reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nieno tatusiem nie jest ale kocha ja ponad zycie daj jejwszystko co moze dac biologiczny tatus ae niestety biologiczny nic nie daj wiec to jest nieporownywalne chlopak robi wszystko ja tylko powiem A a on juz leci co nie oznacza ze jes heh pod pantolem poprostu mnie kocha papiery ma wiec nie jest ze mna dla papierow a co do tego suwaczka siedze i klne bo nie daje rady:):confused2:

chcialabym wgrac zjecia od suwaczka i wogle wiecej ich zrobic a tu guzik wiem mardze z tmymi suwaczkami hehehe​

Ostatnia edycja:
reklama
soso a jednak suwaczek wklejony:-) wiesz ciesze sie ze trafiłas na odpowiedzialnego faceta który kocha Ciebie i wasza córeczke mmimo ze nie jest jego biologiczna córka to jednak jest jego:-)

Heh troszke widze ruszyło sie forum ale i tak skromnie do nadrabiania:-)
Troszke posprzatałam, a teraz czytam książke która pozyczyla mi sąsiadka:-) "duch ognia" Graham Masterton :-) i powiem wam ksiazka straszna ale Super!! :-) polecam:-)

Witam dwie nowe mamy.

NIO wklejony ale chce wiecej ale naraze tym musze si pocieszyc a co do mojego to wesz swa roznie kulturowe bo on muslim i wgule maj inna kultre czasem si sprzeczamy na temat naszych kultur alep o chwili smiejemy sie bo sprzeczamy sie na pozioie 17 latkow heheheheh :p ale jakos dajemy rade wiesz zasem nasze polaczk potrafia byc milion prazy gorsi od arabow;/ podam przyklad mojej kolezanki ojczym ostatnio udusil jej mame bo sie napil on wytrzezwial i stwierdizl ze byl zdenerwowany a moja znajoa zostala bez mamy wiec czy polak czy arab to mozna natknac sie na to samo moj przyklad tez dobry tatus polak a buja sie po swiecie imprezka za imprezka wicie co mi powedzial o alimentach ze jak oddam mu mala to bedzie ja utrzymywal b po co ma placic na dziecko z ktorym nie przeywa masakra jakas teraz jakbede w Pl zaloze mu sprawe kurcze sorki dzewczyny za bledy ale pisze szybko i troszke widze niehlujnie postaram sie poprawic a i dziekuje za powitanie a co do ksiazek to tez je kocham

Ostatnia edycja:
ixi wybacz ze dopiero teraz Ci odpisuje:-) dopiero teraz nadrobiłam i to dla tego. Jak konczyłam LO zamieszkaliśmy w marcu w wynajętym mieszkaniu. Termin mialam na 26 kwietnia wiec od poczatku byłam sama, chodziłam do szkoły zajmowałam sie domem i łud szczescia chciał ze mały przyszedł na swiat miedzy moimi maturami:-) tak wiec nie miałam problemu ze szkoła. Bracuje odkąd kacper skonczył 3 miesiace. Od grudnia tamtego roku wprowadzilismy sie do mieszkania mojej mamy 9 tego w którym mieszkałam zanim zaszła w ciaze) bo stało puste a głupota byłoby wynajmowac i płacic komus skoro moja mama nam zoferowała ze mozemy tam spokojnie sie wprowadzac. ( moja mama nie mieszka z nami, ułozyła sobie zycie od nowa i z tad te mozliwosci). Ja wybrałam zycie na wynajetym głównie dla tego ze z oja mama to bysmy sie pozabijały, ja mam mocny charakter, nie zwracam uwagi jak mały ma histerie albo cos ona by go wiecznie na rekach nosiła i chciałam tego uninąć. Paradoksem jest to ze spedzam z nią 8 godzin dziennie w pracy:-) od roku ani razu sie nie pokółucilysmy ewentualnie ochrzania nie ze nic nie robie:-p

elizka to jakis kryminał?
soso zgadzam sie w 100% narodowość nie ma nic do rzeczy alo jestesmy dorymi ludzmi albo nie

reklama
Do góry