A na kaca najlepsza jest pomidorowka bo zawiera duzo wit potasu wiec bardzo dobry pomysl ach te pomidory ratuja czasami zycie na kacu a ja mam dylemat mam teraz imprezy jedna za druga a pic nie bardzo bo staranka a moze lepiej sie ponieść i dać poszaleć będzie co będzie tylko ten alkohol nie zdrowy ale w rozsądnych ilościach małe wino przed nie zaszkodzi a jak piszecie że Winko dobre na Endo już głupieje bo chce żeby ten cykl był dobrze wykorzystany a z drugiej strony nie tylko tym chce mieć głowę zaprzątnientą ale i żeby nie zaszkodzić więc chyba 1 lampka wina nie zaszkodzi skoro jeszcze nie jestem ratunku :-)D
reklama
zuzu, Kochana, zapomniałam Ci podziękować za ten link! Obejrzałam od razu, bardzo mi się podobał, ale zazdrościłam im straszniea ten facet z tego filmu to super, żeby każdy tak sie wczuwał, to świat byłby piękny...
Nie ma za co lubie oglądać takie filmy . dobrze by było jakby takich facetów było więcej i takich czułych oby mój maz taki był choć dba o mnie często jesc robi Obiadki jak jest w domku narzekać nie mogę no aż ciekawa jestem jak to będzie jak bede w Ciązy bo krzyczy na mnie jak mało jem iWmuszausza we mnie też jak oglądałam to lekko zazdrością patrzyłaM ale i przyjdzie na nas pora idę do łóżka maz cole wypił gehe trzeba działać no no pozdrawiam i życzę Owocnej Nocki
Martusia85
Fanka BB :)
zuzu-przepraszam, że troszkę nie na temat: czy mogłabyś używać kropek na koniec zdania? Bo strasznie ciężko się czyta Twoje posty jak wszystko napisane jednym ciągiem...
POSTARAM SIĘ . Ostatnio piszę z komórki a tam cięzko zeby napisać coś szybko i dobrze w tej przeglądarce co mam zainstalowaną na komórce. Ale masz rację. Interpunkcja poważna rzecz! hehzuzu-przepraszam, że troszkę nie na temat: czy mogłabyś używać kropek na koniec zdania? Bo strasznie ciężko się czyta Twoje posty jak wszystko napisane jednym ciągiem...
Dobrze, że ktoś mnie do porządku doprowadza. Już zakodowałam bede się starać.
Ja jem właśnie śniadanko i bedę zbierać się do pracy, choć dziś czeka mnie strasznie długi dzień wyjdę o 9 a przyjdę po 20 ech... ale cóż dobrze ze chociaż mam zajęcie, nie bede myśleć ciągle o maluszku...
Dziś mam 8dc i rano wstałam i jakiś śluz mam... hmmm<może cosik po wczorajszych nocnych szaleństwach...??> chyba za szybko na dni płodne.. ale kto to wie... korzystamy z mężulkiem... ostatnio codziennie, wiem ze powinno się co 2gi ale.... weź tu się oprzj.....

Pozdrawiam i lece...
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ZUZU- mi niestety nie chcial sie otworzyc ten link-ciagle wyskakiwalo Bląd nr 3 sprobuj za chwile:-(ale wierze Wam ,ze jest super!!Hehe mąż mowi dawaj cole i idziemy dzialac ! i jak ogladalyscie ten filmik co podałam Linka?
co do staran to moj ginek powiedzial mi w czwartek po usg ,zeby dzialac piatek,sob,ndz. i tak dzialaismy

LILITH- bardzo,ale to bardzo sie ciesze!!!wpadam tylko na chwilę, bo już późno a dopiero jutro będę nadrabiac..
Pochwalę się, że jestem po rozmowie z moim odnośnie staranek i jego badaniaI rozmowa przebiegła bardzo ale to bardzo pozytywnie.
Kolorowych snów![]()

MONONOKE,MARTUSIA,KAHAKA,KATTY i reszta babek czesc i milusiego dnia- u mnie nadal slonko ,choc wiatr,ale jak jest slonko to i nastawienie inne

