reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Milka- miałam folię, ale stwierdziłam, że sam pokrowiec na gondolkę wystarczy, postawiłam nad wózkiem jeszcze parasol słoneczny :) a sama wyjęłam parasol swój, tylko tak padało, że i tak zmokłam, a kurtki deszczowej nie posiadam :(

Lencja- pizza dla mnie była bez sera, smakuje tak, jakby się chleb farszem od pizzy obłożyło, ale liczy się, że teściowa pamiętała i nie posypała serem

Ciekawe jak Ita Po weselu? Ja sie już 11. września doczekac nie mogę i wesela :)

tak się zastanawiam, czy jakąś kurtkę kupić dla Filipa na jesień, bo żadnej nie mam, mam kilka grubych bluz dresowych i swetry, ale się zastanawiam czy to wystarczy? na zimę ma mieć kombinezon, ale przed zimą?

reklama
Dobry wieczorek:-D:-D:-D
Nadika - ja narazie na pneumo nie szczepię, zaszepiłam tylko 5w1 i w mojej przychodni też zalezy lekarzom aby szczepić - wiadomo kasę z tego mają. A włosy mi narazie odpukać nie wychodzą, biorę prenatal tak jak w ciąży.
Kasiulka1980 - super mała wygląda w spodenkach, też widziałam je dzisiaj w HM-ku, ale zakupiłam tylko bluzeczkę i skarpetki. W ogóle chciałam mojej jakieś fajne bluzeczki na długi rękaw kupic bo oczywiście powyrastała i kurcze nie było za bardzo, w smyku znalazłam 3-pak z króliczkiem za 55zł zrobione na styl Babaluno-uwielbiam te ubranka
Bakteria - myślę ze na takie sadzanie to za wcześnie troszkę
Ewela - no super się prezentowałaś i ja też zazdraszczam włosów, oddaj trochę:-)
Kpi - Iga też ostatnio marudna strasznie, wszystko jej nie pasuje, najlepiej jej wychodzi darcie się, kurcze mam nadzieję że to ten skok, bo akurat jej 12 tydzień idzie i to by się zgadzało. O i uwielbia pozycję "samolocik" to jej pasuje.
Gosiagro - fajnie że Maja tak wesolo przyjęła szczepienie
Ania - trzymam kciuki za Helenkę, a moja mała też dopiero po pierwszej turze szczepień
Zyrafka - super nosidełko tylko cena mnie trochę przytłacza, drogie strasznie, ale może warte swej ceny, napisz koniecznie wrażenia bo też rozważam zakup
Hefi - dobrze że mąż wyszedł bez szwanku
Lena - pochwal się kiecką, Iga śpi w łóżeczku lub na łóżku/sofie
Magda M - poradzisz, poradzisz, a po tych 3 dniach jeszcze będziesz się dziwić że tak gładko poszło
Kasiajanicka - te ubranka i czapeczki z tygryskami sa superos, moja ma tygrysiaste śpioszki mimo że to na chłopczyka:-D
Ufff udało mi się nadrobić, a ja sprzedałam moje ciążowe ubranka na allegro i teraz żal mi je wysyłać:)Co za pogoda, nie dość że leje to jeszcze tak zimno, ale obstawiam że jeszcze we wrześniu bedzie trochę lata. Oby.

Ja kurtki nie kupuję, mimo że mnie korciło. Maluch szybko z niej wyrośnie będę go po prostu cieplej ubierać w body bluzę do tego ciepły koc jeśli to nie będzie starczać to znak że czas na kombinezon :-)

Dobra jutro spróbuję nadrobić poprzednie strony :-)

Dobrej nocki :-)

Hej Dziewczyny!

Hefi cale szczescie ze skonczylo sie tylko na stratach materialnych, na ubezpieczenie nie ma co liczyc ??

