reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Bry!!! W końcu mam chwilkę żeby cosik poklikać ;-)! Ech, nawet nie zdąrzyłam podziękować za gratulacje, więc czynie to teraz - BARDZO DZIĘKUJEMY :-)! Rany, tyle czekania a teraz już ponad tydzień od porodu minął nawet nie wiem kiedy... Filipek całe szczęście zdrowy :blink:! Miał małe problemy z pępuszkiem, ale już wszystko jest pod kontrolą :tak:. Nie powiem, że jestem już całkiem zorganizowana, bo niestety tak pięknie nie jest, ale staram się jakoś sobie radzić... Pomoc, znaczy mamę, miałam do czwartku, a teraz już sami jesteśmy, ale to dobrze, bo musze sobie poradzić! Oliwka braciszka nie olewa, a to jest ważne, reaguje na płacz Młodego, zaraz leci po mnie albo po M, smoka chce Mu dawać żeby nie płakał :-D:-D:-D i gila Go po stupkach :-)! A ja już doszłam do siebie (no czasem jeszcze jakiś dyskomforcik czuję) po porodzie, z czego bardzo się cieszę, bo ciężko było, oj ciężko...

Widzę, że nowa mamusia się pojawiła na forum i to jeszcze z centrum, no proszę :-)! E.w.a, witamy w naszym gronie :-)! Wpadaj częściej, może nasze forum w końcu odżyje... A gdzie w centrum mieszkasz? Może jesteśmy sąsiadkami i nie wiemy o tym :-p;-)? Doczytałam, że też się Wam przeprowadzka szykuje, hm... Wszystkie uciekacie z centrum, pięknie :baffled: widzę, że tylko Drozudusia i ja tu zostajemy, ech...

No i tyle z mojego pisania, muszę uciekać :dry:... Dodam jeszcze tylko szybciorem, że mocno trzymam kciuki za Was "ciężaróweczki" no i za staraczki również :sorry2:! I, że postaram się już zaglądać częściej, ale jak wyjdzie to nie wiem...

Miłego wieczorku i słodkich snów życzę, papatki :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien doberek :)
Krycha zorganizujesz sobie wszystko tylko czasu potrzeba z kazdym dniem bedzie coraz lepiej i lepiej :) no i oczywiscie masz mala pomocnice :)))) .milego poniedzialku :) chociaz pogoda nas nie chce dopieszczac :(

reklama
Witam poweekendowo:)
Krycha-pomału,pomału wszsytko się ustabilizuje.Dobrze,że z Małym wszystko w porządku-ściskam Was:)
e.w.a,Camomile-super,że sobie znalazłyście nowe odpowiadające Wam domki-kiedy parapetówy;))))

Do góry