reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ixi dixi -tak to juz jest w ciazy... idziesz sie zdrzemnac a budzisz sie nastepnego dnia ..ciesz sie tymi chwilami poki trwaja... łap je wszystkie.
Głaszcz i spiewaj do brzuszka.. pozniej bedzie Ci go brakowalo.
Spodnie sa super, mi sie bardzo podobaja, sama zawsze chcialam miec takie.. tex nosze XS.
za ile je wyllicytowalas?

clio -Alex jest przesliczny. Wydaje mi sie, ze podobny do taty.. Ciesze sie, ze mialas taki porod, ze dobrze ci sie go wspomina..
co do placzu Alexa, nie wydaje mi sie, zeby mogl miec tak szybko kolki :no:
kurcze..j anie radzilabym tak malutkiego dziecka faszerowac sab simplexami, espumisanami czy innymi rzeczami..osobiscie jak lek na bolacy brzuszek dla mnie na medal byla suszarka. cieply strumien powietrza kierowany na brzuszek [oczywiscie nie za blisko] rozluzni jelitka a szum wyciszy malucha..
i pamietaj kochana, tylko spokoj moze Was uratowac. trzymaj sie i wpadaj do Nas w miare mozliwosci Mamusiu.

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny. jestem padnięta po tygodniu szkoły ale na szczęście dziś już piątek.
CLIO jak fajnie ze już jesteś. niestety ekspertem w sprawie kolek nie jestem i mam nadzieje ze nie bede musiała być.
ARTYSTKA nareszcie sie pokazałaś. napisz co tam u Ciebie i Michasia jak znajdziesz dla nas chwile
LOLKAK ty chociaż wiesz na kiedy masz termin.;-)
DAFFI z pierwszego usg i z drugiego wychodził mi termin na 15 października czyli tak jak z OM i ja ten termin przyjmuje za prawidłowy.a jak bedzie zobaczymy.

UMI jak jesteś wróżką to ja chętnie skorzystam z twoich usług. na kiedy przewidujesz mój termin może ty bedziesz lepiej wiedziała niz lekarze...:happy:

Asheara 30 zł :D Tak, tak.. odpoczywam póki mogę.. ale ileż można spać.. myślałam, ze tylko na początku ciąży tak jest, a tu zmęczenie dopadło mnie teraz. Olinek chyba już milion razy słyszał bajkę "Jajko".. ciekawe czy ją polubił :)

A jak u Ciebie?

ale tu spokojnie:-)
ixi dziekuje serdecznie, no hania rzeczywiscie slicznie na tym zdjeciu wyglada;-)

Ja juz pozaplacalam dzis rachunki, kupilam pampersy itd;]
ale sie wkurzylam tez, ale to jutro opisze:)

hejka=)

Daffi super filmiki a Julcia taka muzykalna=) super się rusza, tak szybko raczkuje=)

Co do raczkowania moja Perła chyba próbuje raczkowac=D Bo pozę na czworaka /stanie w niej/ opanowała ładnie i jeszcze doszło gibanie się w tej pozie przód tył przód tył. Śmiesznie to wygląda hihi. Może zacznie raczkowac? Choc może szybciej zacznie chodzic? Bo do chodzenia jest pierwsza.

reklama
hejka=)

Daffi super filmiki a Julcia taka muzykalna=) super się rusza, tak szybko raczkuje=)

Co do raczkowania moja Perła chyba próbuje raczkowac=D Bo pozę na czworaka /stanie w niej/ opanowała ładnie i jeszcze doszło gibanie się w tej pozie przód tył przód tył. Śmiesznie to wygląda hihi. Może zacznie raczkowac? Choc może szybciej zacznie chodzic? Bo do chodzenia jest pierwsza.

julka wlansie tak osbie bzykala do przodu i do tylu i to bylo juz bardzo blisko do raczkowania. w sumie po kilku dniach raczkowala:D
takze trzymam kciuki. bys musiala widziec ją jak raczkuje gdy cos sobie upatrzy i szybko chce to miecv... parwie sie zabija i nie nadaza rekoma przebierac:D

Do góry