reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
U mnie 13 dc... Nie no nawet owu pewnie jeszcze nie miałam więc spokojnie mogę dać w palnik ;) Nie no żartuje-i tak pewnie nie będę dużo pić bo nie chce mieć kaca jutro ;)
MARTUSIA- czesc,daj w palnik ,pewnie :));-)ja wczoraj tez dalam :-D:-D:-D:-Dmielismy randke z mężem-bylo baaardzo milo,kilka pozycji i gluuuuga rozmowa po i jak juz polezakowalam z chlopakami to poprosilam męża o lufke-mialam na myśli ,ze naleje mi 100 czystej a On mi drinasa zrobil a ze dostal od kolego "domowy"spirytus ,to...chcialoby sie powiedziec jak w tej reklamie KOPA MA TA KAWA:tak::-D:-D tak- KOPA MA TEN SPIRYT :-)po chwili juz szumialo elegancko w glowie i poszlam spac;-)wczoraj mialam 12 d.c.

LILITH- dostalam,odpisalam:tak:

MONONOKE,KATTY- czesc babeczki.
pozostale tez witam slonecznie-my bylismy na 2,5 godzinnym spacerze,teraz zjedlismy obiad,dzieci u gory ,Tomi gazeta a ja ...wiadomo:happy2::happy2:

Eeeee wy zamiast dzialac to sie zastanawiacie jak jakas pozycja wyglada :D Trzeba dzialac :D Moj mnie wczoraj dorwal i kosmos :D
Ja mam pogodowego dola, 0 slonca, zimno no i te plecy - dobrze ze mnie M masuje :D A tak w ogole to ide w tym tygodniu do masazysty prawdziwego, niech cos ze mna zrobi bo nie nadaje sie do zycia :/

MONONOKE- my sie nie zastanawiamy nad pozycjami-nieraz mamy spontan i szybki numerek- to wiesz 1 pozycja i juz a wczoraj byla celebracja i delektowanie sie wiec "przerobilismy " kilka pozycji :):))

mam nadzieje,ze masazysta pomoze bo bol pleców to nie halo..wspolczuje.
u mnie jest piekne slonko i pogoda super,spacer zaliczony a teraz dz.bawia sie w ogrodzie.

MONONOKE- my sie nie zastanawiamy nad pozycjami-nieraz mamy spontan i szybki numerek- to wiesz 1 pozycja i juz a wczoraj byla celebracja i delektowanie sie wiec "przerobilismy " kilka pozycji :):))

To zawsze trzeba kilka pozycji :D Jedna sie szybko nudzi :p

mam nadzieje,ze masazysta pomoze bo bol pleców to nie halo..wspolczuje.
u mnie jest piekne slonko i pogoda super,spacer zaliczony a teraz dz.bawia sie w ogrodzie.

Po tym szpitalu tak mnie zaczelo w plecach lapac... a moze to nerwowe, tez mozliwe, ale masazysta nie zaszkodzi, szczegolnie, ze to moj znajomy :)

A z pogoda to zazdroszcze bo ja jestem z malopolski - u nas dzisiaj taka kiszka ze szok :/ Na chwile swiecilo slonce i tyle, a tak 10-12 stopni, wieje, zimno i tylko deszczu brakuje :/ Ahhh przygotuje dzieciakom jakies nowe cwiczonka na poniedzialek ;p

Hejka! Spóźnia mi się okres tydzień, chociaż nigdy nie miałam regularnego, chcę mi się bardziej spać niż wcześniej i czuję zmęczenie szybciej i przez pare dni miałam ból podbrzusza, a przez ostatnie trzy dni plamiłam lekko. Robiłam test ale przed spodziewanym okresem i wyszedł negatywny wynik. Niewiem co to może być. Czy to mogą być objawy ciąży? Czuję w sercu że tak ale może za bardzo się nakręcam.

reklama
U mnie juz po słoneczku, ale jeszcze ciepło, jak to w UK..

Co do pozycji, w zyciu by mi dobrze nie było stojąc na rękach :D Ale ogólnie wydaję mi się pozycja dość ciekawą po żołnierzyki lecą od razu tam gdzie trzeba :D I nie trzeba nóg do góry podnosić :D

A mam takie pytanie, miał któryś z waszych robiony test migracji?? Nigdzie normy nie mogę znaleźć.. wcześniej mój miał zero ale na kolejnym badaniu, juz po witaminkach 14,5ml ale jaka jest norma :(

Do góry