Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój np już miesiąc temu się przewracał na brzuch, a teraz nie chce i w ogóle nie lubi leżec na brzuchu:-(Ojeju Polusia zmartwilas mnieMoja Ola tez sie nie kwapi to przewrotow (wczoraj udalo jej sie dwa razy a dzis nic) I tak jak pisze Fiolkowa u nas tez pediatra nie sprawdza rozwoju ruchowego wiec skad ja mam wiedziec czy wszystko jest ok??
Co to wogole jest odruch podparcia?? Boze ja tak malo wiem
A czytajac roznosci na necie mozna zglupiec od nadmiaru informacji
Moja Ola dzis w nocy bardzo zle spala, troche poplakiwala. Dopiero teraz zasnela od godziny 6 rano. Wyskoczylo jej wiecej krostek i chyba gorzej sie czujeA ja umieram z glodu i zabieram sie za robienie nalesnikow!
kurcze, a ja znalazłam, że odruch podparcia to jest przy stawianiu na nóżkach i zanika do 4 miesodruch podparcia to taki odruch który dziecko wykonuję jak je sadzasz i ono lecąc do przodu na buźkę podpiera się ręką aby nie upaść. moja Pola tego nie ma ona sobie leci i zatrzymuje się na kolankachja o tym odruchu też nie wiedziałam dobrze że mam takiego cudownego pediatrę
marela ja też teraz nie podawałam adresu mailowego
więc myślę że wszystko jest tak jak trzeba![]()

Jejku, okropne przeżyciewitam
my dzis bylismy na zmianiew opatrunku na raczce... jak sie okazalo lekarze musieli poprzebijac mojej niuni te bable i sciagali skóre z tamtad normalnie masakra... plakalam razem z niaoby sie to szybko zagoilo...
wiele bym dala zebym to miala ja nie ona...
oby malutka szybko wracała do zdrowia!