_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
heh ja tak miałam jak raz zasnęłam "w nogach" bo drzwi od łazienki mam na tej stronie co poduszki, a tam gdzie nogi drzwi do salonu więc jak si obudziłam na siku zamiast do łazieki to sie do salonu wybrałam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak obiecałam tak wklejam zdjęcia po remoncie, ktory mnie ominol i zrobil sie sam jak bylam w szpiatalunie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
:
Zobacz załącznik 182464
aaaa kolyska prezentuje sie boskoooo! 

Mi w oko wpadł od razu widok zza okna :-)las???lasek???Jak obiecałam tak wklejam zdjęcia po remoncie, ktory mnie ominol i zrobil sie sam jak bylam w szpiatalunie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
:
Zobacz załącznik 182464
lasek z trzech stron domu, mieszkam nad rzeka Radunia przy samym rezerwacie przyrody (tu sie czesto odbywaja spływy kajakowe), a do miasta i pracy mam niedaleko 6 km (samochodem pikuś). Ciesze sie, ze sie wam podobaMi w oko wpadł od razu widok zza okna :-)las???lasek???
Fajnie na spacerki z dzidzią chodzić będziesz miała:-)]
Fajna kołyska :-)

hehe zobaczysz mój widok....Mi w oko wpadł od razu widok zza okna :-)las???lasek???
Fajnie na spacerki z dzidzią chodzić będziesz miała:-)]
Fajna kołyska :-)
szczere pola i drzewa.. ledwo nam asfalt założyli (tam przy tym nowym domu) bo do tej pory nie było...
pcieszyłaś mie bo sama będę eszkała gdzieś z 8 km odmiasta i bardzo mi daleko było...lasek z trzech stron domu, mieszkam nad rzeka Radunia przy samym rezerwacie przyrody (tu sie czesto odbywaja spływy kajakowe), a do miasta i pracy mam niedaleko 6 km (samochodem pikuś). Ciesze sie, ze sie wam podoba![]()
bo ja będę mieć tylko 1