reklama
Mononoke, czubku TyTo babka i nie kręci mnie hehe...Tylko tak bym chciała, żeby coś wymyśliła! Trzymaj lepiej kciuki ;-)
Kurde blaszka przeciez trzymam, nawet kartkowek przez tego Twojego ginka nie mam jak sprawdzac :>
blondplatyna
Fanka BB :)
Kahaka ja już więcej testów nie robię, tylko to ciężko do mnie jakoś trafia. Mój M wczoraj całą noc wariował ze szczęścia i niestety się nie wyspałam.
A jeśli chodzi o gina to ja chodzę prywatnie, bo mam pakiet wykupiony i tam dostaję się takie jednorazowe kapciochy i spódnice. Ale wiadomo na NFZ to niczego nie można wymagać.
A jeśli chodzi o gina to ja chodzę prywatnie, bo mam pakiet wykupiony i tam dostaję się takie jednorazowe kapciochy i spódnice. Ale wiadomo na NFZ to niczego nie można wymagać.
Nie jest piekny pod względem stażu ale wyglądu oczywiście 
Uk czy nie.. u mojego ukochanego ginka w polsce, też nie musiałam się do golasa dolnego rozbierać, bo zawsze się czymś zakrywało. Za to jak w katowicach do ordynatora jeździlam w ciąży to aż się idiotycznie czułam bo taki fotel miał a ja golas i ogólnie, ehhh tragiczne uczucie

Tu w Uk koszulkę dają i ogólnie nie zaglądają, zakrywają Cię z góry na dół
Blondplatyna a jak się dziś czujesz??
Uk czy nie.. u mojego ukochanego ginka w polsce, też nie musiałam się do golasa dolnego rozbierać, bo zawsze się czymś zakrywało. Za to jak w katowicach do ordynatora jeździlam w ciąży to aż się idiotycznie czułam bo taki fotel miał a ja golas i ogólnie, ehhh tragiczne uczucie
Tu w Uk koszulkę dają i ogólnie nie zaglądają, zakrywają Cię z góry na dół
Blondplatyna a jak się dziś czujesz??
Ciekawe gdzie Poziomki i Misia, bo Hope to pamieta o nas 
A co do świąt Mononoke, dla mnie żadna radość.. to już 4 tu będą i trochę brakuje babcinego żarełka.. :-( mam nadzieję, że spędze je tu równie milo jak ostatnie i oczywiście na nowym mieszkanku :-) ale to tyle..

A co do świąt Mononoke, dla mnie żadna radość.. to już 4 tu będą i trochę brakuje babcinego żarełka.. :-( mam nadzieję, że spędze je tu równie milo jak ostatnie i oczywiście na nowym mieszkanku :-) ale to tyle..

mama05
prrrryy szaaaalona :))
KAHAKA- trzymamy&&&&&&&&&&&&&& daj szybko znaćTrzymaj lepiej kciuki ;-)
blondplatyna
Czuję się chyba dobrze, oprócz bólu jak na @ to ok. Co chwilę mam wrażenie, że zaraz nadejdzie. Na dole czuję się rozpulchniona, i mam wrażenie, że jest wilgotno, choć śluzu tylko trochę.
blondplatyna
A wogóle to mam problem w pracy, bo moja zmienniczka, z którą pracuje jest na zwolnieniu bardzo długim i pracuje na 2 etaty przez 8h dziennie. Dziś już miałam rozmowę, że jak pójdę na zwolnienie ... reszty mogę się domyślać, bo moja przełożona nie dokończyła tego zdania. Dziś na 20 wybieram się do endokrynologa, bo moje TSH trochę podwyższone i chyba poproszę o zwolnienie, bo nie mam zamiaru się stresować.
reklama