reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
U mnie piękne słonce i wiaterek. Remont Olinka pokoju na górze trwa, potem inne pokoje. Zainspirowana jestem pokojem takim, ale podobają mi się kolorki z pierwszego zdjęcia bo takie piekne turkusowe, widać ze w porównaiu z drugim aparat zafałszował kolorystykę na pierwszym.Zobacz załącznik 289626Zobacz załącznik 289627

Najpierw chyba jednak pojadę po wykładzinę dywanową i dopiero dobiorę w takim kolorze zielony a potem niebieski (pewnie będą z mieszalnika te kolory bo nie chcę niebieskiego jako takiego ale coś z turkusem.
Chyba odkopię wątek z pokoikami dla naszyhc maleństw i będę czekała na Wasze propozycje bo zawsze macie jakieś fajne pomysły.

Idę na prysznic i gotować zupkę dla Olinka. Buziaki.:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ula jak dla mnie ten pokój na zdjeciu wyglada strasznie ciemno. Ja bym na twoim miejscu zamiast niebieskich scian pomalowała na biało lub żółty. Bedzie dużo jaśniej ;-)

A macie jakies pomysły na pokój dla dziewczynki?? Tylko nie rózowe sciany ;-)

Ula a jakies słoneczne kolory nie wchodzą w gre? tak jak Kasia mówi jest ciemno w tych pokoikach. Ten fioletowy to już w ogóle ciemnia :)
Co do chust na ddtvn- dramat. Tak zrobiony materiał na odwal sie , ze szok!!!! pitu pitu o niczym wciaz

Ula - zgadzam sie z dziewczynami, turkus jest sliczny, ale dosc ciemny na tak maly pokoik... jak ci bardzo zalezy, to moze sie ogranicz do jednej sciany np. a reszte daj w jakims jasnym zoltym itp. zeby rozjasnic? A jesli juz jestes zdecydowana, to najwyzej mebelki dobierz calkiem jasne - biale?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
U mnie piękne słonce i wiaterek. Remont Olinka pokoju na górze trwa, potem inne pokoje. Zainspirowana jestem pokojem takim, ale podobają mi się kolorki z pierwszego zdjęcia bo takie piekne turkusowe, widać ze w porównaiu z drugim aparat zafałszował kolorystykę na pierwszym.Zobacz załącznik 289626Zobacz załącznik 289627

Najpierw chyba jednak pojadę po wykładzinę dywanową i dopiero dobiorę w takim kolorze zielony a potem niebieski (pewnie będą z mieszalnika te kolory bo nie chcę niebieskiego jako takiego ale coś z turkusem.
Chyba odkopię wątek z pokoikami dla naszyhc maleństw i będę czekała na Wasze propozycje bo zawsze macie jakieś fajne pomysły.

Idę na prysznic i gotować zupkę dla Olinka. Buziaki.:-)

Ula odradzam Ci te kolorki..ja mam identyczne zestawienie u Mai w pokoju i jest niestety ciemno:-(czekam jeszcze troche aby przemalowac na jasniejsze kolorki narazie M nie pozwala bo malowane bylo 8mcy temu...

Ilona mi sie podoba zestawienie z Puchatkiem:-)

Do góry