reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A na kaca najlepsza jest pomidorowka bo zawiera duzo wit potasu wiec bardzo dobry pomysl ach te pomidory ratuja czasami zycie na kacu a ja mam dylemat mam teraz imprezy jedna za druga a pic nie bardzo bo staranka a moze lepiej sie ponieść i dać poszaleć będzie co będzie tylko ten alkohol nie zdrowy ale w rozsądnych ilościach małe wino przed nie zaszkodzi a jak piszecie że Winko dobre na Endo już głupieje bo chce żeby ten cykl był dobrze wykorzystany a z drugiej strony nie tylko tym chce mieć głowę zaprzątnientą ale i żeby nie zaszkodzić więc chyba 1 lampka wina nie zaszkodzi skoro jeszcze nie jestem ratunku :-)D

reklama
zuzu, Kochana, zapomniałam Ci podziękować za ten link! Obejrzałam od razu, bardzo mi się podobał, ale zazdrościłam im strasznie :zawstydzona/y: a ten facet z tego filmu to super, żeby każdy tak sie wczuwał, to świat byłby piękny...

Nie ma za co lubie oglądać takie filmy . dobrze by było jakby takich facetów było więcej i takich czułych oby mój maz taki był choć dba o mnie często jesc robi Obiadki jak jest w domku narzekać nie mogę no aż ciekawa jestem jak to będzie jak bede w Ciązy bo krzyczy na mnie jak mało jem iWmuszausza we mnie też jak oglądałam to lekko zazdrością patrzyłaM ale i przyjdzie na nas pora idę do łóżka maz cole wypił gehe trzeba działać no no pozdrawiam i życzę Owocnej Nocki

zuzu-przepraszam, że troszkę nie na temat: czy mogłabyś używać kropek na koniec zdania? Bo strasznie ciężko się czyta Twoje posty jak wszystko napisane jednym ciągiem...

wpadam tylko na chwilę, bo już późno a dopiero jutro będę nadrabiac..

Pochwalę się, że jestem po rozmowie z moim odnośnie staranek i jego badania :) I rozmowa przebiegła bardzo ale to bardzo pozytywnie.

Kolorowych snów :)

zuzu-przepraszam, że troszkę nie na temat: czy mogłabyś używać kropek na koniec zdania? Bo strasznie ciężko się czyta Twoje posty jak wszystko napisane jednym ciągiem...
POSTARAM SIĘ . Ostatnio piszę z komórki a tam cięzko zeby napisać coś szybko i dobrze w tej przeglądarce co mam zainstalowaną na komórce. Ale masz rację. Interpunkcja poważna rzecz! heh
Dobrze, że ktoś mnie do porządku doprowadza. Już zakodowałam bede się starać.
Ja jem właśnie śniadanko i bedę zbierać się do pracy, choć dziś czeka mnie strasznie długi dzień wyjdę o 9 a przyjdę po 20 ech... ale cóż dobrze ze chociaż mam zajęcie, nie bede myśleć ciągle o maluszku...
Dziś mam 8dc i rano wstałam i jakiś śluz mam... hmmm<może cosik po wczorajszych nocnych szaleństwach...??> chyba za szybko na dni płodne.. ale kto to wie... korzystamy z mężulkiem... ostatnio codziennie, wiem ze powinno się co 2gi ale.... weź tu się oprzj.....:laugh2: A kiedyś ktoś napisał na innym forum że w dni płodne codziennie się starali wiec ja już głupieje jak lepiej ale zobaczymy czy cola działaaaaaaa
Pozdrawiam i lece...

Ostatnia edycja:
Hehe mąż mowi dawaj cole i idziemy dzialac ! i jak ogladalyscie ten filmik co podałam Linka?
ZUZU- mi niestety nie chcial sie otworzyc ten link-ciagle wyskakiwalo Bląd nr 3 sprobuj za chwile:-(ale wierze Wam ,ze jest super!!

co do staran to moj ginek powiedzial mi w czwartek po usg ,zeby dzialac piatek,sob,ndz. i tak dzialaismy:tak:nie wiem czy dzis podzialamy-zobacze jak mąż z pracy wroci.dzis mam 15 d.c. a cykle 27 dniowe wiec mysle ,ze jak owulka miala byc to juz byla.milego dnia w pracy:tak:
wpadam tylko na chwilę, bo już późno a dopiero jutro będę nadrabiac..

