I przypomnij sobie, że te wstrętne żmije wtedy martwiły sie o Ciebie i Cię całym serduchem wspierały!!!!!!!Dziewczyny 9 miesięcy temu jeszcze kilka godzin temu męczyłam się na porodówce ze wstretnymi skurczami! o tej godz juz bylam na sali normalnej i przyszli do mnie rodzice zobaczyc wnuczkę
nie mogli sie nacieszyc a mama calyczas na rekach ja miala
ale mi sie na wspomnienia wzielo![]()
reklama
Witam.
Za mną nocka super. Najpierw obejrzeliśmy z S film "Książwe persji", potem KSW sztuki walki i nyny.
Tylko Justynka bardzo wcześnie się obudziła.
Vegas Fajny ten portrecik.
Kasiuch Masz nasz. Forum jest od tego żebyś mogła się wyżalić. Więc to rób.
Fikusek Oj te choroby się przyczepiły. super chłopak z Alanka..
Paulqa Musisz mu o tym powiedzieć jak się czujesz z tym wszystkim i czego potrzebujesz. Wiesz? faceci są takim gatunkiem ciężko domyślnym i jak nie powiesz facetowi o co chodzi to sam się nie domyśli.
Clio Trzymam kciuki za Ciebie i Aleksa.
Dziewczyny. Jeśli znów pojawią się dziewczyny z innego forum i będą roztrząsać sprawy które nas nie dotyczą to najzwyczajniej w świecie nie zwracajcie na nie uwagi. Ok?
Za mną nocka super. Najpierw obejrzeliśmy z S film "Książwe persji", potem KSW sztuki walki i nyny.
Paulqa Musisz mu o tym powiedzieć jak się czujesz z tym wszystkim i czego potrzebujesz. Wiesz? faceci są takim gatunkiem ciężko domyślnym i jak nie powiesz facetowi o co chodzi to sam się nie domyśli.
Dziewczyny. Jeśli znów pojawią się dziewczyny z innego forum i będą roztrząsać sprawy które nas nie dotyczą to najzwyczajniej w świecie nie zwracajcie na nie uwagi. Ok?
dziekuje dziewczyny, wyjechal do pracy w ramach na sej wyprowadzki...nie wroci bo ja mam do niego dojechac a najgorsze ze nie wiem kiedy dojade, moze to byc za 2 mies. (marzenie raczej) albo za po, roku (tego nie zniose:/)
PaulQa- pojechal do uk.
wiem ze juz dolecial takze troszke mi lzej
a teraz olek tak zalosnie plakal jak nigdy nie dal sie uspokoic, i nie wiem czy to zab mu idzie czy jakas alergia bo wyskoczyly mu jakies krostki na plecach://///
yh....bede wam tu smucic przez bajblizsze dni
a ha DAFFI WSZYSTKIEGO NAJNAJ DLA JULKI!!!!!!!!
ja najpierw cie zapyatlam a pozniej mi sie przypomnialo ze to chodzi o wasza przeprowadzke do Anglii.
jeju strasznie wspolczuje. ale mysle ze 2-3 mies starcza.
