reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Efcia masz super Anioła Stróża, który czuwa nad całą Twoją rodziną:tak:. Cieszę się z Tobą i Tomkiem! Widzisz, nie zdążyłaś się nawet za mocno zdenerwować:-).

a Ty też chcesz tam rodzić?

Tak, jak najbardziej :) Dlatego poszliśmy tam na szkołe rodzenia, gdzieś już o tym pisałam ale musiało umknąć ;) W sumie jest to jeden z najbliższych szpitali, kilka moich koleżanek tam rodziło i były zadowolone, no i przede wszystkim nowe sale porodowe :) Wiem, że nigdzie nie jest idealnie, a coś trzeba wybrać ;)

Efa fajnie, że zaczyna się układać. Mi też dzisiaj przydarzyło się coś niewiarygodnego, prawie jak wygrana w totka, fajne uczucie :D
A tak przy okazji, to nagana nie miała żadnego uzasadnienia, wiem bo zawodowo się tym zajmuje, więc jak coś to wal jak w dym :) Wiem że nie jest łatwo walczyć o swoje z pracodawcą ale nie można dać sobie wejść na głowe bo wtedy im się wydaje że wszystko mogą. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!

Efa :) znaczy cuda się zdarzają:) no pięknie, chyba tam na górze nie chcą żebyś się denerwowała:) ja też tak chce;P
U mnie niestety dzisiaj same przeciwności losu. Może też jakiś stróż by się nami zajął do cholerci:D
Nie no kochana bardzo się cieszę, że tak szybko się układa oby tak zawsze:) ale z tego co widzę Ty masz do tego szczęście:) i nie tylko o komputer chodzi:)

Roxxanka, dziękuję, w razie coś to będę Ciebie pytała o radę. kochana :-*
Dagisu, przesyłam Ci wirtualnie trochę tego mojego szczęścia - niech i Tobie służy :-)

A w ogóle to Wam powiem, że całe moje życie jest takie magiczne. Zawsze było. I jedną z rzeczy, którą się od wielu, wielu lat zajmuję są sprawy niewytłumaczalne przez zwykłą naukę (ale o tym to już nie napiszę, chociaż to zadne "czary-mary", nie myślcie sobie :)). I jeszcze wierzę mocno, że siła myśli działa cuda.

Ostatnia edycja:
SPAR STO LAT KOCHANA
Efcia co za kretyny te szefy Twojego meza . Trzymam kciukasy za nową pracę męża. Przecież to żadne pieniądze tam gdzie on pracuje i do tego jeszcze tyle godzin dziennie. Musi się udać -Anioł Stróż :).
Mała Mi ciesze sie ze z Mamcia juz lepiej :) i ze wychodzi do domku . I współczuję drugeij rodziny ,wlaniętej teściowej i bratowej widać ,że są siebie warte.
Doris zdrówka
Dziulka a może u Ciebie sie już zaczyna ?? stąd to oczyszczanie ??
Lolisza Ty nasz medyczna podporo. Wracaj jak najszybciej.
Margarita u mnie tez zgaga sie zaczela ale ciesze sie bo do końca 3 tygodnie wiec pewnie dam rade. A z rennie sie nie rozstaje.
Ja dalej wyszywam i wyszywam efekty są ,ale jeszcze tyle przedmną :(. Mam nadzieje ,że do porodu zdąże ha.pozdrawiam

reklama
Do góry