reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My już po obiadku.... zaraz sie walne chyba w wyrko cos mnie łamie ://///
Misiaa bardzo Ci współczuje..... Trzymam kciuki w staraniach i oby tym razem był synus :):)

reklama
misiaa zainwestuj w testy owuluacyjne, ale wiadomo róznie to moze być zalezy tez od predyspozycjimęża niektórzy mężczyźni są zaprogramowani na potomstwo płci żenskiej ( potwierdzone u sąsiada):-)

w mojego meza rodzinie byli chlopy a w mojej babeczki ...... męża tata mial brata , tesciu tez trzech synow czyli mojego meza i dwoch braci a w mojej rodzinie jestem ja i siostra i same siostry cioteczne dwoch tylko braci ciotecznych na 13 babek ;D poprostu babiniec a u meza bracia cioteczni jedna siostra cioteczna tylko

ja w ciaze zaszlam zaraz po okresie,chyba dni plodne mi sie przestawily bo akurat wtedy bylam chora.

Ja znowu miałam dni płodne jakoś z tydzień przed miesiączką, więc wydaje mi się że często zdarzają się wyjątki od tej reguły... i czasem natura i nauka wszystkiego nie wytłumaczą bo i ile cudów kobietom się zdarza, że zachodzą w ciąże :-D
Ja kiedyś też miałam standardowe regularne miesiączki itd, ale od poronienia w zeszłym roku cykle się wydłużyły, a dni płodne nie zawsze były (przynajmniej ja tak czułam) kiedy zachodziłam w ciążę z malutką moją to pamiętam ten niezabezpieczony stosunek do samego końca :-) i później jak mnie jajniczek kuł :-)

reklama
jej działa :-D

Witam Cię misiu! i naprawdę współczuje przeszłaś chyba najgorszy koszmar w zyciu :-(

Ixi łóżeczko cudowne! :-)

Daff biedna Julcia:-( ucałuj ją mocno w główkę ode mnie :*

zdycham już mam dosyć tej choroby:-( nie będę Wam smęcić :-) uwielbiam Was czytać bo zawsze poprawiacie mi humor :-D

Do góry