reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

patrycja9009 Tylko jak to ustalic? jak on bedzie glodny to mam mu nie dawac? bo na hama mu próbuje ale nie zawsze wychodzi;] i wtedy zawsze przez sen musze mu dac;] wrrrrrrrr..........

reklama
uuuuuuuuuuuuffffffffff Hej dziewczynki was nadgonic to trzeba miec cierpliwosc heheheh ja dopeiro teraz mam wolna chwile i tak dobrze bo ostatnio to po nocach was owiedzalam moja malutka spi w najlepsze Bogu dzieki mowie wam ta moja mala to istny diabelek a propo diabelkow co mialam za koszmar snilo mi sie ze dziwnie moze to zabrzmi ale ze szatan mnie dopadl obudzilam sie i poplakalam i nei moglam dalej spac od 5 rano do teraz masakra jakas

dafii co do uderzen to powiem ci ladnie musiala sie bidulka uderzyc obserwuj malutka

sylunia tak tez staram sie o dzidziusia dziekuje ze 3masz za mnie kciukasy:):):

misia przykro mi wiem co czujesz ja tez poronilam moje pierwsze dziecko i czuje ze to byl synek a wlasnie tez marze o synku

przepraszam kobietki ze do wszystkich nie kieruje moichp ostow bo nie pamietam waszych nickow jeszcze hehehe

a co do karmienia mlekiem modyfikowanym lepiej niunia nie robixc tego niech je jak je moja mala tez miala takie akcje ale lepiej pozniej bylo ciesz sie ze masz czym karmic:p bo mi zanikl pokarm

aaaa propo pokarmu zanikl mi ale nie calkowicie i do dzisiaj leci mi mala ilosc mleka jak nacisne czy ot jest normalne moja coreczka ma 2.5 roczku musze isc od igna po jakies tabletk ina zanik czy cos wezcie mi poradzcie :) pozdraiwam a co do edycji to edytuje ale ocs mi nie wychodzi

wogule jak wy zaznaczacie te posty i odpisujecie na nie chodzi mi o oznaczenie na niebieskei jakby takie chmurki pozdrawiam wassss wszysssssssssssssssstkie bez wyjatki

a i 3 mam kcukasy za kolezanke ktora bedna jest w szpitalu oby jeszcze nie urodzila :(

soso no wiem ze lepiej swoim karmic ale heh... to mm kusi:-D hehe, nie no teraz maly nie chcial cyca a jadl wlasnie o 12;30. to mu oczka przykryam pieluszka pobujalam i wymienilam smoka i cyca wsadzilam i takim sposobem wydoil;] co za dzieciak:-D

vegas heh no niewiem czy tak łatwo trafic na to co sie chce:-D w sumie pół na pół to jest malo ale ostatnio wiecej chlopakow sie rodzi niz dziewczynki;] przynajmniej u mnie w okolicy:-)

Eliza u mnie tez teraz wiecej chlopakow sie rodzi:)

U mnie w okolicy też cztery znajome urodziły chłopaków :-) od czerwca, i też mówiły, że same chłopaki się rodzą :-D a podobno mężczyznom grozi wyginięcie :-D

a ja będę mieć dziewuszkę i oooooooooo

a mi sie wydaje ze urodzisz jakos pod koniec pazdziernika ewentualnie sam poczatek listopada.

Misiaa co do odczuc chłopca czy dziewczynki to nie zawsze sie to sprawdza.
ja np w 8 tyg odkrylam ze ejstem w ciazy i mam coreczke moja bratowa odkrylajakos w 6 tyg i miala synka. do tego ja wymiotowalam ona nie za to ona spac wiecznie chciala a ja nie. mialam masakryczna zgage ją to omineło. takze moze cos w tym jest.
wrózbe z obraczki tez mialam u mojej mamy wsyztskim sie sparwdzilo idealnie.
ale ta wrozba dptyczy tylko dzieci zyjacych.
u mnie wyszlo 2 corki i syn.

aaaaa i jeszcze chcę dodać że to w cale na prawdę nie ma reguły :-) ja na przykład przytyłam 8kg, brzuszek ładnie okrąglutki, w dupsko nic nie poszło, cera mi się poprawiła, paznokcie ekstra długie, włosy rosną jak na drożdżach i ogólnie wszyscy mi mówią że wyglądam bardzo ładnie :-) przyznam że na początku miałam mdłości troszkę z rana i byłam nie do życia ale tylko do końca pierwszego trymestru miałam wszystko co najgorsze, senność, mdłości, później już przeszło. Więc ja to bym się nie sugerowała takimi rzeczami, bo to różnie bywa jak widać.

Ostatnia edycja:
reklama
no to do roboty :-)
hehe, jeszcze czas=) wpierw chcę znaleźc jakąś pracę co by miec później zapewnione macierzyńskie i wychowawcze. Nie chcę byc na utrzymaniu męża. Starcza nam na wszystko bez problemów, ale źle się czuję, że muszę poprosic np o bluzkę dla siebie czy o kasę na spodnie. Nie lubię byc zależna=P

Do góry