co do spotkania to może uda się coś wykombinować, ale ciii na razie nie obiecuje na 100 %, wstępnie nawet pasuje czwartek
super....
Kasia już wszystko wiesz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co do spotkania to może uda się coś wykombinować, ale ciii na razie nie obiecuje na 100 %, wstępnie nawet pasuje czwartek
super....
Kasia już wszystko wiesz....jak sie spotkamy to pogadamy
;-);-);-)
super, że niunia zdrowo rośnieMartynka rośnie jak na drożdżach wazy już 1850g a mierzy nie wiadomo![]()
hmmmm może oni tam wcale nie rozmawiali?a potem przyszła żona lekarza i weszła po tej bo niby miała coś ważnego swemu chłopu przekazać i się trochę zasiedziała jakby nie mogli porozmawiać w domu![]()
a w tych innych lekach to czasami nie było alugastrinu????Cóż poza tym gin stwierdził że bóle brzucha tuż pod żebrami moga być spowodowany nie skurczami ale przez zgagę która ostatnimi czasu dawała mi nieźle popalići mam na nią brać rennie lub inne specyfiki ktorych nazw już nie pamiętam
![]()
Na bóle obejmujące całą powierzchnię brzucha mam brać no-spę ta zwykła a jak ona nie będzie pomagać to tą fortę poza tym mam brać magnez tak jak biorę 3 razy dziennie![]()
nie no ja tu wyskakuje z propozycją spotkania i robicie je beze mnie ??? pffff foch ;-)
Bo Ty wolisz teściowej towarzystwo zamiast naszego![]()
Czytam Was i czytam i ciągle coś mi przeszkadza skrobnąć parę słów.
Nie wiem dziewczynki jak to jutro będzie z tą moją bytnością na BB bo stary net mi wyłączą, a nowy przyjdą zakładać dopiero po 19.
nie no ja tu wyskakuje z propozycją spotkania i robicie je beze mnie ??? pffff foch ;-)
Bo Ty wolisz teściowej towarzystwo zamiast naszego![]()
Coś mi się kojarzy że spotkanie samych mamusiek planujecie w następnym tygodniujeśli to będzie po godz.17 to ja się piszę
bo wcześniej nie mam z kim Mai zostawić
i to rozumiem :-)to następne zobimy w następnym tygodniu;-)