zuzu2
Fanka BB :)
A na kaca najlepsza jest pomidorowka bo zawiera duzo wit potasu wiec bardzo dobry pomysl ach te pomidory ratuja czasami zycie na kacu a ja mam dylemat mam teraz imprezy jedna za druga a pic nie bardzo bo staranka a moze lepiej sie ponieść i dać poszaleć będzie co będzie tylko ten alkohol nie zdrowy ale w rozsądnych ilościach małe wino przed nie zaszkodzi a jak piszecie że Winko dobre na Endo już głupieje bo chce żeby ten cykl był dobrze wykorzystany a z drugiej strony nie tylko tym chce mieć głowę zaprzątnientą ale i żeby nie zaszkodzić więc chyba 1 lampka wina nie zaszkodzi skoro jeszcze nie jestem ratunku :-)D
a ten facet z tego filmu to super, żeby każdy tak sie wczuwał, to świat byłby piękny...
A kiedyś ktoś napisał na innym forum że w dni płodne codziennie się starali wiec ja już głupieje jak lepiej ale zobaczymy czy cola działaaaaaaa
nie wiem czy dzis podzialamy-zobacze jak mąż z pracy wroci.dzis mam 15 d.c. a cykle 27 dniowe wiec mysle ,ze jak owulka miala byc to juz byla.milego dnia w pracy
Jejciu, nie próbowałam
Czad. Smiejemy się że nasz Maluch strasznie chce zostać jedynakiem i nas b. pilnuje