reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

Witamy nowa blizniacza mamusie :-)

wg OM mam na 5 pazdziernika termin dzien po urodzinach mojej tesciowej:szok::szok::szok:
ale na szczescie bezdie to troche wczesniej hehe ale zeluje troche ze moje szkraby nie beda spod znaku wagi.Jakos tak panna dla chlopakow :oo:.... smiesznie hehe
juz mi sie odschizowalo bo spadl mi noz na talerz i maluchy skoczyly w brzuchu wiec chyba slyszaly :-)

reklama
Olis jak ja bym chciała być w 37 tc i miec juz takie konkrety jak TY a tak wszystko co najgorsze przede mną i się czasem martwię czy jak mam te skurcze przepowiadające częsciej to źle czy mogą być, czy wszystko ok. A moja lekarka na urlopie i jestem w kropce.

A dzięki forum człowiek wielu rzeczy się dowiaduje, jak np z tym rozwarciem do cc. Ale jak tak sie zastanowić to wszystko ma sens.

Justella fajny wózek, chyba podobny do tego co ma Ayla. Ja podobnie jak dziewczyny będę szukac jeden obok drugiego. Szkoda że nie ma u mnie gdzies sklepu z wózkami
(jak są to tylko pojedyncze :( ) bo bym sobe chciała wypróbować jak się jeździ i wogóle a tak z opinii to co człowiek to opinia.

Witaj Zakrętka :) i gratuluje podwójnego szczęscia :)

czesc Laski!

witajcie równiez nowe mamuśki!

ja dowiedzialam sie ze jeden chlopak na 100% ,drugi na 80% w 18 tyg.potwierdzone w 22 tyg.

dzis mialam bliskie spotkanie III stopnia z wagą i sie załamałam.12 na plusie:(... nie waże sie więcej.na pocieszenie kupiłam sobie wielki,długi, zimowy i cieplutki sweter.tylko ze sie nie dopina... :)

chłopcy poodwracali się dupkami w dół obydwaj.wizyty mam juz co 2 tyg.

olis,ale Ci fajnie!!final juz coraz bardziej realny:)tez nie wiedzialam ze jest rozwarcie do cc potrzebne.yyy...jedynka,olis ale obiecajcie ze jakos często w miare bedziecie nas potem odwiedzac... :( kasione i gastone wsiąknęło macierzyństwo..zaczynam się bac:)
miłego wieczoru!

Jedynka Ty to schizol z tymi schizami normalnie hehe:)

Rainmanka ja od 20 tyg miałam przepowiadające a jak widzisz jeszcze sie kulam :) Ja nieraz miałam i 30 dziennie a gin na to nic :rofl2::confused::errr:

edit

Ayla ja w 3 tyg przytyłam 6 kg czaisz ??? Ale gin uspokoił ze to woda, z reszta widac ze cala spuchnieta jestem.

No i tak myslalam czy bede miec czas do Was zagladac bo rozpakowane mamuski milcza...

Ostatnia edycja:
Olis jak ja bym chciała być w 37 tc i miec juz takie konkrety jak TY a tak wszystko co najgorsze przede mną i się czasem martwię czy jak mam te skurcze przepowiadające częsciej to źle czy mogą być, czy wszystko ok. A moja lekarka na urlopie i jestem w kropce.

A dzięki forum człowiek wielu rzeczy się dowiaduje, jak np z tym rozwarciem do cc. Ale jak tak sie zastanowić to wszystko ma sens.

Justella fajny wózek, chyba podobny do tego co ma Ayla. Ja podobnie jak dziewczyny będę szukac jeden obok drugiego. Szkoda że nie ma u mnie gdzies sklepu z wózkami
(jak są to tylko pojedyncze :( ) bo bym sobe chciała wypróbować jak się jeździ i wogóle a tak z opinii to co człowiek to opinia.

Witaj Zakrętka :) i gratuluje podwójnego szczęscia :)

nie wiem ile chcesz przeznaczyc na wózio,ale ja sie najpierw zastanawiałam nad tym:

Promocja BABY JOGGER DOUBLE Wózek CITY ELITE Duo (1206349710) - Aukcje internetowe Allegro

na youtube można zobaczyc jak sie go obsługuje.

Ostatnia edycja:
Ayla dzięki, takiego typu mi się właśnie podoba i cenowo również ... :)

Olis, pocieszyłaś mnie... bo już mnie nerwa dziś bierze i może przez to ten brzuch też dziś szaleje.

