reklama
Kasiula1982
Fanka BB :)
Karo Erykl lapie obiema raczkami i ciagnie w dol , ale jeszcze niedawno robil tak samo czyli tylko tracal lapka.
Kasia dlaczego stwierdzili juz stulejke wogole sie nie da odslonic napletka ?? z czasem wszytsko samo puszcza u kilkuletnich dzieci z dowswiadczenia wiem ze im szybciej tym lepiej bo Olaf 2 latek mial zabieg i byl tydzien wyciety z zycia, ale Filipiek to chyba za maly na stwierdzenie ze nie jestes w stanie tego zrobic sama
ciutkę da się odsłonić, ja się nie znam, ta pani chirurg tak stwierdziła, bedziemy po kąpieli robic jak kazała, może pomoże, bo do tej pory pediatra moja ulubiona nic z tym nie kazała robić
uciekam ciasto mężowi na urodziny robić

kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
jestem za wątkiem z głosowaniem
kasiulka - dla Hani też głosik już poleciał :-)
gosiagro - a masz mozille? :-) trudno, najważniejsze są czasem dobre chęci, więc i tak dziękujemy
moze potem uda Ci sie zagłosować, bo mi tez nie zawsze sie otwiera ta strona poprawnie ;-)
A u nas Nina taka grzeczna, że ja już nie mam co z czasem robić
zrobiłam ciasto, tortillę, przeczytałam ksiażkę byłam na spacerze i teraz internet
złote dziecko z nij dzisiaj :-) (szkoda, ze tak rzadko się jej to zdarza
)
Pozwoliłam sobie na załozenie wątku z konkursami. Dodawajcie linki

kasiulka - dla Hani też głosik już poleciał :-)
gosiagro - a masz mozille? :-) trudno, najważniejsze są czasem dobre chęci, więc i tak dziękujemy

A u nas Nina taka grzeczna, że ja już nie mam co z czasem robić

Pozwoliłam sobie na załozenie wątku z konkursami. Dodawajcie linki

Ostatnia edycja:
agast22
Fanka BB :)
Wrocilam z zakupów bogatsza o trzewiki, bluzke i sweter 
Ewela- chyba Ty szukałaś trzewików?? Ja kupiłam bardzo fajne w Bacie. Zamszowe, granatowe. Były tez kawa z mlekiem i czerwone 
U nas dzisiaj obiad leniucha
Krokiety z kapustą i grzybami i barszczyk z torebki 

U nas dzisiaj obiad leniucha
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Mam pytanie do dziewczyn, które były na ponownej kontroli bioderek.
Ja byłam dzisiaj i Pan doktor (przystojny że nie wiem co) powiedział, że chrząstki jeszcze nie zwapniały (czy jakoś tak) i mam przyjść za kolejne 2 miesiące. Że mam się na razie nie martwić (póki mała nie chodzi)
Czy ktoś może mi bardziej naświetlić temat?
Ja byłam dzisiaj i Pan doktor (przystojny że nie wiem co) powiedział, że chrząstki jeszcze nie zwapniały (czy jakoś tak) i mam przyjść za kolejne 2 miesiące. Że mam się na razie nie martwić (póki mała nie chodzi)
Mam pytanie do dziewczyn, które były na ponownej kontroli bioderek.
niestety nie pomogę, bo my mamy się zgłosić kontrolnie dopiero w 5 m-cu, a ty czemu byłaś teraz, lekarz tak ci wyznaczył?
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
niestety nie pomogę, bo my mamy się zgłosić kontrolnie dopiero w 5 m-cu, a ty czemu byłaś teraz, lekarz tak ci wyznaczył?
Tak. Powiedział, że po 3 miesiącu życia mamy przyjść. A teraz znowu za 2 miesiace