moj maz mowil mi ze to kwestia znalezienia pracy i wynajecia mieszkanka i zeby miec na nie uz kaske bo to jakos tygodniowki sie placi i z gory.
najgorszy podobno 1 szy miesiac.
wierze ze to sie jakos szybko uda! i ze zaraz bedziecie we 3 razem
Dziękuję dziewczyny za życzenia dla Julki
tez mam angine i lecze Duomoxem i tez nie chce gadzina przejsc![]()
bo duomox to gó**iany antybiotyk na angine.
jesli po 3 dniach ci nie przeszlo i Tobie lolkak to powinnyscieisc do lekarza. Ty lolkak masz gorzej bo ciaza ale zawsze cos innego znajdzie sie dla Ciebie. Ja niedawno na angine stosowalam antybiotyk FORCID 1000.. podobno w ciazy tez mozna stosowac i przeszlo po kilku dniach. dodatkowo plukalam gardlo Gargarinem i to juz w ogole mi pomoglo. a Gargarin to koszt 2-3zł.
my też lukamy Mam Talent=)
Mam pytanie do Daffi - mogłabyś mi podac linka do strony gdzie zamawiasz bodziaki i inne ubranka dla córci z jej imieniem?
Body dla dzieci,koszulki dziecięce,odzież niemowlęca z nadrukiem na prezent
a tu wstawiam focie Alanosa draniosa
Zobacz załącznik 284911
a tu takie starsze
Zobacz załącznik 284910
przesliczne zdj a to z Tobą to już w ogóle na maxa słodkie
Jaki slodziak jak sobie swietnie smiga,moja dzis skonczyla 11 miesiecy i jeszcze nawet sama nie stoimysliscie ze do roczku pojdzie?
Kochana dziecko to zdolna i nieprzewidywalna istota. z godziny na godzine potrafi sie czego siwecej nauczyc. do roczku zostaly jej jeszcze 4 tyg w tym czasie moze sie bardzo duzo wydarzyc
Ostatnia edycja:
Liza
Fanka BB :)
Misia oj musimy musimy ;-) i wierze ze sie spotkamy, moze na wiosne, to Ty maluszka juz bedziez miec odchowanego to bedzie łatwiej troszke;-) a ja do siostry pojade na kilka dni i da sie rade:-)nadrobiłam was. nie zaglądałm cały dzień bo oczywiście zamiast sobie leżeć musiałam tą chałupe doprowadzić do stanu używalności w końcu ponad tydzień mnie nie było to sie troszki pobrudziła....:-)
1000 latek dla Julki i jeszcze wiecej sukcesów..;-)
Fikusek zdrowiej szybciej i wracaj tu do nas ..
elizka ja to Twojego Mikiego osobiście ubóstwiam... no na razei nistety tylko na zdjeciach ale kto wie my mieszakmy niedaleko trza sie spotkać.;-)
kasiuch współczuje Ci tej rozłąki ale dacie rade musicie dac
a ja dziś wieczorkiem bez mojego K bo mi go jego koledzy porawli. został jako jedyny trzeźwy a oni szukali kierowcy no i znaleźli... niech jedzie póki moze bo później to już go nigdzie nie puszcze...;-)
nie ma problemuWitam.