Ja przytylam 22kg :szok:wiec juz mi wszstko jedno hehe i teraz juz jem co mi sie podoba poza tym co dziwne jakos wszscy mowia ze chyba wszstko poszlo w brzuch, ci jest raczej maloprawdopodobne ale pocieszam sie ze w organizmie kobiety w ciazy jest wiecej krwi i wiecej wody i po porodzie to zniknie (przynajmniej troche :tak:). Moj wczoraj taki mial ze mnie polew jak wszamalam o 22 godzinie kanapke jak sie naogladalam Top Model na tvnie. Stwierdzilam ze ja z moja linia smukla teraz wygralabym ten program bez mrugniecia okiem hehe i moge jesc kanapki o ktorej chce :-D:-D

Ayla mam nadzieje ze bede zagladala na forum i ze co prawda bede umeczona ale Was nie opuszcze. Oby te moje bable to anioly grzeczne byly ...

a przepowiadajace to ja mam tez od jakiegos 20 tyg a wczesniej tez mi brzuch sie napinal i nic mi gin na to nie dal tylko luteine ktora g.. daje, nawet nospe to sobie sama serwuje takze poki nie bolace i szyja ok to nie martw sie

witaj zakretka,jak sie czujesz?
dziewczyny ja to mam schiz bo przytylam tylko 9 kg i dalej waga juz nie chce drgnac.lekarz nie mowi nic..skoro dzieci rosna tzn ze jest ok,ale czemu tego na wadze nie widac,to moze ja tam gdzies schudne a jak oni przytyja to sie reasumuje i waga nie pokazuje.juz sama nie wiem:(brzuch moj tez raczej taki sredni,a nie duzy..moze taka juz moja natura...
rainmanka ja to nie wiem jak odrozniac skurcz od kapniecia malego tam na dole.nie martw sie ja mam ciagle brzuch prawie napiety jak chodze.dzisiaj mnie boli jakos krocze na dodatek i kosci udowe od lezenia,masakra
wlasnie jacy sa faceci spod znaku panien??nie znam...ale moi to juz raczej wagi beda,mam nadz.ze ich troche jeszcze uda mi sie ponosic:)

Witajcie:)
Jak na razie będzie parka, ale lekarz powiedział że na 100% to wiadomo będzie jak się urodzą:), ale w 20 tygodniu bede miała drugie badanie prenatalne i mam nadzieje ze lekarz powie mi moze juz na 99% mam nadzieje. Bo jestem bardzo szczęsliwa z tego że to będzie parka;), ale najważniejsze aby zdrowe sie urodziły. Pozdrawiam

reklama
witam przyszle i juz rozpakowane mamusie. mam pare kompletów ubranek do sprzedania po moich gwiazdach. niektore sa calkiem nowe nie uzywane. stan wszystkich jest idealny, wystawiam tylko te rzeczy, ktorych jestem pewna;) moze ktoras z was bedzie chciala przyoszczedzic troche na nowych ciuszkach i kupi uzywane. wystawiam linki z pojedynczymi aukcjami, ale moge zrobic tez jedna duza pake i ustalic cene za wszystko. zapraszam chetne mamy na priv. moge porobic dodatkowe zdjecia i wyslac na meila.
PIĘKNE DRESIKI M&CO 62 JAK NOWY!!! (1213829572) - Aukcje internetowe Allegro
KOMPLET KRÓLEWNA 56 dla blizniąt i nie tylko!!! (1225691779) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/welurkowe-piekne-sukieneczki-rozmiar-56cm-i1225691781.html
PAJACYK BABALUNO 0-3M NOWY!!!!! (1225691786) - Aukcje internetowe Allegro
PAJACYK 3 MISIE 62 dla bliźniaków i nie tylko! (1225691787) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/pajacyk-krolewna-56-dla-blizniakow-i-nie-tylko-i1225691788.html
PAJACYK GWIAZDKA 56 dla bliźniaków i nie tylko!! (1225691789) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/piekne-dresiki-mco-62-jak-nowy-i1213829572.html
dodatkowo mam jeszcze do sprzedania ( a nie wystawione na aukcji) pajace bawełniane -piżamki, sukieneczki bombki z bodziakami,sukieneczki dzinsowe, ogrodniczki dzinsowe, oraz nowiutkie kombinezony amerykanskiej firmy old navy na sezon jesienno-zimowy. zdjecia moge podesłac na meila.
Zobacz załącznik 282484 P7011495.jpgZobacz załącznik 282485Zobacz załącznik 282482
pencil.png

Do góry