reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kahaka ja już więcej testów nie robię, tylko to ciężko do mnie jakoś trafia. Mój M wczoraj całą noc wariował ze szczęścia i niestety się nie wyspałam.
A jeśli chodzi o gina to ja chodzę prywatnie, bo mam pakiet wykupiony i tam dostaję się takie jednorazowe kapciochy i spódnice. Ale wiadomo na NFZ to niczego nie można wymagać.

Nie jest piekny pod względem stażu ale wyglądu oczywiście :D

Uk czy nie.. u mojego ukochanego ginka w polsce, też nie musiałam się do golasa dolnego rozbierać, bo zawsze się czymś zakrywało. Za to jak w katowicach do ordynatora jeździlam w ciąży to aż się idiotycznie czułam bo taki fotel miał a ja golas i ogólnie, ehhh tragiczne uczucie :D:D

Tu w Uk koszulkę dają i ogólnie nie zaglądają, zakrywają Cię z góry na dół :D

Blondplatyna a jak się dziś czujesz??

Ciekawe gdzie Poziomki i Misia, bo Hope to pamieta o nas :-p

A co do świąt Mononoke, dla mnie żadna radość.. to już 4 tu będą i trochę brakuje babcinego żarełka.. :-( mam nadzieję, że spędze je tu równie milo jak ostatnie i oczywiście na nowym mieszkanku :-) ale to tyle..:dry:

Czuję się chyba dobrze, oprócz bólu jak na @ to ok. Co chwilę mam wrażenie, że zaraz nadejdzie. Na dole czuję się rozpulchniona, i mam wrażenie, że jest wilgotno, choć śluzu tylko trochę.

A wogóle to mam problem w pracy, bo moja zmienniczka, z którą pracuje jest na zwolnieniu bardzo długim i pracuje na 2 etaty przez 8h dziennie. Dziś już miałam rozmowę, że jak pójdę na zwolnienie ... reszty mogę się domyślać, bo moja przełożona nie dokończyła tego zdania. Dziś na 20 wybieram się do endokrynologa, bo moje TSH trochę podwyższone i chyba poproszę o zwolnienie, bo nie mam zamiaru się stresować.

reklama
Do góry