dokładnie:-)Kochana dziecko to zdolna i nieprzewidywalna istota. z godziny na godzine potrafi sie czego siwecej nauczyc. do roczku zostaly jej jeszcze 4 tyg w tym czasie moze sie bardzo duzo wydarzyc![]()
Moj nie podnosił głowki na brzuszku a dzis go polozylam to trzymal minute ładnie!

Clio trzymamy kciuki!!!!!!! :-)
Jak tam lesencje niedziela? mi sie nie chci isc na dół kuchnie ogarnac i obiad naszykowac;] ale trzeba isc zaraz

Serduszko1
Hej Kochane nadrobiłam Was trochę i widze że tu ciekawie było...... Ale ciesze sie że już jest spokój 

My wczoraj pojechaliśmy do teściowej na urodziny dlatego też mnie nue byłlo..... Nocka w sumie do kitu bo Kuba często wstawał..... Dziewczyny co ja mam zrobić żeby on przesypiał mi całą noc??? Nie mam już pomysłów naprawde..
(
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Patrycja myślę że musisz przeczekać ten czas bo nasze dzieciaki teraz mają skok rozwojowy a trwa on do 4 tygodni więc musimy wytrzymać
Mój Kubuś wczoraj przespał 4 godziny to cud bo od 2 tygodni się budzi co godzine albo i częściej 
dobry
jabłecznik upiekłam, a po południu do mamusi na kawusie wpadnę
razem z moimi "dziećmi" bo G. też się wlicza 
ciekawe jak clio
edit.
tu masz stronkęhttp://www.osesek.pl/wychowanie-i-r...ojowe-w-pierwszym-roku-zycia-niemowlecia.html
a to co jest o skoku który dotyczy naszych dzieciaczków:
22-26 tygodni (relacje- lek separacyjny)
Okres marudzenia może zacząć się już około 23 tygodnia i trwać około 4 tygodni. Typowe dla tego okresu jest na przykład to, ze dziecko źle śpi i wydaje sie mieć koszmary senne, jest nieśmiałe w stosunku do obcych, nie ma apetytu, nie chce, żeby zmieniać mu pieluchę czy ubranie. Dziecko zaczyna widzieć i rozumieć różne relacje/stosunki.
Zauważa fizyczną odległość pomiędzy przedmiotami i pomiędzy ludźmi w szczególności, odległość pomiędzy nim samym a rodzicami. Ta świadomość może być dla dziecka przerażająca.
Bardzo absorbująca i interesująca dla dziecka jest w tym okresie obserwacja położenia różnych rzeczy wobec siebie – rzeczy mogą być w sobie wzajemnie, na sobie, pod sobą itd. Dziecko zaczyna zauważać jak wpływać na rozwój wypadków, co robić żeby sie cos zadziało. Wyłącznik światła jest super dla tego rodzaju eksperymentów!
Dziecko zaczyna zauważać, ze niektóre rzeczy/sytuacje są ze sobą związane. Np. ze klucz przekręcony w dziurce w drzwiach wejściowych oznacza, ze tata jest w domu!
Fizycznie dziecko zaczyna lepiej koordynować swoje ruchy, raczkowanie idzie mu coraz lepiej.
przepraszam za długiego posta

dobry

ciekawe jak clio

edit.
tu masz stronkęhttp://www.osesek.pl/wychowanie-i-r...ojowe-w-pierwszym-roku-zycia-niemowlecia.html
a to co jest o skoku który dotyczy naszych dzieciaczków:
22-26 tygodni (relacje- lek separacyjny)
Okres marudzenia może zacząć się już około 23 tygodnia i trwać około 4 tygodni. Typowe dla tego okresu jest na przykład to, ze dziecko źle śpi i wydaje sie mieć koszmary senne, jest nieśmiałe w stosunku do obcych, nie ma apetytu, nie chce, żeby zmieniać mu pieluchę czy ubranie. Dziecko zaczyna widzieć i rozumieć różne relacje/stosunki.
Zauważa fizyczną odległość pomiędzy przedmiotami i pomiędzy ludźmi w szczególności, odległość pomiędzy nim samym a rodzicami. Ta świadomość może być dla dziecka przerażająca.
Bardzo absorbująca i interesująca dla dziecka jest w tym okresie obserwacja położenia różnych rzeczy wobec siebie – rzeczy mogą być w sobie wzajemnie, na sobie, pod sobą itd. Dziecko zaczyna zauważać jak wpływać na rozwój wypadków, co robić żeby sie cos zadziało. Wyłącznik światła jest super dla tego rodzaju eksperymentów!
Dziecko zaczyna zauważać, ze niektóre rzeczy/sytuacje są ze sobą związane. Np. ze klucz przekręcony w dziurce w drzwiach wejściowych oznacza, ze tata jest w domu!
Fizycznie dziecko zaczyna lepiej koordynować swoje ruchy, raczkowanie idzie mu coraz lepiej.
przepraszam za długiego posta

Ostatnia edycja:
Serduszko1
Pati ale on jeszcze od urodzenie nie przespał ani jednej nocy ://///
A co do Clio to niewiem napisałam do niej ale sie nie odzywa... czyżby????
A co do Clio to niewiem napisałam do niej ale sie nie odzywa... czyżby????
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
uuu :-( to nie wiem co doradzić i dlaczego tak jest:-( może musicie "przebidować" pare nocy i jak się obudzi to dać mu jeść albo pić a potem nie reagować ( oczywiście każdy ma inne metody mój synuś był i jest uparciuch
), ja niestety sama sobie zasłużyłam na to że Kuba nie chciał spać sam w nocy bo na początku spał z nami ale potem się zawzięłam i nauczyłam go spać w nocy samego tylko ostatnio w ogóle nie śpi tylko się budzi :-(