reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

Ehh mam dosc... mam podly nastroj... wnerwia mnie wszystko. Spalam okropnie, a w brzuchu czuje jakbym miala dwa kamienie 100kilogramowe :/. Jejku wszstko mnie boli i zaczynam miec jakis takie delikatnie bolace skurcze. Dzis przyjezdza mama moze troche mi sie humor poprawi oby tylko mi moralow nie prawila :) jak dlugo powinnam jeszcze chodzic z tym brzucholem i inne cenne porady jak prowadzic dom ehh.

Zycze Wszystkim trojpaczkom milego dnia i humoru duuuuuuuuzo lepszego niz moj :)

reklama
Witam z rana:)

Moja noc raczej do przeciętnych należała ale w porównaniu do dnia wczorajszego to była lepsza.

Plan na dziś troche ogarnąć ten burdel,

Miłego dnia

Hej Dziewczynki.
Po wczorajszych stresach z nienajlepszym samopoczuciem noc minęła fajnie i póki co ok, ale mąż dziś mi zapowiedział że nic mam dziś nie robić... choć szczerze to i tak niewiele robię :) no chyba że coś lekkiego.
Ale wczoraj się troche przestraszyłam i już z tego wszystkiego mi się wydawało że brzuch napina sie co chwilkę.

Justella znam jednego faceta "wagę" i mogę same dobre cechy powiedzieć. Odpowiedzialny, przyjacielski.... "Panienki" niestety żadnej nie znam... poza moją siostrą :D ale ona to nie facet :D
Moje zapowiadają się na skorpionki jak ich mama :)

A nasze bliskie rozpakowania dziewczynki trzymajcie się... już niedużo zostało.

Cześć dziewczyny
Jezus ja już tak kocham te moje dzieci a one mnie wcale :( Co za koszmarna noc!!!Gniotą mnie z każdej strony, nawet teraz jak siedzę. Co za ból cholerny!!!Wczoraj miałam co chwilę twardy brzuch a w nocy to już nie wspomnę. Na żadnym boku nie mogłam się ułożyć a jak próbowałam się przekręcić to od razu kamień. Masakra jestem załamana :(

Witam nowe mamy :)

Lenna to normalne, ja tez tak mialam i mam i jest tylko coraz gorzej, wiec trzeba sie uzbroic w cierpliwosc :). Ja marze o tym zeby polozyc sie na brzuchu :) nie moge ie doczekac tej chwili

Dokładnie tak jak Jedynka, z dnia na dzień coraz gorzej, ale cóż zrobić?

Ja wysłałam męża po ten świstek RMUA i miał przy okazji zapytać o macierzyński i czaicie ile motki u mnie z tym jest?? Najpierw trzeba jakieś podania wypełnić, iść z prośbą o udzielenie do pracodawcy mimo że nie może odmówic, potem do zusu i jeszcze jakies podanie dodatkowo masakra to jak dobrze pójdzie to kase pierwszą dostanę pod koniec października, matko ile motki

A żeby bylo ciekawiej to "kolezanka" ktora przychodzila do mnie bo jestemw ciazy i mi sie nie odmawia dzis chciala zaszczycic mnie swoja obecnoscia na co jej odpowiedzialam ze nie mam ochoty na jakiekolwiek odwiedziny bo zwyczajnie zle sie czuje i co? Przyszla po godz rozsiadla sie szkoda ze o kawe nie poprosila jeszcze i zdziwiona "co taka smutna jestes" ech szkoda gadac

Ostatnia edycja:
jeju jak dzis cicho tu :0

mama pojechala. i wiecie co jakos nie wiem czemu ale chyba lubie jak mnie juz nikt nienawiedza. zwyczajnie zle sie czuje jak ktos patrzy na mnie. Nawet glupio mi jak moj mnie widzi taka rozmemlana, bo nie mam sil ani sie jakos ubrac bo i mi niewygodnie, ani uczesac bo za duzo roboty... i ten wielki wielorybi tulow. Boze niech ten czas mija szybciej i niech mi juz wyciagna te szkraby :)

Faktycznie jakaś cisza

Jedynka to już końcóweczka, dasz radę

A mi się wczoraj nie chciało wejśc pod prysznic umyć głowy i schyliłam się nad brodzikiem. Nie wiem czy to możliwe ale chyba mały się przekręcił dupką w dół. Strasznie mnie ciśnie z lewej strony pod żebrami i rusza się zupełnie inaczej. Plus te uciski w nocy. No nic może w poniedziałek się dowiem na wizycie.

reklama
Patrz Jedynka a któraś dziewczyna pytala czy jak sie rozpakujemy bedziemy miec czas zagladac a dzis to tylko my tu piszemy.

Odnosnie Twojego posta mam dokladnie to samo, nie chce zeby mnie ktokolwiek ogladal, a tesciowa niestety towarzyska baba i co chwile ktos po domu lazi :/

Do góry