Samochód mieliśmy od 2 miesięcy i wczoraj mąż dzwonił do ubezpieczyciela bo podpisywaliśmy umowę OC, AC i NW (od 1.08 ważne) ale AC miało działać dopiero jak ktoś przyjdzie i zrobi zdjęcia (tak mu wytłumaczyła babka przy podpisywaniu umowy - koleś był i robił jakieś 2 tygodnie temu ale nie dostarczył ich do ubezpieczyciela jeszcze :/ - niby przyznali sie ze to ich wina ale mogą zaproponowac AC dopiero od 1.09 a nam to niewiele da bo wypadek był w niedziele :/ [chcemy zdobyć nagrania z podpisania umowy i z wczorajszej rozmowy - wtedy może uda się coś wyłuskać od nich bo w końcu przyznali sie ze z ich winy]

Nasza Julka w dzień śpi w wózku który stoi i pokoju (salonie), a w nocy śpi pod kocykiem w łóżeczku, czasami w nocy przykrywam ją tak lekko kołdrą bo lubi sobie stopy rozkopywać a my śpimy przy uchylonym oknie.

Dzisiaj też pogoda zapowiada się chyba mało ciekawie, a w każdym razie dosyć chłodno :( mam nadzieje że nie będzie padać to może na spacer wyjdziemy bo wczoraj padało popołudniu i nie byłam w końcu z małą.

Ostatnia edycja:
tak się zastanawiam, czy jakąś kurtkę kupić dla Filipa na jesień, bo żadnej nie mam, mam kilka grubych bluz dresowych i swetry, ale się zastanawiam czy to wystarczy? na zimę ma mieć kombinezon, ale przed zimą?
mam ten sam problem ale stwierdziłam że bluzy wystarczą.do tego kocyk i przykrycie do gondoli. chyba że w ciucholandzie kupię jakąś w fajnej cenie.

hej
u mnie brzydkiej pogody ciąg dalszy :-(, my standardowo śniadanko i do przedszkola, aż mi szkoda budzić Kacperka tak sobie słodko na brzuszku spi.
Ostatnio myślałam o gnieshi i krakowiance. Jestem ciekawa co tam u nich?

Ja ostatnio w ciuchlandzie właśnie kupiłam dla Kacperka dwie kurteczki jedną na jesień a drugą na zime i zapłaciłam całe 7 zł

Dzień dobry!
no i znowu pada:no: zapomniałam się wczoraj pochwalić, ze MAJUSIA wazy prawie 6 kg:-Da dokładnie 5960, w m-c przytyła 840 gr co daje na tydzień 210 gr, więc pięknie:-D:-D
MagdaM - na pewno dasz sobie rade:tak::tak:
katarzynajanicka - ja mam kurteczkę, bo kiedyś w paczce z innymi ciuchami na allegro kupiłam:tak:
Lencja - nie, nie pytałam o poziom płytek a to dlatego, ze szczepienie jest w rejonowej przychodni, a morfologie zlecił lekarz z prywatnej przychodni, do której należę z pracy i pójdę się dopiero jego zapytać, wole się tej mojej lekarki z rejonowej nie chwalić, że chodzę prywatnie, bo wiesz jak jest, podważam jej wiedzę i w ogóle

Witam , zaczelo lac w novcy i tak leje dalej mam wrazenie ze to powtorka z maja oby nie.......

Hefi ja bym nie odpuscila to ewidentnie ich niedopatrzenie auto jak na moj gust jest ubezpieczone od 2 tyg...... choc i to dla mnie ciut dziwne no ale skloro sie tak umawialiscie, powinni pokryc cala szkode nie odpuszczaj im

Gosiargo piekna waga gratuluje

kasia a ja mam kurtke po Olafie :)) a jemu pamietam kupowalam w realu za jakos fajna cene, grubszy material z kapturkiem typowo chlopieca , Oli slodko w niej wygladal. ale mysle ze grube bluzy wystarcza przeciez to wlasciwie to samo

U mnie szał pał...pamiętacie jak po terminie pisali urodziłaś już....tak teraz piszą masz stresa???"Boszeeeeeeeeee" co za ludzie;(A ja nie mam stresa bo jest tyle roboty!!

reklama
U mnie szał pał...pamiętacie jak po terminie pisali urodziłaś już....tak teraz piszą masz stresa???"Boszeeeeeeeeee" co za ludzie;(A ja nie mam stresa bo jest tyle roboty!!

Oj nie zazdroszczę Ci tego :-) ale samego wesela to jak najbardziej :-)

Jak patrzę na tą pogodę to ciesze się że nasze pociechy zdążyły się trochę przez lato dotlenić, teraz to się pomału wychodzić odechciewa.

Do góry