reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja też już z chęcią bym poszła do pracy, ale przede mną jeszcze trochę wolnego... też chciałabym się uniezależnić od wszystkich wokół (od A i mojej rodziny...) ale no na razie to nie możliwe

reklama
ufff nadrobiłam moje maszynki do drukowania postów...;-)
pokazałam wynik USG mojemu ginowi i stwierdził że jestem ogólnie to w terminie jestem bo mi tylko 2 tyg zostały a przecież może być 2 tyg wcześniej lub później wiec mam być gotowa. powiedziła ze mam przyjść w środe to sprawdzi szyjke i w ogóle bo dziś to juz wychodził jak przyszłam i nie chciało mu sie przebierac .;-)
umi mi pasuje 25 pażdziernika skoro tak twierdzisz. zobaczymy. a lolkak dziś nie widać kto wie może sie coś zaczeło..;-)

misia współczuje Ci tego co przeszłaś nie potrafie sobie tego wyobrazić... co do płci to nie ma metody bo gdyby była to każda miałaby parke albo dwie i po sprawie a ja mam koleżanke która ma 6sióstr a druga 5 wiec same babki. starali sie o chłoaka ale sie nie udło...coż zdarza sie.

trzymam kciuki za violett mam nadzieje że za wcześnie nie urodzi ona ma termin chyba w listopadzie...
ixi kocham Kubusia Puchatka...;-) też będe musiała poszukać jakiejś fajnej bajkowej pościeli dla Michasia a sama nie jestem lepsza śpie pod kołderką z garfieldem..;-)

u mnie w okolicy tez same chłopaki tzn od strony mojej mamy bedzie 3 w tym roku od strony mojego taty jedna tylko dziecznynka a u mojego K też tylko jedna dziewczynka a jak leżałam na oddziale to też prawie same chłopaki wieć spokojnie gatunek przetrwa,,;-)

hej dziewczyny :) ja dzisiaj byłam na badanich rano, pozniej jak poszłam bo odbior to facetka powiedziala ze trzeba szybko isc z tym do lekarza bo sie złe te winiki:( byłam i skierowała mnie do szpitala na kolejne badania. mam tam polezec kilka dni, jak ja nie lubie szpitali

paulqa ja znowu w ciazy z Alanem czulam sie strasznie,mdlosci,zgaga,wiecznie cos bolalo,przytylam 14 kg no ale cera mi sie poprawila i ladnie wygladalam:) ale nie ma reguly:)

migotka to co zle wyszlo?

misia92 widzę że koleżanka nowa ma taki sam nick jak Ty praktycznie... yh yh yh

Ja tam Ci życzę żeby wszystko zaczęło się w odpowiednim czasie :-D

a nooo ciekawe co z lolkak rzeczywiście, ma ktoś jakiś kontakt do niej? to może by się czegoś dowiedział?

hej dziewczyny :) ja dzisiaj byłam na badanich rano, pozniej jak poszłam bo odbior to facetka powiedziala ze trzeba szybko isc z tym do lekarza bo sie złe te winiki:( byłam i skierowała mnie do szpitala na kolejne badania. mam tam polezec kilka dni, jak ja nie lubie szpitali
o kurcze.. a jakie to badania?

Laski macie pomysły na prezent na Dzień Chłopaka? Mój facet co prawda jest już dużym chłopaczkiem, ale chciałabym mu kupic coś małego, symbolicznego, a najlepiej jeszcze jakby coś praktycznego=)

Ostatnia edycja:

no to nie ciekawie, ale miejmy nadzieję że wszystko w porządku będzie. nie martw się ja przez całą ciąże do tej pory mam podobno straszną anemie i w z łóżka nie powinno mi się chcieć wstać :-D rzeczywiście czasem mam lenia ale to raczej nie przez ta jak to mówi lekarz "straszną" anemie :-D

vegas ja tez marze o własnym żródle utrzymania nie nawidze prosić o pieniądze na cokolwiek..
migotka własnie własnie ale co żle wyszło i kiedy śmigasz do tego szpitala???

oj, ja w ciąży też anemię miałam. Co prawda od II trym. dopiero, ale namęczyłam się przy niej strasznie bo ciągle te tabletki trzeba było zażywac i dbac o dietę odpowiednią a jak na złośc i tak ta dieta nie poprawiała mojego stanu zdrowia..

Czekam na męża, pracę kończył o 14 a potem od razu do babci malowac jechał. Ciekawe kiedy wróci.

reklama
o kurcze.. a jakie to badania?

Laski macie pomysły na prezent na Dzień Chłopaka? Mój facet co prawda jest już dużym chłopaczkiem, ale chciałabym mu kupic coś małego, symbolicznego, a najlepiej jeszcze jakby coś praktycznego=)

daj mu koktajl ze szparagów i niech wstąpi w niego dziki ogier jakiego nigdy nie widziałaś:laugh2: pożyteczne a ile przyjemności :-D nie tylko dla niego ;-)

Do góry