reklama
misia92
mamusia Michasia
ufff nadrobiłam moje maszynki do drukowania postów...;-)
pokazałam wynik USG mojemu ginowi i stwierdził że jestem ogólnie to w terminie jestem bo mi tylko 2 tyg zostały a przecież może być 2 tyg wcześniej lub później wiec mam być gotowa. powiedziła ze mam przyjść w środe to sprawdzi szyjke i w ogóle bo dziś to juz wychodził jak przyszłam i nie chciało mu sie przebierac .;-)
umi mi pasuje 25 pażdziernika skoro tak twierdzisz. zobaczymy. a lolkak dziś nie widać kto wie może sie coś zaczeło..;-)
misia współczuje Ci tego co przeszłaś nie potrafie sobie tego wyobrazić... co do płci to nie ma metody bo gdyby była to każda miałaby parke albo dwie i po sprawie a ja mam koleżanke która ma 6sióstr a druga 5 wiec same babki. starali sie o chłoaka ale sie nie udło...coż zdarza sie.
trzymam kciuki za violett mam nadzieje że za wcześnie nie urodzi ona ma termin chyba w listopadzie...
ixi kocham Kubusia Puchatka...;-) też będe musiała poszukać jakiejś fajnej bajkowej pościeli dla Michasia a sama nie jestem lepsza śpie pod kołderką z garfieldem..;-)
u mnie w okolicy tez same chłopaki tzn od strony mojej mamy bedzie 3 w tym roku od strony mojego taty jedna tylko dziecznynka a u mojego K też tylko jedna dziewczynka a jak leżałam na oddziale to też prawie same chłopaki wieć spokojnie gatunek przetrwa,,;-)
pokazałam wynik USG mojemu ginowi i stwierdził że jestem ogólnie to w terminie jestem bo mi tylko 2 tyg zostały a przecież może być 2 tyg wcześniej lub później wiec mam być gotowa. powiedziła ze mam przyjść w środe to sprawdzi szyjke i w ogóle bo dziś to juz wychodził jak przyszłam i nie chciało mu sie przebierac .;-)
umi mi pasuje 25 pażdziernika skoro tak twierdzisz. zobaczymy. a lolkak dziś nie widać kto wie może sie coś zaczeło..;-)
misia współczuje Ci tego co przeszłaś nie potrafie sobie tego wyobrazić... co do płci to nie ma metody bo gdyby była to każda miałaby parke albo dwie i po sprawie a ja mam koleżanke która ma 6sióstr a druga 5 wiec same babki. starali sie o chłoaka ale sie nie udło...coż zdarza sie.
trzymam kciuki za violett mam nadzieje że za wcześnie nie urodzi ona ma termin chyba w listopadzie...
ixi kocham Kubusia Puchatka...;-) też będe musiała poszukać jakiejś fajnej bajkowej pościeli dla Michasia a sama nie jestem lepsza śpie pod kołderką z garfieldem..;-)
u mnie w okolicy tez same chłopaki tzn od strony mojej mamy bedzie 3 w tym roku od strony mojego taty jedna tylko dziecznynka a u mojego K też tylko jedna dziewczynka a jak leżałam na oddziale to też prawie same chłopaki wieć spokojnie gatunek przetrwa,,;-)
migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
hej dziewczyny
ja dzisiaj byłam na badanich rano, pozniej jak poszłam bo odbior to facetka powiedziala ze trzeba szybko isc z tym do lekarza bo sie złe te winiki
byłam i skierowała mnie do szpitala na kolejne badania. mam tam polezec kilka dni, jak ja nie lubie szpitali
fikusek1988
Mama Alanka:)
paulqa ja znowu w ciazy z Alanem czulam sie strasznie,mdlosci,zgaga,wiecznie cos bolalo,przytylam 14 kg no ale cera mi sie poprawila i ladnie wygladalam
ale nie ma reguly
migotka to co zle wyszlo?
migotka to co zle wyszlo?
misia92 widzę że koleżanka nowa ma taki sam nick jak Ty praktycznie... yh yh yh
Ja tam Ci życzę żeby wszystko zaczęło się w odpowiednim czasie
a nooo ciekawe co z lolkak rzeczywiście, ma ktoś jakiś kontakt do niej? to może by się czegoś dowiedział?
Ja tam Ci życzę żeby wszystko zaczęło się w odpowiednim czasie

a nooo ciekawe co z lolkak rzeczywiście, ma ktoś jakiś kontakt do niej? to może by się czegoś dowiedział?
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
o kurcze.. a jakie to badania?hej dziewczynyja dzisiaj byłam na badanich rano, pozniej jak poszłam bo odbior to facetka powiedziala ze trzeba szybko isc z tym do lekarza bo sie złe te winiki
byłam i skierowała mnie do szpitala na kolejne badania. mam tam polezec kilka dni, jak ja nie lubie szpitali
Laski macie pomysły na prezent na Dzień Chłopaka? Mój facet co prawda jest już dużym chłopaczkiem, ale chciałabym mu kupic coś małego, symbolicznego, a najlepiej jeszcze jakby coś praktycznego=)
Ostatnia edycja:
hej dziewczynyja dzisiaj byłam na badanich rano, pozniej jak poszłam bo odbior to facetka powiedziala ze trzeba szybko isc z tym do lekarza bo sie złe te winiki
no to nie ciekawie, ale miejmy nadzieję że wszystko w porządku będzie. nie martw się ja przez całą ciąże do tej pory mam podobno straszną anemie i w z łóżka nie powinno mi się chcieć wstać

misia92
mamusia Michasia
vegas ja tez marze o własnym żródle utrzymania nie nawidze prosić o pieniądze na cokolwiek..
migotka własnie własnie ale co żle wyszło i kiedy śmigasz do tego szpitala???
migotka własnie własnie ale co żle wyszło i kiedy śmigasz do tego szpitala???
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
oj, ja w ciąży też anemię miałam. Co prawda od II trym. dopiero, ale namęczyłam się przy niej strasznie bo ciągle te tabletki trzeba było zażywac i dbac o dietę odpowiednią a jak na złośc i tak ta dieta nie poprawiała mojego stanu zdrowia..
Czekam na męża, pracę kończył o 14 a potem od razu do babci malowac jechał. Ciekawe kiedy wróci.
Czekam na męża, pracę kończył o 14 a potem od razu do babci malowac jechał. Ciekawe kiedy wróci.
reklama
o kurcze.. a jakie to badania?
Laski macie pomysły na prezent na Dzień Chłopaka? Mój facet co prawda jest już dużym chłopaczkiem, ale chciałabym mu kupic coś małego, symbolicznego, a najlepiej jeszcze jakby coś praktycznego=)
daj mu koktajl ze szparagów i niech wstąpi w niego dziki ogier jakiego nigdy nie widziałaś