pewnie ze działąj a co.... mama05 koniecznie nawet juz dla czystej przyjemnosci odpręzenia a noż się uda, ja już nie wiem jak jest z tą owu. Raz jest raz nie jest, wiec juz nie patrzę na to kiedy ma być tylko korzystam... eheh.
W 1wszym cylku <mialam 42dc> i wyszło ze owulka <przez paski bo używam, a raczej używałam > była strasznie poźno tuż przezd jak dostałam okres, wiec juz nie wierzę w nic.Ale to pewnie przez to ze nie mam regularnych @ po tabletkach. A tam na górze już wszytsko wiadomo i trzeba się odprężać i już. Ja jeszcze wogóle nie mam niunia.....
A z tym filmem to costam instalowałam, wyskakiwało mi od razu jakiś plik mogę ci na maila przesłać to sobie zaistalujesz lub z neta sciągnij plik silverlihg i moze pojdzie bo filmik trwa ok 1,5 h i fajny czas szybko leci.... przy nim az płakac się chce.... ech...
W 1wszym cylku <mialam 42dc> i wyszło ze owulka <przez paski bo używam, a raczej używałam > była strasznie poźno tuż przezd jak dostałam okres, wiec juz nie wierzę w nic.Ale to pewnie przez to ze nie mam regularnych @ po tabletkach. A tam na górze już wszytsko wiadomo i trzeba się odprężać i już. Ja jeszcze wogóle nie mam niunia.....
A z tym filmem to costam instalowałam, wyskakiwało mi od razu jakiś plik mogę ci na maila przesłać to sobie zaistalujesz lub z neta sciągnij plik silverlihg i moze pojdzie bo filmik trwa ok 1,5 h i fajny czas szybko leci.... przy nim az płakac się chce.... ech...
melduje sie z poranna herbatka, bo kawy nie pijam ;-)
zuzuchna mnie gin. powiedzial, ze organizm kobiety jest na tyle zmyslnie skonstruowany, ze przez pierwszy okres po zaplodnieniu (kobieta wtedy zazwyczaj nie wie, ze jest w ciazy) nawet jak wypijesz nic sie zarodkowi nie moze stac. nie jest jeszcze na stale zagniezdzony, wiec nie ma bezposredniego kontaktu z Twoja krwia. wiec jezeli masz mozlliwosc zaszalec i masz na to ochote, to do dziela, tylko uwazaj, bo kolejny dzien juz nie jest tak mily, znam to a autopsji po wczorajszym ;-)
zajrze do Was jeszcze przed wyjazdem. milego dzionka
zuzuchna mnie gin. powiedzial, ze organizm kobiety jest na tyle zmyslnie skonstruowany, ze przez pierwszy okres po zaplodnieniu (kobieta wtedy zazwyczaj nie wie, ze jest w ciazy) nawet jak wypijesz nic sie zarodkowi nie moze stac. nie jest jeszcze na stale zagniezdzony, wiec nie ma bezposredniego kontaktu z Twoja krwia. wiec jezeli masz mozlliwosc zaszalec i masz na to ochote, to do dziela, tylko uwazaj, bo kolejny dzien juz nie jest tak mily, znam to a autopsji po wczorajszym ;-)
zajrze do Was jeszcze przed wyjazdem. milego dzionka
blondplatyna
Fanka BB :)
Witam wszystkie dziewczyny, stare i nowe staraczki!
Długo się nie odzywałam, przepraszam, ale ciągle mam jakieś problemy i brak czasu. Nie zdążyłam nadrobić waszych postów, dlatego piszę na żywioł. Powinnam wczoraj dostać @, dziś mam 31dc. Cykle mam 30 dniowe. Narazie czekam, testów nie robię, bo szkoda mi już kasy. Ale jestem pesymistycznie nastawiona na ten cykl. 6 dni po owulacji robiłam betę i wyszła negatywna. Możliwe, że zrobiłam za wcześnie betę, jak myślicie?
Buziaczki dla wszystkich
Długo się nie odzywałam, przepraszam, ale ciągle mam jakieś problemy i brak czasu. Nie zdążyłam nadrobić waszych postów, dlatego piszę na żywioł. Powinnam wczoraj dostać @, dziś mam 31dc. Cykle mam 30 dniowe. Narazie czekam, testów nie robię, bo szkoda mi już kasy. Ale jestem pesymistycznie nastawiona na ten cykl. 6 dni po owulacji robiłam betę i wyszła negatywna. Możliwe, że zrobiłam za wcześnie betę, jak myślicie?
Buziaczki dla wszystkich
reklama
Heeelloooo Dziewczątka :-)
witam się poniedziałkowo.
No nadrobiłam sobie zaległości na BB, i co ja tu widzę ??!! Ale się rozkręciłyście, pozycja na nietoperza
Jejciu, nie próbowałam
jeszcze...
Trochę Wam zazdroszczę tych dzikich wygibasów, my musimy duuużo spokijniej się zachowywać, bo za ścianą śpi nasz Syncio i to bardzo czujnie. Najlepszę jest ja k juz jestesmy w fazie kulminacyjnej a tu słyszymy: Maaama, maaama
Czad. Smiejemy się że nasz Maluch strasznie chce zostać jedynakiem i nas b. pilnuje 
A co do coli, to ja mojego M. ganilam ciągle żeby jej nie pił, bo niezdrowa a tu proszę.... Sama bedę musiała mu jeszcze kupić
U mnie od wczoraj @ w pełni. Przyszła zdyscyplinowana, w terminie i mam nadzieję że pożegna się ze mną na najbliższe kilka miesięcy
No już się cieszę na ten miesiąc bo czy uda się czy nie to miło jest się starać:-)
Pozdrawiam Was bardzo słonecznie
witam się poniedziałkowo.
No nadrobiłam sobie zaległości na BB, i co ja tu widzę ??!! Ale się rozkręciłyście, pozycja na nietoperza

Trochę Wam zazdroszczę tych dzikich wygibasów, my musimy duuużo spokijniej się zachowywać, bo za ścianą śpi nasz Syncio i to bardzo czujnie. Najlepszę jest ja k juz jestesmy w fazie kulminacyjnej a tu słyszymy: Maaama, maaama

A co do coli, to ja mojego M. ganilam ciągle żeby jej nie pił, bo niezdrowa a tu proszę.... Sama bedę musiała mu jeszcze kupić

U mnie od wczoraj @ w pełni. Przyszła zdyscyplinowana, w terminie i mam nadzieję że pożegna się ze mną na najbliższe kilka miesięcy

Pozdrawiam Was bardzo słonecznie