reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Bafinka, Izulka, Createdbylove - dzięki, kochane! Ja za Was też trzymam kciuki - oby Wam się maleństwa pojawiły w najlepszych dla Was momentach!

Przepraszam Was, ale jestem jak chora dziś i okropnie się czuję... :no::no::baffled::baffled:

IzulQa - Czytałam Twój post, maturą się nie martw :) W tym roku to przechodziłam i uwierz, że nie jest tak najgorzej jak może się wydawać, także z pewnością sobie poradzisz..

Bafinka, Mary-beth, kahaka - 3mam kciuki :))

Tylko że ja mam taką szkołę, do której chodzę tylko co drugi weekend, tak więc materiału nas dużo nie nauczą i wiele trzeba doczytywać w domu. Ale mam nadzieje że będzie ok :) I dziękuję za ciepłe słowa otuchy :)

izulQa a ty testowałaś już?? bo w tym zamieszaniu już nie pamiętam... jutro sądny dzień- testuje... ale mam przeczucie że będzie jedna krecha:(

Nie, nie testowałam jeszcze.. Się uwzięłam na to że nie zatestuje ;D Przynajmniej na razie. Dziś mnie tak ten brzuch bolał, to może przyjdzie ta spóźniona @ hehe. Kochana, ja trzymam mocno kciuki!! Będą 2 kreseczki :) Wierzę w to..

Bafinka, Izulka, Createdbylove - dzięki, kochane! Ja za Was też trzymam kciuki - oby Wam się maleństwa pojawiły w najlepszych dla Was momentach!

Przepraszam Was, ale jestem jak chora dziś i okropnie się czuję... :no::no::baffled::baffled:

O właśnie, w najlepszych dla nas momentach.. Ja chcę tylko tyle by nie wypadło na mature.. Zeszły rok byłam w ciaży i mimo że często byłam w szpitalu to szkołe zaliczyłam z prawie samymi piątkami, więc w tym roku też bym dała radę. Ale gorzej z maturą..

Wiecie, mam duży brzuchol dziś ;D śmieszy mnie hehe. Normalnie 2 miesiąc ciąży jak nic ;D Nie no, chyba moja podświadomość sobie coś uroiła..

witam dziewczyny jestem nowa na forum, postanowilam sie przylaczyc po 3 dniach spedzonych przed kompem i wyszukiwaniu objawow ciazy.
moze moglybyscie mi pomoc. czy po tygodniu od domniemanego zaplodnienia (w 14 dniu cyklu przy 28dniach) mozna miec takie objawy jak lekki bol brzucha i plecow na dole, zaparcia, sennosc i podwyzszona tempka ale tylko wieczorami (ok37 stopni) rano mam normalna. Chce jeszcze dodac,ze razem z nazeczonym nie zabezpieczamy sie i chcemy miec dziecko. Nie wiem czy poprostu za duzo sobie wmawiam czy tak jest.
Czy nie jest za wczesnie na testy? wczoraj zamowilam przez internet takie co niby po 6 dniach wykazuja. No zobaczymy, pojutrze dojda.
prosze o pomoc jesli ktoras z Was miala podobne objawy.

witam dziewczyny jestem nowa na forum, postanowilam sie przylaczyc po 3 dniach spedzonych przed kompem i wyszukiwaniu objawow ciazy.
moze moglybyscie mi pomoc. czy po tygodniu od domniemanego zaplodnienia (w 14 dniu cyklu przy 28dniach) mozna miec takie objawy jak lekki bol brzucha i plecow na dole, zaparcia, sennosc i podwyzszona tempka ale tylko wieczorami (ok37 stopni) rano mam normalna. Chce jeszcze dodac,ze razem z nazeczonym nie zabezpieczamy sie i chcemy miec dziecko. Nie wiem czy poprostu za duzo sobie wmawiam czy tak jest.
Czy nie jest za wczesnie na testy? wczoraj zamowilam przez internet takie co niby po 6 dniach wykazuja. No zobaczymy, pojutrze dojda.
prosze o pomoc jesli ktoras z Was miala podobne objawy.

test pokarze,z tego co piszesz to wszytko jest mozliwe:) tylko po co z neta zamawialas jak takie mozna kupic w aptece:) trzymam kciuki by ci sie udalo:)

no masz racje poczekam na test, chyba za duzo mysle o tym.. czemu z neta? bo mam taniej i odrazu 10 sztuk :) dzieki za szybka odpowiedz... ahh im wiecej mysle tym bardziej mnie boli brzuch ale to na pewno z nerwow!!

no masz racje poczekam na test, chyba za duzo mysle o tym.. czemu z neta? bo mam taniej i odrazu 10 sztuk :) dzieki za szybka odpowiedz... ahh im wiecej mysle tym bardziej mnie boli brzuch ale to na pewno z nerwow!!

ooo to nie wiedzialam ze takie tanie sa w necie:)
ja tez mialam szybko objawy,wszytkie przypominaly te na @ tylko ze zaczely sie duzo wczesniej niz dzien spodziewanej @. Ze 2 tyg mowilam dziewczyna w parcy ze chyba @ sie zbilza bo brzuch mnie boli:D

reklama
Do góry