reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

frotka u mnie też kibicowanie na całego, serial....hm....przepadł?no nic i tak wróciłam dokładnie o 20.27 do domu z areobiku, więc i tak bym się nie naoglądała, więc niech ma
fiołkowa to samo co Ty znalazłam o tym odruchu, dziś chyba z 5 razy sadzałam Franka, zeby sprawdzić i szczęśliwie opierał się na rączkach, ale raz było bach w kołdrę;-) Spytam pediatrę o to.

A ja dziś pierwszy raz od momentu dowiedzenia się o ciąży byłam na areobiku i było git, wymęczyłam się ale to takie przyjemne zmęczenie:tak:

reklama
hej

patinka zal corci kurcze biedna maluda sie nacierpiala :(

ale jaja z tym konkursem dajmy mu popalic :)

dziewczyny byłam cały dzien u koleżanki i padam. Mlody nic nie spał, był kochany, grzeczny jak nie wiem :-) a ja się nagadałam ale padam natwarz.
Wystawilam pare rzeczy na allegro i zaraz mykam spać. Młodzież spi juz od godziny zjadł 150 mleczka!
cos mnie nogi rwa podejrzanie jak na @
ide was troszke jeszcze poczytac

nie straszcie z tym podpieraniem

reklama
kobitki tak myślę cały czas o tej wadze Poli, może ona za mało zjada? oto jej posiłki:
6:30 mleko 180 ml
10:30 zupka z mięskiem i manną cały słoiczek
15-14:30 kaszka z owocami 180 ml
18 słoiczek owoców
20 mleko z kaszką 210 ml
w nocy śpi
co o tym myślicie? może za mało?

Do góry