reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas dzięki :-D zawsze możesz dać synkowi na drugie Kubuś :-D

a tu pare fotek z dzisiaj :-D i jedna z wcześniej :-D

Ostatnia edycja:
reklama
mój mąż ma na drugie Kubuś=) hehe
słodki Patrycjo ten Kuba Twój. Ma usteczka jak panienka hehe.
Urodził się tego dnia co moja dobra koleżanka - 6 lutego

chyba mi się coś z pęcherzem dzieje. Non stop mam wrażenie, że chce mi się siusiu a potem jak idę to tylko troszkę tego.

Jej ale produkcja...doczytałam troszkę:)

aaa rozumiem tak potrzebny.
Koniecznie musisz go mieć do ubezpieczenia,do benefitów,do pracy,Potrzebny jest do życia w UK.
Trzeba zarezerwować sobie wizytę w Revenue,następnie jedziesz na spotkanie i przeprowadzany jest wywiad a potem jeśli wszystko jest ok przyznają Ci numer itd.
no to wiem ale jak dlugo na niego Ty albo twoj maz czekaliscie??

dziewczyny, a tak w ogóle skąd pomysł na imiona dla waszych dzieci? Moi synowie nazywają się Yotam i Natan. Nie mieszkamy w Polsce i nie jestesmy polskiego pochodzenia, więc to nie jest takie wydziwianie na sile. A rymowanie wyszło przypadkiem.. nie podoba mi się to, że się rymują ale się zakochałam w tych imionach od razu. :D Zwłaszcza Yotam. Od dawna byłam w tym imieniu zakochana. A Natan po prostu fajnie brzmi :)
A u Was była jakaś historia imiena dziecka? ;)

patrycja jakie minki strzela :D fajny ^,^
Vegas masz jak ja :D też tak siusiuam :p
fikusek ja myśląc o dentyście powinnam dostać znieczulenie :p raz zwiałam z fotela bo powiedział ze nie da mi znieczulenia to jak się odwrócił ze ślizgnełam się i wyszłam bez słowa :p uprzedzam wszystkich dentystów ze mam takie odchyły :)

em_x a ile twoje dzieci mają jakiego jesteście pochodzenia napisz coś o sobie bo suwaczków nie masz ...
Mnie sie imię Aleksander podobało ale mój B nie chciał wołąć Olek bo mu sie z dziewczynką kojarzy i został Alex a zdrobniale Lex. Pierwotna wersja to Gabriel ale tak będzie na 2 :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny, a tak w ogóle skąd pomysł na imiona dla waszych dzieci? Moi synowie nazywają się Yotam i Natan. Nie mieszkamy w Polsce i nie jestesmy polskiego pochodzenia, więc to nie jest takie wydziwianie na sile. A rymowanie wyszło przypadkiem.. nie podoba mi się to, że się rymują ale się zakochałam w tych imionach od razu. :D Zwłaszcza Yotam. Od dawna byłam w tym imieniu zakochana. A Natan po prostu fajnie brzmi :)
A u Was była jakaś historia imiena dziecka? ;)
Moj mial miec na imie Aleks i tak bylo od poczatku ciazy,spotkalam kumpele ktora tez byla w ciazy i jej syn mial miec jakos inaczej na imie i ja jej powiedzialam jak moj,ona rodzila pierwasz i co? nazwala syna Aleks!!!! no i na szybkiego wpadlo mi do glowy Alan:) to imie tez mi sie podoba:) no i tak zsotalo:)

patrycja jakie minki strzela :D fajny ^,^
Vegas masz jak ja :D też tak siusiuam :p
fikusek ja myśląc o dentyście powinnam dostać znieczulenie :p raz zwiałam z fotela bo powiedział ze nie da mi znieczulenia to jak się odwrócił ze ślizgnełam się i wyszłam bez słowa :p uprzedzam wszystkich dentystów ze mam takie odchyły :)
hahaha :D:D:D ja to uprzedzam ze moge zemdelec i dlateg zawsze okna otwieraja:D

reklama
em_x a ile twoje dzieci mają jakiego jesteście pochodzenia napisz coś o sobie bo suwaczków nie masz ...
Mnie sie imię Aleksander podobało ale mój B nie chciał wołąć Olek bo mu sie z dziewczynką kojarzy i został Alex a zdrobniale Lex. Pierwotna wersja to Gabriel ale tak będzie na 2 :D

Mój starszy syn ma prawie 7 lat, a młodszy ma 2 :) suwaczki może niedługo załatwie :D Z pochodzenia jesteśmy żydami, przeprowadziliśmy się razem za granicę jak miałam 19 lat. Te imiona są tutaj raczej popularne, więc nie ma tak, że ktoś sie patrzy dziwne na dziecko ;) a dla dziadków jest łatwo wymówić imiona.
Aleksander super imię, Gabriel też fajne, sama się zastanawiałam nad tym imieniem dla syna...

fikusek - Alan też ładne, lubie takie proste imiona :)

Do góry