reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny wielka prośba do Was o przyłączenie się do akcji i klikanie raz dziennie
TWOJE PUDEŁKO

"Jest na forum dziewczyna o imieniu Ania. Jej narzeczony zginął w wypadku w pracy a ona spodziewa sie dziecka. Jest w koszmarnej sytuacji finansowej dlatego zorganizowalysmy dla niej akcje w konkursie TWOJE PUDEŁKO . zbieramy glosy na to zdjecie. każdy glos sie liczy i zbliza nas do wygranej sporej sumy pieniazkow, ktore Ania bedzie mogla wydać na meble. Wystarczy tylko głos w czerwonym polu z prawej strony. Mozna glosowac raz dziennie. Prosimy o głosy:)
Więcej o Ani tutaj Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął..."

reklama
Hej

Słoneczko dzisiaj u nas :-D

Zapominajka czego będziesz się uczyc ? Ja tez chętnie gdzies bym poszła ... może na psychologie :zawstydzona/y:

W sobote kupiłam Matiemu świetny płaszczyk :rofl2:, zrobie zdjęcie to wrzuce.
W ogole jakos mi ze wszystkiego wyrósł. Bluzki na długi rękaw są mu za małe, w sobote kupiłam mu parę ale to i tak mało. A juz nie mówię o spodniach, jeansy za krótkie i nie mogę dostać żadnych fajnych na niego , wszystkie takie szerokie, a ja chciałam z takimi węższymi nogawkami. Body na długi rękaw to ma chyba z dwa tylko :zawstydzona/y:, muszę się wybrac na jakieś większe zakupy bo mi syn nie będzie miał w czym chodzić :-D.

kokusia, zaglosowane

Dzięki

Hej

Słoneczko dzisiaj u nas :-D

Zapominajka czego będziesz się uczyc ? Ja tez chętnie gdzies bym poszła ... może na psychologie :zawstydzona/y:

W sobote kupiłam Matiemu świetny płaszczyk :rofl2:, zrobie zdjęcie to wrzuce.
W ogole jakos mi ze wszystkiego wyrósł. Bluzki na długi rękaw są mu za małe, w sobote kupiłam mu parę ale to i tak mało. A juz nie mówię o spodniach, jeansy za krótkie i nie mogę dostać żadnych fajnych na niego , wszystkie takie szerokie, a ja chciałam z takimi węższymi nogawkami. Body na długi rękaw to ma chyba z dwa tylko :zawstydzona/y:, muszę się wybrac na jakieś większe zakupy bo mi syn nie będzie miał w czym chodzić :-D.

My body to już tylko zamiast góry od piżamki używamy. Całe szczęście Nati na razie się mieści w swoje ubranka bo teraz muszę porządnie obkupić Martynę.
A wkurzyłam się w sobotę bo specjalnie pojechałam rano na bazar żeby kupić jej adidasy i jakiś cieplejszy płaszczyk do szkoły a tu tylko tenisówki a jak już adidasy to tylko chłopięce albo rozmiarówka od 33. A o kurtkach to w ogóle można zapomnieć. Same bezrękawniki.

Agaciu dzięki

DZIEŃ DOBRY MAMUŚKI:)

Tatusiek z Mari na spacerku a ja buszuje po kompie....zamówiłam sobie buciki.....jestem happy jak nic...w sobote jedziemy prawdopodobie po zakupki do Bałtyckiej, bo moja Mari tak jak pisze Agacia o Matim ,ma dwa bodziaki z długim.....i jedna bluzeczke.....rajstopek tez nie ma....masakra....za to rzeczy letnich po ostatniej spóżnionej paczce od mojej mamy tyle,ze szfa sie nie domykaoby weszła wq przyszłym roku:p hahaa

U nas od rana swieci słoneczko, wiec sprawgnionym promieni i ciepełka wysyłam po troszeczku :tak::-)

sloneczko2.gif

A Kokusiu załgosowane!!!!

No i dołączam się do osób ,które nie były w Angli....to znaczy ja byłam ale miałam 5 latek i średnio cokolwiek pamiętam....;/

buziaczki wróciła właśnie mój zasmarkany bobasek:0 :-);-)

Kokusiu zaglosowane

ja w sobote mam juz zajecia z matmy(takie powtorkowe do egzaminy ktory mam 18 wrzesnia;/)
ide z alexem na 16 do lekarza bo chyrla strasznie...nie ma poprawy:(ajjj
ogolnie to chce juz isc gdzies do pracy bo mam dosc siedzenia w domu:zawstydzona/y:moze jestem dziwna ale juz mi starczy:zawstydzona/y:chyba jestem wyrodna matką:-(

Kokusiu zaglosowane

ja w sobote mam juz zajecia z matmy(takie powtorkowe do egzaminy ktory mam 18 wrzesnia;/)
ide z alexem na 16 do lekarza bo chyrla strasznie...nie ma poprawy:(ajjj
ogolnie to chce juz isc gdzies do pracy bo mam dosc siedzenia w domu:zawstydzona/y:moze jestem dziwna ale juz mi starczy:zawstydzona/y:chyba jestem wyrodna matką:-(

ja tez chyba jestem wyrodna, bo tez juz chceisc do pracy tak na caly etat, no ale na razie nie mma wyjscia i zostaja mi tylko wieczorowe 3 godziny,ale uwierzcie mi ze jak wychodze na te 3 godziny to jakos nie czuje ze pracuje, bo caly dzien siedze w domu, a jak maz wraca musze isc:-( ehhhh...moze kiedys to sie zmieni

wiec pyciol witaj w klubie wyrodnych matek:-)

reklama
Do góry