reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Karo Erykl lapie obiema raczkami i ciagnie w dol , ale jeszcze niedawno robil tak samo czyli tylko tracal lapka.

Kasia dlaczego stwierdzili juz stulejke wogole sie nie da odslonic napletka ?? z czasem wszytsko samo puszcza u kilkuletnich dzieci z dowswiadczenia wiem ze im szybciej tym lepiej bo Olaf 2 latek mial zabieg i byl tydzien wyciety z zycia, ale Filipiek to chyba za maly na stwierdzenie ze nie jestes w stanie tego zrobic sama

ciutkę da się odsłonić, ja się nie znam, ta pani chirurg tak stwierdziła, bedziemy po kąpieli robic jak kazała, może pomoże, bo do tej pory pediatra moja ulubiona nic z tym nie kazała robić

uciekam ciasto mężowi na urodziny robić :p :-D

jestem za wątkiem z głosowaniem :tak:
kasiulka - dla Hani też głosik już poleciał :-)
gosiagro - a masz mozille? :-) trudno, najważniejsze są czasem dobre chęci, więc i tak dziękujemy :-D moze potem uda Ci sie zagłosować, bo mi tez nie zawsze sie otwiera ta strona poprawnie ;-)
A u nas Nina taka grzeczna, że ja już nie mam co z czasem robić :-D zrobiłam ciasto, tortillę, przeczytałam ksiażkę byłam na spacerze i teraz internet :-D złote dziecko z nij dzisiaj :-) (szkoda, ze tak rzadko się jej to zdarza :-D)

Pozwoliłam sobie na załozenie wątku z konkursami. Dodawajcie linki :-D

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Wrocilam z zakupów bogatsza o trzewiki, bluzke i sweter :):) Ewela- chyba Ty szukałaś trzewików?? Ja kupiłam bardzo fajne w Bacie. Zamszowe, granatowe. Były tez kawa z mlekiem i czerwone :)

U nas dzisiaj obiad leniucha :) Krokiety z kapustą i grzybami i barszczyk z torebki :):)

Witajcie ja jestem wykończona moja Gaja w dzień nie chce spać tylko na rękach nic ją nie bawi masakra!!!Macie na to jakiś sposób??

Mam pytanie do dziewczyn, które były na ponownej kontroli bioderek.

Ja byłam dzisiaj i Pan doktor (przystojny że nie wiem co) powiedział, że chrząstki jeszcze nie zwapniały (czy jakoś tak) i mam przyjść za kolejne 2 miesiące. Że mam się na razie nie martwić (póki mała nie chodzi)

Czy ktoś może mi bardziej naświetlić temat?

Mam pytanie do dziewczyn, które były na ponownej kontroli bioderek.

Ja byłam dzisiaj i Pan doktor (przystojny że nie wiem co) powiedział, że chrząstki jeszcze nie zwapniały (czy jakoś tak) i mam przyjść za kolejne 2 miesiące. Że mam się na razie nie martwić (póki mała nie chodzi)

Czy ktoś może mi bardziej naświetlić temat?

niestety nie pomogę, bo my mamy się zgłosić kontrolnie dopiero w 5 m-cu, a ty czemu byłaś teraz, lekarz tak ci wyznaczył?

reklama
Do góry