Liza
Fanka BB :)
witam nowa mamusie:-) współczuje przezyc....
kurcze dziewczyny Miki mi sie przestawl, zapomnialam wam napisac... W nocy na cyca budzi sie co 3-4h i tak do 5 rano. potem np. dzis od 5ej nie jadldo 12:30
i potem przez sen dalam mu cyca. i spal 3h. kurcze a moze dawac mu na noc mleko modyf.? moze dluzej po nim pospi i sie ustawi jak trzeba?
pierwszy raz takie cos mam z dzieckiem...
dokładnie. ja z chlopakami zaszlam roznie. daniel dzien przed okresem a Miki tak 2tyg po.misiaa plemniki z chromosomem Y ( męskim ) są mniejsze i szybsze, ale żyją krócej wiec żeby był chłopiec hipotetycznie nalezy wspólzyć w dniu owulacji bo mniejsze i szybsze plemniki szybciej dotra do komórki jajowej i ją zapłodnią
nie slyszalam o tym.... nie ma nic takiego moim zdaniem by bylo wiadomo kto siedzi w brzuszku, prócz usg;]...ale chyba jest cos takiego ze jezeli jest sie w ciazy i ma byc dziewczynka bardziej i szybciej odczuwa sie dolegliwosci a jak chlopak mniej![]()
nie wierze w to ;]a znacie takie cos jak wrozba z obraczki wiesza sie na nitce jak sie kreci w kolko nad dlonia to dziewczynka a jak wahadlowo to chlopczyk tesciowa kiedys mi wrozyla i sprawdzila sie corka i bratu meza tez corka sie sprawdzila.....
kurcze dziewczyny Miki mi sie przestawl, zapomnialam wam napisac... W nocy na cyca budzi sie co 3-4h i tak do 5 rano. potem np. dzis od 5ej nie jadldo 12:30