poslacze na skakance.. zapuscialm sie znowu i od dzis ostro walcze o moja figure! chce wejsc w moje dzinsy!
tylko pewnie jak schudne to cycki mi spadna. pwoiedzice mi znacie jeszcze jakis dobre cwiczenia na brzuch i uda?
clio posprawdzać? wieź mi pisz o co lotto bo ja nie wiem o co chodzija to w ogóle akcji porodowej nie miałam tzn miałam ale nie wiedziałam ze to to hihi:-)
edit Daf uraziłaś mnie w tym momencieja przed ciąża miałam rozmiar 40 a teraz 42-44 tamta sukienka to rozmiar 42
umi dzisiejsza noc to horror wstawałam chyba 5 razy siusiu mam silne upławy brzusio momentami mnie pobolewa mały jest bardzo aktywny tzn dość boleśnie się wypycha na boki![]()

dokladnie:/ bez sensu:/Daff poprawka przed ciaza górę miałam 40 a dół 42 a teraz i góra i dół to 42
fikusek to po co na liscie napisali ze obowiazkowe:/ bez sensu...
hm a ile masz wzrostu?
tzn jak poszłam do szpitala i mnie zostawili to chyba tak sie wkurzyłam ze miałam silne bóle kregosłupa cała noc wstawałam i łaziłam do wc i mi sie słabo robiło ale myslałam ze ból to przez niewygodne łózko, a zawroty głowy przez okropny zaduch:-) Pamietam jak koło 6:20 pisalam do mamy sms'a " hej co tam u ciebie i opisywałam jak beznadziejna noc była" wysłalam dokłanie o 6:19 i to samo chciałam napisać do mojego T. ale zachciało mi sie do wc i juz nie zdążyłam hihi:-) o 6:30 mały się urodził