reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

Olis moze i biedniejszy ale slodki i sliczny :)
a to moje buty :) GŁADKIE OFICERY W SZPIC 2 KOL (0S 8802C) 40 (1218350074) - Aukcje internetowe Allegro
BOTKI Z CIENIUTKĄ KOKARDKA 3 KOL (DS-2010-3) 40 (1221807071) - Aukcje internetowe Allegro

ayla moja mama to waga i jest wrazliwa dusza i artystyczna ale tesciowa tez jest waga i okazuje sie byc zupelnie z innej bajki hehe. A o facetach pannach tez slyszalam ze sa pedantyczni i pracowici. No to niech beda pracowici a mamusia sie bedzie lenila wiecej heh, skorpiony za to sa wrednawe :) same takie znam :)

a buty tansze bo mam tendencje do dobijania kazdych nawet super extra w ciagu paru tygodni :)

reklama
Super te buty i tanie tylko ja musze wczesniej przymierzyć niestety, chyba ze jakies sportowe kiedys zamowilam to bylo ok, a takie by sie przydaly do biegania za wozkiem hehe :)

Olis moze i biedniejszy ale slodki i sliczny :)
a to moje buty :) GŁADKIE OFICERY W SZPIC 2 KOL (0S 8802C) 40 (1218350074) - Aukcje internetowe Allegro
BOTKI Z CIENIUTKĄ KOKARDKA 3 KOL (DS-2010-3) 40 (1221807071) - Aukcje internetowe Allegro

ayla moja mama to waga i jest wrazliwa dusza i artystyczna ale tesciowa tez jest waga i okazuje sie byc zupelnie z innej bajki hehe.
hehe-bo moze to waga cięzka :)
a butki fajne, te z kokardka mi sie podobaja.skorpiony wredne mówisz?ponoc uduchowione bardzo.rainmanka co Ty na to?

hej dziewczyny:)
u mnie mama od rana jest do nd,a mojego meza nie ma przez te 3 dni.juz sie troche nagadałysmy to pomyslalam ze napisze do was:)choc za duzo mi opowiada pesymistycznych rzeczy,oczywiscie nie na moj temat,tylko co tam w rodzinie dalszej ze to sie stało czy tamto zle.w sumie teraz wszystko zauwazylam mnie stresuje,jestem dziwnie wrazliwa-a wiadomo ze stres to moj wrog;)ale ciesze sie ze jest,tyle rzeczy mi ogarnia w mieszkaniu,naprawde..dwa tyg prawie nie było sprzatane,raz tylko maz odkurzał-kochana jest.
jedynka ekstra butki,szczegolnie te botki:)lubie takie.
juz prawie przyzwycziłam sie do tego fenoterolu i juz nie czuje takiego kołatania serca jak na poczatku:)zeby choc tydzien jeszcze dac rade do 34tc,juz byłoby jak to moj lekarz mowi ok,a pozniej to juz kazdy tydzien rarytas dla maluchow:)boze jak ja sie boje wszystkiego tzn rozwiazania,cc,jak to bedzie po,czy dam rade wstac po tej operacji za kilka godzin...jeju tysiace pytan w głowie..

.skorpiony wredne mówisz?ponoc uduchowione bardzo.rainmanka co Ty na to?

Może i wredne... ale tylko jak ktoś im nadepnie na odcisk. Mnie czasem niektórzy nie lubią bo mówię to co myśle i prawdę prosto w oczy a wiadomo że nie każdy to lubi. Dlatego mam niewielu przyjaciół ale za to oddanych. :)

A ja z godzinke temu wróciłam od lekarki bo juz tak się nakręciłam że wydawało mi się że każdy ruch sprawia że brzuch twardnieje. Zrobiła kftg (wyszło ok), zbadala szyjke (mocno trzyma), jedynie to twardnienie brzucha może za często więc dostałam fenoterol w takich dawkach jak Lenna i syrop uspokajający do tego.
Cieszę sie że wszystko ok bo tak to bym sie cały weekend martwiła.

