reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Udpokoiłyscie mnie dziewczynki,bardzo dziekuje. Wogole nie odczuwam zadnych boli, nic mi nie jest. Troche mam doła bo wczoraj poszlam do sklepu i przyniosłam ciężkie zakupy i dlatego się obwiniam. Nie byłam za odpowiedzialna....

reklama
annaso z tymi krwawieniami to różnie niestety bywa :( skoro jest to tylko brudzenie to pewnie nic groźnego pewnie to nie jest ale pojedź jak najszybciej do lekarza może powinnaś dostać duphaston lub luteinę? nie zaszkodzą a będziesz spokojniejsza. trzymam kciuki

u nas też niestety pojawiły się plamienia a nawet krwawienie :( u lekarza już byłam i sytuacja jest zagmatwana ale szczegóły na wątku z wizyt

Udpokoiłyscie mnie dziewczynki,bardzo dziekuje. Wogole nie odczuwam zadnych boli, nic mi nie jest. Troche mam doła bo wczoraj poszlam do sklepu i przyniosłam ciężkie zakupy i dlatego się obwiniam. Nie byłam za odpowiedzialna....
na pewno wszystko będzie dobrze trzymam za to kciukasy bardzo bardzo mocno

a ja jak nigdy jestem pełna energii i moge wszystko wczoraj po pracy jak doszłam do domu i zjadłam to była 19 i chciałam prasować ale mój sie w głowe popukał i kazał odpoczywać a mnie roznosiło ale poczytałam sobie gazetke :)

na pewno wszystko będzie dobrze trzymam za to kciukasy bardzo bardzo mocno

a ja jak nigdy jestem pełna energii i moge wszystko wczoraj po pracy jak doszłam do domu i zjadłam to była 19 i chciałam prasować ale mój sie w głowe popukał i kazał odpoczywać a mnie roznosiło ale poczytałam sobie gazetke :)

Zazdroszczę!!! Ja po powrocie z pracy, jak wchodze na to moje 3 piętro, to mam wrażenie, że to Kilimandżaro ;)
i zasypiam na stojąco, pomimo, że bronię się przed spaniem, to przegrywam z kretesem... ostatnio śpię codziennie popołudniu... i energii "0" :(

takie lekkie mdłości miałam już tydzień po poczęciu ale przechodziły szybko.
A takie na poważnie zaczęły się od jakiegoś tygodnia i nijak nie mogę się ich pozbyć;/ i ten dziwny smak w ustach ;/

Annaso nie dźwigaj. Jeśli plamienia były ciemnego koloru i ustały to raczej jednorazowy wybryk, ale nie powinnaś niczego ciężkiego nosić. Żadna z nas tak po prawdzie nie powinna. Dużo odpoczywać, dbać o siebie nawet jeśli macie energię :)szok:) to nie przesadzać! Pierwsze tygodnie są trudne dla maleństwa, nawet długa jazda samochodem może poważnie zaszkodzić.

Ja Motylku jestem wyssana z energii jak ty :sorry: Nie mogę się wyspać, nie mogę się zebrać, skupić, po prostu wyzuta guma do żucia. Nawet jak śpię 12 godzin nie czuję energii :baffled: I jak tu się wyspać na zapas... Buuu....

Całe szczęście mdłości nie mam :tak: Za to okropnie bolą mnie biodra, nie mogę się ułożyć do snu na boku tak boli:crazy:

reklama
takie lekkie mdłości miałam już tydzień po poczęciu ale przechodziły szybko.
A takie na poważnie zaczęły się od jakiegoś tygodnia i nijak nie mogę się ich pozbyć;/ i ten dziwny smak w ustach ;/

a ja sie cieszyłam że nie mam mdłosci a tu widze że jeszcze wszystko przedemną że to nic pewnego :) noa le puki co to sie ciesze :)

hope i lelidoptera oddaje Wam troche swojej energii :)

Do góry