reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

My dziś z M robiliśmy porządki w szafach ahh ale się zmachałam. Starłam jeszcze kurze i już na dzisiaj mam dość. Po obiadku jedziemy z moją mamą pomóc jej wybrać dodatki na wesele. Wieczorem mam nadzieję, że w końcu padnę. Bo dziś oczywiście znów od 4 dopiero spałam, a obudziłam się o 9. Te noce bezsenne mnie wykończą.

reklama
natolin - teoretycznie pensja na L4 to średnia zostatnich 12 miesięcy ale też się przekonuję, że w praktyce różnie to bywa. ZUS to jakimś magicznym wzorem liczy i u mnie czasami różnica pomiędzy jednym a drugim miesiącem to ok. 150zł :dry: Pytałam u nas w kadrach ocb ale oni sami nie potrafią tego wyjaśnić....
noo chyba, że u Ciebie np. księgowa się coś rąbnęła i stąd niższa kwota :confused:

też fajnie z tym ZUS-em...
u mnie chyba raczej szkoła coś kręci, bo to oni mi przesyłają pensję nawet jak jestem na zwolnieniu

Sprawdź w kadrach; mi w jednym miesiącu kadrowa się pomyliła i dostałam 80% zamiast 100. A różnice w pensji zależą od tego jak długi miesiąc.

Muminka - trzymam kciuki!

witam z rana hehe. Cos nie moge sie z mała wygrzebac i generalnie mam mało czasu dla siebie bo mała jakas po szpitalu bojaca sie mnie stracic z oczu. Ciagle raczkami jezdzi bo mojej buzi daje raczki do trzymania. Jak spi w łózeczku to sobie cichutko popłakuje i wtedy wystarczy jak je złapie na chwile za raczke albo pogładze po policzku i spi dalej.
A teraz zabieram sie do zdjec bo cos mi nie idzie przenoszenie ich z komorki do kompa

reklama
Do góry