Witam trójpaczki!!!!

To ja po długim milczeniu. Moje milczenie spowodowane było brakiem czasu, ponieważ u mnie remont ijestem cały czas zajęta myciem okien, drzwi, sprzątaniem jak to po remoncie a ze nie ma chetnych do pomocy to wszystko robie sama.................... osmy miesiąc i dwójka chłopaków w domu wiec jest co robic.

JUSTELLA właśnie czytam ze jesteś na fenoterolu................... ja też od 2 dni. W środe byłam u lekarza i wszystko w jak najlepszym porzadku ale powiedział ze lepiej żebym zażywała tak dla bezpieczeństwa.

W moim brzuszku mieszkają kolejne dwa chłopaki, wiec mam czterech synów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rosną jak w pojedyńczej ciazy, lekarz powiedzieł ze do porodu bedą ważyc po 3 kg.................. kto to bedzie dzwigał??? ale dziennie dziękuje Bogu za każdy dzień ciązy............ moja ciąza bliźniacza przebiega cały czas bez żadnych komplikacji, bez pobytu w szpitalu, zażywam tylko witaminy i żelazo (od 2 dni fenoterol) winiki mam lepsze jak na poczatku ciazy wiec czego chciec więcej.

Pozdrawiam wszystkie mamusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
matka-polka,wow!!czterech chłopaków..gratulacje!:)ale może jeszcze troche sie pooszczędzaj z tymi porządkami..powiedz jak się wychowuje chłopców?łatwo i przyjemnie?czy bywa różnie?

Dziewczyny czy Wy wiecie że przy cesarce będzie nas obsługiwało 8 osob na raz??? :)

cześć
dziś rano o 6 odeszły mi wody
bez skurczy ... jak na ironię własnie sobie myślałam ze mam dość bo wszystko boli i takie zmęczenie czuje po nocy jakbym harowala a nie spala
wpadlam w panikę a mąż się śmiał ze wydaje mi się
ale jak zobaczył ze z krwią to pokazał jak zybko biega
jak na ironię pierwszy raz od 2 m-cy nic nie jadlam i nie pilam w nocy
a wszystko przez to ze mąż zapomniał mi banany kupić
efekt był taki ze od razu na cięcie mnie wuezli ale jeden dr
stwierdził ze wody odeszły tylko częściowo i ze sterydy mi dadzą skoro skurczy nie ma..
po pól godz naszly skurcze po 12 były co 6 min.
decyzja o cc zapadła w kilka min
o13.57 urodziły się : Piotrus 2080, Karolinka 2570 - dostali po 9 pkt
niby wszystko ok
ale najprAwdopodobniej Beda na patologii 2 tyg. a ja będę z pokarmem co 2 karmienia się stawiać

tak wiec dziewczyny pakujcie wcześniej torby do szpitala
a ja teraz leze na pooperacyjnej i tęsknię za moimi slodziakami

wow..........speedkasia!!!!gratulacje!!!!!a to niespodzianka!!
własnie tak dzis myślałam ,że coś cisza u Ciebie a tu prosze:)to śliczna waga i ocena też,oby jak najkrócej leżeli w szpitalu!!buziaki dla Ciebie i maluchów,trzymajcie się cieplutko i dużo zdrówka dla wszystkich!!!

reklama
SPEEDKASIA ALE CI NIESPODZIANKE DZIECIACZKI ZROBILY, GRATULACJE I DUZO ZDROWKA DLA CIEBIE I DZIDZIO, NA PEWNO WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE, TRZYMAM KCIUKI NO I LADNA WAGA DZIECI.

Matko polko super ze u Ciebie tak bez zadnych problemow, oby do konca tak, zazdroszczę, jestes na pewno zadkoscia wsrod trojpakowyhc mamusiek

A ja postanowilam wstac i wlaczyc kompa bo boli mnie spanie!!! Masakra kazdy ruch, kazde przekrecenie sie tk wiec zamiast stekac i jeczec ide buszowac na allegro, to milego dnia BaBeczki

Do góry