Liza
Fanka BB :)
patrycja9009 Tylko jak to ustalic? jak on bedzie glodny to mam mu nie dawac? bo na hama mu próbuje ale nie zawsze wychodzi;] i wtedy zawsze przez sen musze mu dac;] wrrrrrrrr..........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie. Poza tym co innego gdyby było z 20 płci a są tylko 2, więc 50%/50%. Łatwo sobie strzelic dobrze=Dja nie wieze w takie glupotyczysty zbieg okolicznosci
![]()
a u nas jak ciągle chłopcy tak teraz dziewczynki=DEliza u mnie tez teraz wiecej chlopakow sie rodzi![]()
Eliza u mnie tez teraz wiecej chlopakow sie rodzi![]()
a mi sie wydaje ze urodzisz jakos pod koniec pazdziernika ewentualnie sam poczatek listopada.
Misiaa co do odczuc chłopca czy dziewczynki to nie zawsze sie to sprawdza.
ja np w 8 tyg odkrylam ze ejstem w ciazy i mam coreczke moja bratowa odkrylajakos w 6 tyg i miala synka. do tego ja wymiotowalam ona nie za to ona spac wiecznie chciala a ja nie. mialam masakryczna zgage ją to omineło. takze moze cos w tym jest.
wrózbe z obraczki tez mialam u mojej mamy wsyztskim sie sparwdzilo idealnie.
ale ta wrozba dptyczy tylko dzieci zyjacych.
u mnie wyszlo 2 corki i syn.
ja to bym mogła miec same córeczki=) ale mąż chce jeszcze syna=P
hehe, jeszcze czas=) wpierw chcę znaleźc jakąś pracę co by miec później zapewnione macierzyńskie i wychowawcze. Nie chcę byc na utrzymaniu męża. Starcza nam na wszystko bez problemów, ale źle się czuję, że muszę poprosic np o bluzkę dla siebie czy o kasę na spodnie. Nie lubię byc zależna=Pno to do roboty :-)