Pochwalę się, że jestem po rozmowie z moim odnośnie staranek i jego badania :) I rozmowa przebiegła bardzo ale to bardzo pozytywnie.

Kolorowych snów :)
LILITH- bardzo,ale to bardzo sie ciesze!!!:tak::-)

MONONOKE,MARTUSIA,KAHAKA,KATTY i reszta babek czesc i milusiego dnia- u mnie nadal slonko ,choc wiatr,ale jak jest slonko to i nastawienie inne:tak:

pewnie ze działąj a co.... mama05 koniecznie nawet juz dla czystej przyjemnosci odpręzenia a noż się uda, ja już nie wiem jak jest z tą owu. Raz jest raz nie jest, wiec juz nie patrzę na to kiedy ma być tylko korzystam... eheh.
W 1wszym cylku <mialam 42dc> i wyszło ze owulka <przez paski bo używam, a raczej używałam > była strasznie poźno tuż przezd jak dostałam okres, wiec juz nie wierzę w nic.Ale to pewnie przez to ze nie mam regularnych @ po tabletkach. A tam na górze już wszytsko wiadomo i trzeba się odprężać i już. Ja jeszcze wogóle nie mam niunia.....
A z tym filmem to costam instalowałam, wyskakiwało mi od razu jakiś plik mogę ci na maila przesłać to sobie zaistalujesz lub z neta sciągnij plik silverlihg i moze pojdzie bo filmik trwa ok 1,5 h i fajny czas szybko leci.... przy nim az płakac się chce.... ech...

melduje sie z poranna herbatka, bo kawy nie pijam ;-)

zuzuchna mnie gin. powiedzial, ze organizm kobiety jest na tyle zmyslnie skonstruowany, ze przez pierwszy okres po zaplodnieniu (kobieta wtedy zazwyczaj nie wie, ze jest w ciazy) nawet jak wypijesz nic sie zarodkowi nie moze stac. nie jest jeszcze na stale zagniezdzony, wiec nie ma bezposredniego kontaktu z Twoja krwia. wiec jezeli masz mozlliwosc zaszalec i masz na to ochote, to do dziela, tylko uwazaj, bo kolejny dzien juz nie jest tak mily, znam to a autopsji po wczorajszym ;-)

zajrze do Was jeszcze przed wyjazdem. milego dzionka

Witam wszystkie dziewczyny, stare i nowe staraczki!
Długo się nie odzywałam, przepraszam, ale ciągle mam jakieś problemy i brak czasu. Nie zdążyłam nadrobić waszych postów, dlatego piszę na żywioł. Powinnam wczoraj dostać @, dziś mam 31dc. Cykle mam 30 dniowe. Narazie czekam, testów nie robię, bo szkoda mi już kasy. Ale jestem pesymistycznie nastawiona na ten cykl. 6 dni po owulacji robiłam betę i wyszła negatywna. Możliwe, że zrobiłam za wcześnie betę, jak myślicie?
Buziaczki dla wszystkich

reklama
Heeelloooo Dziewczątka :-)

witam się poniedziałkowo.
No nadrobiłam sobie zaległości na BB, i co ja tu widzę ??!! Ale się rozkręciłyście, pozycja na nietoperza:eek: Jejciu, nie próbowałam :eek: jeszcze...
Trochę Wam zazdroszczę tych dzikich wygibasów, my musimy duuużo spokijniej się zachowywać, bo za ścianą śpi nasz Syncio i to bardzo czujnie. Najlepszę jest ja k juz jestesmy w fazie kulminacyjnej a tu słyszymy: Maaama, maaama:rofl2: Czad. Smiejemy się że nasz Maluch strasznie chce zostać jedynakiem i nas b. pilnuje :laugh2:

A co do coli, to ja mojego M. ganilam ciągle żeby jej nie pił, bo niezdrowa a tu proszę.... Sama bedę musiała mu jeszcze kupić:happy:

U mnie od wczoraj @ w pełni. Przyszła zdyscyplinowana, w terminie i mam nadzieję że pożegna się ze mną na najbliższe kilka miesięcy:tak: No już się cieszę na ten miesiąc bo czy uda się czy nie to miło jest się starać:-)
Pozdrawiam Was bardzo słonecznie:-D

Do góry