reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam sie ponownie.
no widze ze kolezanki sie wyslily. no coz nie zmaierzam tego komentowac. ale kiedys gdzies ktos wielkimi literami napisal! masz problem? wyjasniaj go na pw a nie zasmiecasz czyjs watek. to ze u was porzadku nie ma to nie znaczy ze nasze moderatorki maja miec z tym problem!

Napisałabym cos jeszcze ale afera by byla a to niepotrzbne.

Nom a teraz zaczynajac nowy rozdzial zycia forumowego jak gdzies mi sie tu obiło bez "żmii"
napiszemy tak. bylysmy u mamy z juulcia.. mała pocudowała jak zawsze:)
Do tej pory robila tylko 2 kroki sama dzis przeszla caly pokoj ale dupcia jeszcze lata:D
Moja coreczka konczy dzis 9 miesiecy i taki maly sukcesik ma juz na koncie:)

reklama
w takim razie ekstra :D śmiesznie to wygląda jak taki bobo uczy się chodzić dopiero ahhh

ja za to może się zaprezentuje i swój brzucho bo jeszcze nie miałam okazji nigdzie w żadnym wątku ;) tylko kurna nie wiem jak to zrobić :sorry:

daff nie powinno zaszkodzić. Tak mi się wydaje. Skoro do tej pory nic małej się nie stało.
PaulQa Chyba wiesz ze trzeba edytować posty? Co? :-)
Vegas Pokaż, pokaż ten portret.

dziewczyny joanna82, maggie, i inne z grudniówek. Jeśli macie jeszcze jakieś waty do Daffi to piszcie jej na pw. Ale nie, chcecie żeby wszyscy to widzieli. Pisząc na forum ogólnym upokarzacie siebie same. Kulturalny człowiek załatwiłby sprawę po cichu a nie przy świadkach, którzy i tak nie wiedzą o co chodzi. A to znaczy że Wy tej kultury nie macie.

a tymczasem Wasze posty usuwam.

Ostatnia edycja:
PaulQa Chyba wiesz ze trzeba edytować posty? Co? :-)

no widzę właśnie tylko dalej mam problem :D hahaha nie wiedziałam że mogę mieć jeszcze z czymś problem a tu proszę, nie wiem jak mam dodać to zdjęcie bo każą wpisać adres html a ja nie wiem o co chodzi :D

No gratulacje dla Julci! :-)
Moje zdjecia malego umknely i nikt ich nie zauwazyl heh.... :dry: focha zaraz strzelimy z Mikim :-p

ooo ja widziałam tylko zapomniałam napisać :-)
998f49da689e60f2.html

Ostatnia edycja:
No gratulacje dla Julci! :-)
Moje zdjecia malego umknely i nikt ich nie zauwazyl heh.... :dry: focha zaraz strzelimy z Mikim :-p

ja widzialam. zaraz nadrobie wsyztsko. bocos jeszcze robilam:) ale widzalam te 2 fotki:)

w takim razie ekstra :D śmiesznie to wygląda jak taki bobo uczy się chodzić dopiero ahhh

ja za to może się zaprezentuje i swój brzucho bo jeszcze nie miałam okazji nigdzie w żadnym wątku ;) tylko kurna nie wiem jak to zrobić :sorry:

mozesz wstawic to w zaawansowanej edycji nizej bedziesz miala zarzadzaj zalacznikami.
albo przez program. powiedz co wybierasz to na pw cie poinstruuje:D

Ostatnia edycja:
ile dajesz kropel małemu? bo mi lekarka przepisała vigantolu 2 krople ale go wycofali i dostałam devicap.
1 kropelka nawiosne i na jesień i lato a po 2 w zimie gdy słoneczka brakuje :sorry:

Co do Daffi... Co to za akcja obsmarowywania jej na oczach innych? Poprostu żenada macie coś do kogoś tak jak dziewczyny napisały jest PW jeśli macie coś do niej to wprost. Na pewno nie mam zamiaru się sugerować czyjąś sugestią, sama ją poznam, a jak na razie wydaje mi się super osobą :tak:

Eliza śliczny Miki i jaki słodziutki tylko schrupać :*

reklama
Do góry