reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
mój mąż ma na drugie Kubuś=) hehe
słodki Patrycjo ten Kuba Twój. Ma usteczka jak panienka hehe.
Urodził się tego dnia co moja dobra koleżanka - 6 lutego
chyba mi się coś z pęcherzem dzieje. Non stop mam wrażenie, że chce mi się siusiu a potem jak idę to tylko troszkę tego.
słodki Patrycjo ten Kuba Twój. Ma usteczka jak panienka hehe.
Urodził się tego dnia co moja dobra koleżanka - 6 lutego
chyba mi się coś z pęcherzem dzieje. Non stop mam wrażenie, że chce mi się siusiu a potem jak idę to tylko troszkę tego.
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
jakie ślicznościVegas dziękizawsze możesz dać synkowi na drugie Kubuś
a tu pare fotek z dzisiaji jedna z wcześniej
Zobacz załącznik 280944Zobacz załącznik 280943Zobacz załącznik 280942Zobacz załącznik 280941

fikusek1988
Mama Alanka:)
jakie minki robiVegas dziękizawsze możesz dać synkowi na drugie Kubuś
a tu pare fotek z dzisiaji jedna z wcześniej
Zobacz załącznik 280944Zobacz załącznik 280943Zobacz załącznik 280942Zobacz załącznik 280941
no to wiem ale jak dlugo na niego Ty albo twoj maz czekaliscie??Jej ale produkcja...doczytałam troszkę
aaa rozumiem tak potrzebny.
Koniecznie musisz go mieć do ubezpieczenia,do benefitów,do pracy,Potrzebny jest do życia w UK.
Trzeba zarezerwować sobie wizytę w Revenue,następnie jedziesz na spotkanie i przeprowadzany jest wywiad a potem jeśli wszystko jest ok przyznają Ci numer itd.
dziewczyny, a tak w ogóle skąd pomysł na imiona dla waszych dzieci? Moi synowie nazywają się Yotam i Natan. Nie mieszkamy w Polsce i nie jestesmy polskiego pochodzenia, więc to nie jest takie wydziwianie na sile. A rymowanie wyszło przypadkiem.. nie podoba mi się to, że się rymują ale się zakochałam w tych imionach od razu.
Zwłaszcza Yotam. Od dawna byłam w tym imieniu zakochana. A Natan po prostu fajnie brzmi 
A u Was była jakaś historia imiena dziecka?
A u Was była jakaś historia imiena dziecka?
C
clio87
Gość
patrycja jakie minki strzela
fajny ^,^
Vegas masz jak ja
też tak siusiuam 
fikusek ja myśląc o dentyście powinnam dostać znieczulenie
raz zwiałam z fotela bo powiedział ze nie da mi znieczulenia to jak się odwrócił ze ślizgnełam się i wyszłam bez słowa
uprzedzam wszystkich dentystów ze mam takie odchyły 
em_x a ile twoje dzieci mają jakiego jesteście pochodzenia napisz coś o sobie bo suwaczków nie masz ...
Mnie sie imię Aleksander podobało ale mój B nie chciał wołąć Olek bo mu sie z dziewczynką kojarzy i został Alex a zdrobniale Lex. Pierwotna wersja to Gabriel ale tak będzie na 2
Vegas masz jak ja
fikusek ja myśląc o dentyście powinnam dostać znieczulenie
em_x a ile twoje dzieci mają jakiego jesteście pochodzenia napisz coś o sobie bo suwaczków nie masz ...
Mnie sie imię Aleksander podobało ale mój B nie chciał wołąć Olek bo mu sie z dziewczynką kojarzy i został Alex a zdrobniale Lex. Pierwotna wersja to Gabriel ale tak będzie na 2
Ostatnio edytowane przez moderatora:
fikusek1988
Mama Alanka:)
Moj mial miec na imie Aleks i tak bylo od poczatku ciazy,spotkalam kumpele ktora tez byla w ciazy i jej syn mial miec jakos inaczej na imie i ja jej powiedzialam jak moj,ona rodzila pierwasz i co? nazwala syna Aleks!!!! no i na szybkiego wpadlo mi do glowy Alandziewczyny, a tak w ogóle skąd pomysł na imiona dla waszych dzieci? Moi synowie nazywają się Yotam i Natan. Nie mieszkamy w Polsce i nie jestesmy polskiego pochodzenia, więc to nie jest takie wydziwianie na sile. A rymowanie wyszło przypadkiem.. nie podoba mi się to, że się rymują ale się zakochałam w tych imionach od razu.Zwłaszcza Yotam. Od dawna byłam w tym imieniu zakochana. A Natan po prostu fajnie brzmi
A u Was była jakaś historia imiena dziecka?![]()
hahahapatrycja jakie minki strzelafajny ^,^
Vegas masz jak jateż tak siusiuam
fikusek ja myśląc o dentyście powinnam dostać znieczulenieraz zwiałam z fotela bo powiedział ze nie da mi znieczulenia to jak się odwrócił ze ślizgnełam się i wyszłam bez słowa
uprzedzam wszystkich dentystów ze mam takie odchyły
![]()
reklama
Mnie sie imię Aleksander podobało ale mój B nie chciał wołąć Olek bo mu sie z dziewczynką kojarzy i został Alex a zdrobniale Lex. Pierwotna wersja to Gabriel ale tak będzie na 2![]()
Mój starszy syn ma prawie 7 lat, a młodszy ma 2
Aleksander super imię, Gabriel też fajne, sama się zastanawiałam nad tym imieniem dla syna...
fikusek - Alan też ładne, lubie takie proste imiona