reklama
Daff ale masz małą żywą córeczkę
przepraszam że nienadrobię ale w nocy synuś się obudził i cały rozpalony :-( zaraziłam go :-( i nie spałam prawie nic :-(
ojjjjjjj..
duzo zdrowka dla Kubusia.:*
Liza
Fanka BB :)
hej
Zdrówka dla Kubusia.
nie mam weny wiecej pisac...................... dzien do dupy
Zdrówka dla Kubusia.
nie mam weny wiecej pisac...................... dzien do dupy
lolkak
Październikowa Mama Mai
hej nie mam weny wiecej pisac...................... dzien do dupy![]()
O rany... A co to taki do dupy humor z rana??
Mariola9 czuję się w porządku, po za tym, że gdziekolwiek się ruszę muszę trzymać swój brzuch, bo mam wrażenie, że zaraz mi wszystko wypadnie ;-)

Dziś idę na KTG i łudzę się, że może doczekam się odrobiny litości i mnie już wezmą do siebie ;-) Po za tym Umi przepowiedziała poród na ten weekend ;-)
Witam
Dziewczyny mam pytanko. Staramy się 5 miesięcy o malucha i dalej nic. Ale ten cykl mam dość dziwny, bo jeszcze takiego nie miałam. Doskonale czułam owulację ( 21.09 )a nigdy tak nie miałam, bałam się że coś jest nie tak więc poszłam do lekarza i mi powiedziała, że to własnie jest owu, my sie kochalismy 18,19,20.09 no i 21.09 też. Ale nie miałam żadnych objawów typu śluz. Poprostu tak jak nigdy bolały mnie piersi. No ale do dziś mnie boli brzuch, w nocy sie budze i sie zwijam i piersi nadal bolą jak dotknę. Śluzu jak nie miałam tak teraz mozna powiedzieć ze sie leje ciurkiem, ale jest biały, wodnisty i dużo go;P Podbrzusze dalej boli tak jakbym miała zaraz dostać @, a do niej jeszcze tydzien. Wspomnę że biorę duphaston, na podtrzymanie ewentualnej ciązy bo kiedyś miałam problemy z @. Pomoże któraś? Bo nie chce sie nakręcać zbytnio..
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
jak bym o swojej owuli czytała. Od owuli do @ ma prawo bolec brzuch, jajniki, piersi. Mnie strasznie np rwą sutki. Fakt, że tak miałam także kiedy zaszłam w ciążę, ale teraz wiem, że to na owulacje. Bo objawy ewentualnej ciąży są najwcześniej z dzień, dwa przed terminem ew. miesiączki.WitamDziewczyny mam pytanko. Staramy się 5 miesięcy o malucha i dalej nic. Ale ten cykl mam dość dziwny, bo jeszcze takiego nie miałam. Doskonale czułam owulację ( 21.09 )a nigdy tak nie miałam, bałam się że coś jest nie tak więc poszłam do lekarza i mi powiedziała, że to własnie jest owu, my sie kochalismy 18,19,20.09 no i 21.09 też. Ale nie miałam żadnych objawów typu śluz. Poprostu tak jak nigdy bolały mnie piersi. No ale do dziś mnie boli brzuch, w nocy sie budze i sie zwijam i piersi nadal bolą jak dotknę. Śluzu jak nie miałam tak teraz mozna powiedzieć ze sie leje ciurkiem, ale jest biały, wodnisty i dużo go;P Podbrzusze dalej boli tak jakbym miała zaraz dostać @, a do niej jeszcze tydzien. Wspomnę że biorę duphaston, na podtrzymanie ewentualnej ciązy bo kiedyś miałam problemy z @. Pomoże któraś? Bo nie chce sie nakręcać zbytnio..