reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Witajcie dziewczyny!

Z chęcią z Wami poklikam, jeśli mnie przyjmiecie. :-)

Staram się o pierwszą dzidzię już ponad 5 miesięcy (właśnie zakończyliśmy 5. cykl starań i czekamy na efekt...). 31 dc u mnie (zazwyczaj mam 34-dniowe) i bóle w dole brzucha już z tydzień. :confused: Testuję w środę ale już szaleję ze strachu, ze znów 1 kreskę zobaczę... :szok: No i też boję się, ze nie wytrzymam do środy! :baffled:

Ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wszystkim testującym i pragnącym maluszka dziewczynom! :happy:

Ostatnia edycja:
IZULKA ZRÓB TEST A NAJLEPIEJ BETE I BĘDZIESZ MIAŁA PEWNOŚĆ...:) jakie to ty tyło dziwne jakbyś ty miała fasolkę choć nie chcesz a ja chce a bym nie miała...:(

Kochana, nie mówię że nie chce. Chcę :) Ale tak, żeby mi na maja termin nie wypadł.. Liczyłam teraz drugi raz, i termin bym jednak na czerwiec miała.. Ale ja nie jestem w ciąży.. Pewnie to wszystko od tego jajnika. Nie zrobie testu bo sie boje..

Witajcie dziewczyny!

Staram się o pierwszą dzidzię już ponad 5 miesięcy (właśnie zakończyliśmy 5. cykl starań i czekamy na efekt...). 31 dc u mnie (zazwyczaj mam 34-dniowe) i bóle w dole brzucha już z tydzień. :confused: Testuję w środę ale już szaleję ze strachu, ze znów 1 kreskę zobaczę... :szok: No i też boję się, ze nie wytrzymam do środy! :baffled:

Ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wszystkim testującym i pragnącym maluszka dziewczynom! :happy:

Witam cieplutko :) Powodzonka!

Bafinka, testowałaś??? Ja tak, ale dopiero po pracy, więc nie z pierwszego sikania. Ja tam widzę cień kreski, ale pewnie wyobraźnia mnie ponosi. Mam drugi test, zrobię jutro rano. Dziś powinnam mieć @. Póki co nie ma, ale pewnie przyjdzie, bo plecy mnie zaczęły boleć jak zawsze na @. Także czekam, czekam....:crazy:

Witajcie dziewczyny!

Staram się o pierwszą dzidzię już ponad 5 miesięcy (właśnie zakończyliśmy 5. cykl starań i czekamy na efekt...). 31 dc u mnie (zazwyczaj mam 34-dniowe) i bóle w dole brzucha już z tydzień. :confused: Testuję w środę ale już szaleję ze strachu, ze znów 1 kreskę zobaczę... :szok: No i też

boję się, ze nie wytrzymam do środy! :baffled:

serdecznie cię witam:):*

Bafinka, na gratulacje o wiele za wcześnie!! Tak jak mówię, cienie na testach już miewałam. Czekam do jutra, więc jak możesz to trzymaj jeszcze te kciuki ;-)a TY testowałaś ???

Bafinka, testowałaś??? Ja tak, ale dopiero po pracy, więc nie z pierwszego sikania. Ja tam widzę cień kreski, ale pewnie wyobraźnia mnie ponosi. Mam drugi test, zrobię jutro rano. Dziś powinnam mieć @. Póki co nie ma, ale pewnie przyjdzie, bo plecy mnie zaczęły boleć jak zawsze na @. Także czekam, czekam....:crazy:

Oj oj :) To trzymamy kciuki by jutro też kreseczki 2 były! ;)

Strasznie mnie brzuch boli :( taka senna jestem.. Gdzie siąde tam śpie.. Jak nigdy na filmie nie zasypiałam czy przy pisaniu sms czy czytaniu książki, tak teraz potrafie z pilotem lub telefonem w ręku zasnąć.. Nigdy tak nie miałam.. Chudne z dnia na dzień, a jem dużo.. Normalnie nie wiem co mi to jest :(

reklama
Do góry