reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

hehe Olis bo my juz sie ruszac nie mozemy i tylko komp jak okno na swiat hehe. dzis wpadl na sekunde kolega po cos tam i jak mnie zobaczyl to malo wytrzeszczu nie dostal i mowi "boze jaka ty gruba jestes wow" nie no rewelka hehe ale mama mnie za to pozniej pocieszyla i mowi ze to jest niesamowite i ze jestem dzielna ze mam domek dla dwoch lokatorow.

Jakos mnie brzuszek pobolewa jakbym miala okres dostac :( Olis tez tak masz?

reklama
Karolinkare,i ANIA wielkie GRATKI!!!!!!! Ania jak male maja na imie??

agnieszka1212 trzymam kciuki za Ciebie i chłopców, najtrudniejsze już chyba za Wami

monia współczuję lekarza. Mój się cieszył bardziej niż ja i mąż że będzie prowadził bliźniaki.Bardzo się przejmuje, dokładnie wszystko bada i wogóle. A tak jak Ayla mówi skracającej się szyjki wogóle nie czuć. Ja nawet nie wiedziałam że moja jest krótsza o 1 cm

Rainmanka nie wiem czy to prawda ale podobno dzieci po urodzeniu mają odwrotnie niż w brzuchu :) Moje po nocach szaleją jak głupie zwłaszcza mały i nawet położna ostatnio mówiła no to córeczka da popalić jak się urodzi :)

Dziewczyny wczoraj znów mi twardniał ten cholerny brzuch mimo brania leków. Od czasu do czasu coś mnie tak zakuje w środku jak idę i nei wiem już co o tym myśleć. Nie chcę dzwonić do lekarza z każdą rzeczą bo wizytę mam za tydzień a z drugiej strony jutro weekend i jak coś to pozostaje mi tylko szpital. Może to przez stresy których ostatnio miałam sporo. Dzisiaj to już się z kanapy nie ruszam wogóle ale bardzo się boję że ta szyja dalej się skraca i może przez to mam to kucie???
Wklejam też mój brzuszek z 30 tyg. Oj urósł przez ostatni tydzień, waga też o 1 kg więc mam nadzieję że maluszki odpowiedni przybrały

Zobacz załącznik 280771

slicnzy brzusiooo

[trzyma za was kicukasy dziewczyny:*:*

ja wczoraj wrocilam znad Morza;)

Hej dziewczynki!
Trzymajcie się dzielnie i postarajcie nie dać się złym nastrojom - naprawdę niedużo czasu Wam już zostało i Maluszki będą z Wami:)
Ja cały czas staram sie Was podczytywać, ale nie mam czasu odpisywać- ciągle coś. Pewnie za parę tygodni, jak będę bardziej "stacjonarna", będę się częściej udzielać. A za chwilę przyjmujemy gości ze Śląska na weekend, więc do roboty:)
A - mój brzuszek rośnie, misiaki kopią coraz bardziej, więc chyba rosną:)
DObrej nocy Wam życzę!!!

Lawenda dobrze ze maluszki kopia :) jeszcze pewnie delikatnie i czule hehe. Potem to juz jest dosc brutalne ale i tak wzruszajace :)

Olis czyli cos mi sie tam rozwiera? o matko hehe otwieram sie na swiat hihi czyli tuz tuz... chyba zaczynam sie cieszyc. Ale jak sobie pomysle ze jeszcze miesiac temu modlilam sie zeby jeszcze choc tydzien wytrzymac :)

Justella co u Ciebie jak sie czujesz? nie piszesz nic?
dziewczynki z nizszych tygodni halo? a jak wasze wyprawki? to taki fajny czas jak sie kupuje dla maluszkow :)

Mnie tak w zeszłym tygodniu zaczęło pobolewać w tym tyg też aż musiałam sie polożyc, wychodzi na to ze w tydz rozwarcie na opuszek sie zrobilo.

Ja tam sie nie dziwie dziewczynom ze tu nie zagladają, w sumie my tylko narzekamy, ale i na nie czas przyjdzie hihihi

A ja na pocieszenie kupilam sobie 3 pary butow na allegro :) jupi!!! ciekawe czy beda w rzeczywistosci spoko. Oby. Licytuje tez bluze mam nadzieje ze po porodzie wcisne sie w nia hehe. Musialam sobie cos kupic juz tak dawno sobie nic nie kupilam do ubrania:). Kupilabym siobie jakis plaszczyk ale nie mam pojecia w jaki teraz rozmiar sie bede miescic wiec sie wstrzymam

nie jakas dziewczyna sie pytała,tylko ja:)
i nie było mnie w domu cały dzien prawie.
byłam u ciezarnej równiez kolezanki co za tydzien ma termin.
znam jednego chłopaka spod panny i bardzo jest charakterny ale i pedantyczny:)
znam tez wage.waga to dusza artystyczna,cierpliwy,spokojny,zrównoważony,inteligentny z poczuciem humoru.natomiast moja kuzynka waga tez artystka ale skrajna,niezrównoważona,depresyjna.no ale pewnie do samego znaku dochodzą cechy indywidualne, osobnicze.skorpionow nie znam.większosc wag to artysci,np.pablo picasso:)

małż pyta ostatnio czy mi w czyms nie pomóc(szybko pyta i ucieka:) ja na to ,że ubranka wypiore a on niech poprasuje.tylko dwa kosze...
on, że nie ,tylko nie to!!że zawiezie do mamy swojej i ona poprasuje bo lubi:)
i spytałam dzis tesciowa czy by nie poprasowała.na szczescie sie zgodziła.a co.jej wnuki w końcu:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry