_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
no niby tak... ale ja wolałabymj nieco bliżej (2km)kamcia przecież pare kilometrów to przedmieścia czyli najlepiej jak można trafić)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no niby tak... ale ja wolałabymj nieco bliżej (2km)kamcia przecież pare kilometrów to przedmieścia czyli najlepiej jak można trafić)

U mnie piękne słonce i wiaterek. Remont Olinka pokoju na górze trwa, potem inne pokoje. Zainspirowana jestem pokojem takim, ale podobają mi się kolorki z pierwszego zdjęcia bo takie piekne turkusowe, widać ze w porównaiu z drugim aparat zafałszował kolorystykę na pierwszym.Zobacz załącznik 289626Zobacz załącznik 289627
Najpierw chyba jednak pojadę po wykładzinę dywanową i dopiero dobiorę w takim kolorze zielony a potem niebieski (pewnie będą z mieszalnika te kolory bo nie chcę niebieskiego jako takiego ale coś z turkusem.
Chyba odkopię wątek z pokoikami dla naszyhc maleństw i będę czekała na Wasze propozycje bo zawsze macie jakieś fajne pomysły.
Idę na prysznic i gotować zupkę dla Olinka. Buziaki.:-)