reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no jak? jestem strasza pod kazdymw zgledem, nadgorliwa, awanturnicza, sieje zamęt swoja osoba, potrafie tylko obrazac, robić z siebie później ofiarę, kłamię, dzielę ludzi na grupki, użalam się nad sobą :D:D:D
tak tak to prawda:D

Rysunek przepiekny! zajmujesz malowaniem? milo by bylo kiedys miec portret dziecka na scianie ae rozgladalam sie juz za tym i bardzo duza zycza sobie za to.
Ewi extra obrazek!
Daffi znasz Lilijkę - mi namalowała portret Martynki w formacie A3 - boski! wkleję Wam jak chcecie zobaczyc.

reklama
droga joanno82 szczerze... przeczytałam niecały post bo poprostu zaczelam sie juz pod koniec nudzic...;] to co napisałas to napisałas... sensu w tym nie widze ze piszesz na caaaale forum to wszystko jw. :dry: lubisz ublizanie komus przy wiekszej grupie ludzi? ok. kazdy ma prawo sie wypowiedziec ale dojrzalosci w tym co piszesz nie widac, tylko robisz to samo co Daff... ;] :-p
po drugie czytajcie dokładnie jak juz. Daffi pisała ze są na grudniu dziewczyny którym nie moze zaufac ale pisała tez (pamietam przeciez a nie bede szukac bo nie mam na to czasu!) ze sa dziewczyny z którymi sie zwiazała! :dry:
Po trzecie... Skonczyłyscie juz? przestancie pisac wogóle o sobie i tyle, temat z głowy :-)

No ja wróciłam ze spacerku:-) Miki w wózku zasnoł wiec chyba mu sie podobalo:-)

Załączniki

• DSC02473.jpg
    DSC02473.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC02468.jpg
    DSC02468.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 33
mea zacytuje...: "sęęęk...? jaki sęęęk...? " :-D
czytajcie ze zrozumieniem to co pisze.... ;] taka mała sugestia.... :)
Mi to wszystko wisi szczerze! wszedzie są jakies żmije i tyle. tutaj tez moze sa? nikt tego nie wie! wezcie skonczcie ten temat...

a po drugie nie ma tu jakiegos moda? moim zdaniem jak jeszcze któras sie odezwie na ten temat powinna dostawac ostrzezenie. smieccie sobie na swoim wątku a nie tutaj.

Ashera dobrze piszesz i tak jest. ale dla nich to sie nie liczy:dry: gorzej niz dzieci...

więc teraz oburzenie, że ktoś się wypowiada w temacie, tak?
jest coś takiego jak PW, czyli prywatne wiadomości. Służą one do przekazywania wiadomości miedzy konkretnymi uzytkownikami, tak aby nikt inny nie mógł ich przeczytać i przypadkiem komentować.

Zwisa mi ta sprawa, Daff i Wasze problemy ale nie wątek MM. Także arrivederci

Lolkak- Gorączkował w sumie 1 dzień cały i drugi nad ranem. No i potem nic. Także nie wiem co mu było. Dziś cały dzień dopisywał mu humorek.

dokładnie.

dziewczyny jakie plany na weekend? dzisiejszy wieczór sobotni i niedziele?
u nas jak zwykle ogladaie tv - mam talent:) i potem moze cos jeszcze;)

reklama
Widzicie Dziewczyny - ot cała prawda o Daffi. To co Wam ona pisze a prawda to dwie różne rzeczy. Potraktujcie to jak chcecie ale nie oceniajcie Nas jeżeli Nas nie znacie. A wyzywanie innych od żmij kierując sie opinią jednej osoby jest troche żenujące.

ojoj nie pokierowałam się opinią jednej osoby, w ogóle mało mnie interesują jakieś wasze stare spory, bo jestem tu nowa i nie bardzo nawet się orientuje o co chodzi i nawet powiem więcej nie wiele mnie to interesuje bo nie chcę się wtrącać, a określenie "żmije" nie było nawet kierowane do konkretnych osób więc mam nadzieję że nikogo tym nie uraziłam.
Dziękuję to tyle w tym temacie ode mnie :-D skończcie już temat bo nie chce mi się czytać tego wytykania sobie błędów :) załóżcie sobie jakiś oddzielny temat do tego by się kłócić, bo wchodząc na to forum wchodzę z nadzieją "umilenia" sobie wolnego czasu, jakbym chciała słuchać jak się ludzie kłócą to bym pojechała na Krakowskie Przedmieście, pod krzyża którego już nie ma :laugh2:

pozdrawiam.

A teraz tak normalnie, to tak mi wolno dziś wszystko idzie że masakra, na dodatek dziwne ale coś mi nie dobrze dziś :/ myślałam juz w jednym momencie że będę wymiotować ale przeszło, choć najlepiej do końca nie jest... :-(

Do góry