reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam się :)
Dziękuje Mama za miłe słowa :)

Blondplatyna, mi się wydaje, że skoro betka 6 dni po owulce była robona, to jednak za wcześnie.. do zagnieżdżenia dochodzi przeciez koło 6-9 dnia [ najczęściej ] więc zrób jutro teścik albo idz na betkę.

Listonosz póki co nadal do mnie nie dotarł ;(

I do tego wczoraj jeszcze miałam plamienia.. nadal po @. NIe brązowe, po prostu rozcieńczona krew.. czy to normalne, że tak długo??
Oglądałam wykresy u dziewczyn na 28 dni i wiele tak ma przy krótkich cyklach własnie.. ale nie chce się niepotrzebnie stresować.

Do tego znowu łapły mnie płucka więc pewnie muszę wrócić na antybiotyk, który zresztą i tak sama sobie odstawiłam ze 3 miesiące temu bez zgody lekarza :D

A tak, pogoda cudna, dziś duzo roboty do obiadku i trochę sprzątania :)

reklama
Miałam taką nadzieję wcześniej ale już jest późno.. czasem ale to sporadycznie zdarza się, że przychodzi do 16.. więc już dziś się nie łudzę..

CZesc dziewczyny,
Przeczytalam wszystko co napisalyscie ale niestety czas mnie goni wiec odpisze dopiero wieczorkiem ( o ile nie padne bo roboty mam tyle.....) MASAKRA normalnie i jeszcze wkurzam sie bo powinnam miec jutro @ a cos mi sie wydaje, ze sie na mnie wypiela i predko nie przyjdzie (bynajmniej nie z powodow ciazowych bo ten miesiac sie zabezpieczalismy dosc porzadnie. suwaczek zrobilam na 37dni ale to dlatego ze myslalam po powrocie ze szpitala, ze moze ze sprobujemy ale jak zaczelam brac proszki to stwierdzilam ze trzeba uwazac) wiec sie wkurzam na maksa :> BUziolki dla was i do wieczorka:*

Mononke, miłego dnia więc życzę i oby @ przylazła w terminie :)

Blondplatyna, u mnie przed @ pojawiła się zgaga okropna, ból podbrzusza jak na @ i dużo sluzu, więc latałam do kibelka by sprawdzić czy to jednak nie @. Do tego piersi.. szok, duże i okropnie ale to okropnie bolące. W dniu @ wszystko się nasiliło plus ból pleców i okrutne zawroty glowy, czułam już że to fasolka.. dwa dni po spodziewanej @ pojawiły się smaczki oraz wstręt pod względem zapachu do np. sera, którym zajadałam się kilka godzin wcześniej. No i okropna senność. Dwa dni po spóźnionej @ zrobiłam test wieczorem i jak byk II krechy, ale dla mnie to formalność tylko była.

Martusia, miłego!!

Blondplatyna, nie nakręcaj się ale miej nadzieję. Zrób jutro ten teścik spokojnie :) My tu kciuki mocno trzymamy.

A co się stało z Poziomki, Hope, Misia i resztą?? :(

reklama
Właśnie, gdzie się podziałyście?!!?? co u WAS??
Ja dopiero wróciłam z pracy i niech mi nikt nie mówi ze nl pracuje 18 godz w tyg jak dziś juz byłam 6 h. ... padam ale za 1,5 godz wypad na aqua idę i 2 godz i wrócę po 20... se ładnie poniedziałek zaczynam... zapracowany
Mi dziś sie wydaje ze mam płodne ale nie wiem juz sama śluz na majteczkach mam jakoś rano czułam mokro.. nie wiem ja juz mówe bedzie co ma być i tyle.... nie wczówam się juz bo się rozczarowałam.... ale w głębi serduszka starsznie bym chciała.
A Wy jak spędzacie popołudnie? ja to się chyba walnę te godz w kimkę.. bo zasnę a jeszcze dziś mała imprezka i rano do pracy... wiec zbytnio nie poszaleje
Pozdrawiam!

Do góry