reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

To ilu dniowe masz cykle ??
Zrób bete dla pewności, 25 dc to może być za wcześnie, chyba, że wiesz który to dzień fl :)
Ale blada kreska i to tak wcześnie to jednak coś :)
Zycze by się potwierdziło drugim teściorem :)

Poziomki, ano koszmar ale co zrobić ??
Wiecie może jak z tą prolaktyną ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczyny, jakiś czas temu w maju gościłam na tym forum. Teraz wracam,bo chciałabym żebyście mi powiedziały co myślicie, drugi już cykl biorę luteinę w pierwszym cyklu okres dostałam w 23 dniu, teraz jestem w 25 i zrobiłam dzisiaj test ACOn Ulrta Czuły. i najpierw wyskoczyła jedna wyraźna krecha a po 2 minutach coś jakby druga tylko, że bardzo blada i po paru godzinach jest bardzo cieniutka ( wiem, że się już nie patrzy po takim czasie no ale...) lecz widoczna. Miałyście może tak? Czekam na odpowiedź :-)

Ja mam tak samo - zrobilam dwa testy jeden wczoraj i jeden dzisiaj i na obu mam jasniutkie kreski. Najlepiej powtorzyc test albo isc na bete od razu :> Ja jutro powtarzam test poraz 3 i ide do ginka wieczorem ;p

Lilith bardzo chcialabym pomoc ale ja nie wiem co z prl bo sama poszlam prywatnie i zrobili mi tak jak chcialam. Widocznie Twojej gin potrzebny jest tylko ten jeden wynik. Ale i tak macie tam zdrowo pokielbaszone. wspolczuje.

Poziomki cos mi sie wydaje ze to za wczesnie zeby cos zobaczyl :D no chyba ze jakies zmiany na szyjce bo dzidzi raczej nie bo za wczesnie, gdyby to byla ciaza to bylabym w 4tyg 3 dniu ciazy :>

Co do cykli to właśnie było u mnie dziwnie,bo po odstawieniu tabl w styczniu miałam bardzo nieregularne raz nawet 48 dni i dlatego gin przepisał mi luteinę i powiedział, że bardzo prawdopodobne iż w drugim cyklu się uda. Więc tak jak pisałam w poprzednim cyklu miałam 23 dni teraz też mi się wydawało, że @ nadchodzi ale te objawy jakieś dziwne mam i dlatego zrobiłam test. poczekam do piątku, góra do niedzieli i teścik powtórzę :-D

Mononoke, ja nie mam tu ginekologa ;p
A co im bylo potrzebne to ja sama nie wiem, o to badanie akurat ja poprosilam i nawet pewna ne byłam czy zrobili ;/

Poziomki, ano koszmar ale co zrobić ??
Wiecie może jak z tą prolaktyną ??
Miałam Ci napisać i zapomniałam;))
Prolaktyne z obciążeniem robi się wtedy jeżeli prl bez obciążenia wychodzi za wysoka.

Mononoke w tym tygodniu macica i szyjka się zmieniają i na podstawie tego gin rozpoznaje ciąże

Ostatnia edycja:
Nie, ja chodzę do takiej specjalnej kliniki co się przychodzi z babskimi i nie tylko problemami ;p

Ufff juz myslalam ze Cie GP torturuje :>

Miałam Ci napisać i zapomniałam;))
Prolaktyne z obciążeniem robi się wtedy jeżeli prl bez obciążenia wychodzi za wysoka.

Mononoke w tym tygodniu macica i szyjka się zmieniają i na podstawie tego gin rozpoznaje ciąże

No mam nadzieje, ze zobaczy bo jak on mi nie potwierdzi to sama nie uwierze nawet po 100 sikaczach :D
Ps az z ciekawosci tempke sprawdzilam :D ale tgo sie nie liczy bo musialabym caly cykl sprawdzac i to rano a nie teraz :F ale mam 37,3 :D
Gorzej bo mialam sie nie nakrecac a lapie sie na tym ze gadam do brzucha np: Na co masz ochote do jedzenia?:> :D <lol>

Ufff juz myslalam ze Cie GP torturuje :>

No mam nadzieje, ze zobaczy bo jak on mi nie potwierdzi to sama nie uwierze nawet po 100 sikaczach :D
Ps az z ciekawosci tempke sprawdzilam :D ale tgo sie nie liczy bo musialabym caly cykl sprawdzac i to rano a nie teraz :F ale mam 37,3 :D
Gorzej bo mialam sie nie nakrecac a lapie sie na tym ze gadam do brzucha np: Na co masz ochote do jedzenia?:> :D <lol>
:)))))))))))))))
Ja mam też cały czas na dole powyżej 37(sprawdzałam o różnych porach;))

reklama
Czyli jak co badanie w porządku zrobione, dziękuję za odpowiedz :)

Do GP tutejszego po przeprowadzce nie chodzę ;]
Ostatni raz to chyba byłam jak ospe mialam a to było ze 2 lata temu :)

Mononoke, nie przesadzasz. W ciąży jesteś, nosisz w brzuszku małą istotkę to to naturalne, że z nią rozmawiasz :D Nic tylko się cieszyć ;p

Do góry