reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

Zobacz załącznik 286660

chwale sie :) nie mam lepszej fotki moze jutro dostane :D
wowo superasny!!!!

o matko ale cuda pieczecie!!!! WOW!!!!

Ja wczoraj zamowilam sobie miejscowe na roczek bo ludzi do zaproszenia sporo a miejsca w domu brak tak wiec urodzinki Oliverkowi odprawie w Polskim Clubie ;-) nie jest to najladniejsze miejsce ale za to mozemy robic co chcemy bo pracuje tam w weekendy jako barmanka wiec wyjdzie nas miejsce prawie za darmo :-)

Czas wszystko zaplanowac ;-) musze przejrzeć dokladnie ten temat i podszkolic sie w pieczeniu tyle ze u mnie piekarnika brak wiec nie wiem jak to mam zrobic :dry:
biszkopt od biedy możesz kupic gotowy, tylko krem z robic i ozdobić

słuchajcie, biszkopt juz mamy - super przepis jak wieść niesie ale czym będziemy przekładać? Może zaczniemy zbierac przepisy na kremy? i jakiś spis zrobimy???
no dopra prawda jest taka, ze ja nie znam żadnego więc albo nie poratujecie albo będę musiała z torebki zrobic :((((

reklama
Kasia wow brawa dla siostry ma talent:-)

zmartwiło mnie to że nie można śmietaną przełożyć biszkoptu :-(

a powiedzcie czym się tą masę barwi?? oprócz tych barwników??

sis przekladała tort kremem z galaretkami jutro ją dorwe i dam przepis ... dzis impra byla tort kroił mowila ze super !! nic nei kruszyło sie ani nic ... biszkopt z przepisu Eweliny a krem podam jutro :)
jak przypływ gotówki bedzie <czy.wyplata meza;) > to kupie skladniki i wypróbuje krem serowy :)
zalezy mi aby krem zesztywnial ... myslalam o tym kremie co do chatki puchatka sie daje?? ciekawe czy by sie nadal ... chociaz na wierzch .. bo do srodka inny mozna :)

reklama
Do góry