a znacie takie cos jak wrozba z obraczki wiesza sie na nitce jak sie kreci w kolko nad dlonia to dziewczynka a jak wahadlowo to chlopczyk tesciowa kiedys mi wrozyla i sprawdzila sie corka i bratu meza tez corka sie sprawdzila.....
reklama
ixidixi
Fanka BB :)
Umi Nie! Mój ma urodziny 16.11 więc tylko ten dzień.. Jakiś hokus pokus z Twojej strony
żeby było 16 

fikusek1988
Mama Alanka:)
a znacie takie cos jak wrozba z obraczki wiesza sie na nitce jak sie kreci w kolko nad dlonia to dziewczynka a jak wahadlowo to chlopczyk tesciowa kiedys mi wrozyla i sprawdzila sie corka i bratu meza tez corka sie sprawdzila.....
ja nie wieze w takie glupoty
Misia tak to bardzo mądre... niech Ci wywróży chłopca i wierz w to, a w rzeczywistości wyjdzie coś innego i ciekawe jak bardzo wtedy będziesz rozczarowana. Wiem że przeszłaś coś okropnego, czego nie życzę żadnej kobiecie, ale zachowujesz się co najmniej desperacko... szukasz tłumaczeń w pokoleniach, wróżbach i innych bzdurach
B
beacia858
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
fikusek1988
Mama Alanka:)
ostatnio z mezem wspolzylam bez zabezpieczenia 12 dni przed miesiaczka ale jakos przyszla wczesniej o 3 dni i trwala 3 dni na poczatku pierwszego dnia byla obfita a potem juz nie a zawsze mam 6-7 dni...
ja proponuje isc do lekarza bo my nimy nie jestesmy ,on ci powie co i jak
ja proponuje isc do lekarza bo my nimy nie jestesmy ,on ci powie co i jak![]()
popieram...
reklama
ja tez tego nie biore na powaznie i napewno sie nie chce nastawiac bo iem jak znajoma byla w ciazy przez caly czas ciazy lekarze na usg widzieli dziewczynke ona bardzo chciala dziewczynke bo miala juz syna no i nawet do porodu szla zrobili jej usg dziewczynka a urodzil sie chlopak byla bardzoooo rozczarowana ale pozniej sie juz osoila i kocha syna tak jak by to byla corka tak samo