Witam wieczorowo
My cały weekend poza domkiem. Taka piekna pogoda byla ,ze spedzilismy go na świezym powietrzu

ah jak przyjemnie. Dzis pojechalismy kupic lampke nocna ,bo jej nie mielismy i strasznie ciezko mi sie chodzi. Chodze tak wolno jak żółw,ale co tam jeszcze 3,5 tygodnia .dam rade.
Dawidowe ciesze sie ze juz jestes z córcią w domu i podziwiam Cie

wszystko sama robisz

i jesteś taaaaka dzielna. Jak czytam co u Ciebie to taki spokój i radość bije. Ah zazdroszcze ....
Malutka ciesze sie ze kuchnie juz masz

i juz sobie gotujesz i kuchnia śliczna.
Natolin ogólnie nie znam sie na tych wyliczeniach obecnych naszych wypłat .Wiem tylko to ,ze jak jest wiecej niz 20 pracowników to zakład pracy Ci wypłaca , a im ZUS. I wiesz ja ogólnie dostaje wiecej pieniążków prawie o 200 zl, a byłam nastawiona,że bedzie mniej ,a tu miła niespodzianka.
Juaska trzymam kciuki i dawaj znac co tam u Ciebie.
Fajnie dziewczynki ,ze na pampersie bylo fajnie i ciesze sie ze Wam weekend fajnie minal.
Dziulka to by bylo super jakby mala się odwróciła

. Ah ale prezenick co

.
Oj juz niewiem co miałam pisać , kurcze jednak nadrobić 20 stron i coś konkretnie napisać to juz nie na moje siły.
Ah Margarita Wam zazdroszcze tego spaceru nad morzem ,jak ja uwielbiam polskie morze ,ten zapach i widoki. Już sie wakacji nie mogę doczekać.
Ok zmykam miłego wieczorka.