reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Martusia, miłego!!

Blondplatyna, nie nakręcaj się ale miej nadzieję. Zrób jutro ten teścik spokojnie :) My tu kciuki mocno trzymamy.

A co się stało z Poziomki, Hope, Misia i resztą?? :(

W ciąży jesteśmy :-D;-) a tak poważnie, przynajmniej ja jestem w najokropniejszym okresie, źle się czuję :confused2: Mam tumiwisizm, czytam, ale nie piszę, wszystko mnie przerasta. Zmęczenie, senność, mdłości, same atrakcje...

Ale cały czas wam mocno kibicuję babeczki!! :-)

A co tam, wyślę wam troszkę fluidków od męczącej mnie dzidzi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
W ciąży jesteśmy :-D;-) a tak poważnie, przynajmniej ja jestem w najokropniejszym okresie, źle się czuję :confused2: Mam tumiwisizm, czytam, ale nie piszę, wszystko mnie przerasta. Zmęczenie, senność, mdłości, same atrakcje...

Ale cały czas wam mocno kibicuję babeczki!! :-)

A co tam, wyślę wam troszkę fluidków od męczącej mnie dzidzi

Ja łapie te małe Wiruski :-)

Ale jestem zła, nie mogę dostać kapusty, zwykłej durnej kapusty na gołąbki.. tyle sklepów złaziłam.. szkoda gadać.

Milo Hope, że nas odwiedziłaś. Niestety takie są uroki ciąży :) Nie martw się, to już 9 tydzień, więc niedługo się skończa :)

zuzu, Kochana, Twoje 6 godz to jeszcze nic :-D ja dziś byłam w szkole od 8 do 17 :angry: najpierw moja klasa (druga), a potem zerówka...
LILITH, ale dziwne ta UK...żeby kapusty nie było:no:
Hope, już niedługo się skończy ten najgorszy ciążowy okres...same mówiłyście, że 2 trymestr jest cudny, więc już lada chwila;-) trzymaj się babo!
Martusia, przyjemnego studiowania
Nikita, ja też z @, wprawdzie już końcówka. Powodzenia w tym cyklu!
Mononoke, po poronieniu, to Ty się nie spodziewaj @ jak w zegarku :baffled: ja nei miałam 5,5 tyg.

Ja dziewczyny jutro idę do gin. Mam nadzieję, że zaczniemy działać jakoś konkretnie, ostatnio byłam u niej w czerwcu i powiedziała mi, że jeśli do października nie zajdę w ciążę, to będziemy się badać. Oby pamiętała o tym i poważnie podeszła do sprawy, bo jak nie ona, to nie mam lepszego gina u mnie w mieście...Trzymajcie kciuki.

Kahaka a jak nie będzie pamiętać to jej po prostu przypomnij. Trzymam kciuki mocno byś była zadowolona z wizyty.
Mój już się umówił dla nas na wizytę [ poniedziałek ], niestety pierwsza z pielęgniarką to nic nie załatwimy ale jednak, po niej pewnie za tydzień już wizyta z lekarzem :)

Dziewczyny czy to możliwe, bo może to ja jestem ślepa?
100_2637.jpg

blondplatyna, nie ma mowy o pomyłce!!!! Ale zajebiście!!! Suuuuuuper!!! Krechy grubaśne! Pięknie, cudnie! Wieczorem robiłaś? Jeśli wieczorem takie krechy, to co będzie rano :-D

reklama
Do góry