_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
no niby tak... ale ja wolałabymj nieco bliżej (2km)kamcia przecież pare kilometrów to przedmieścia czyli najlepiej jak można trafić)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no niby tak... ale ja wolałabymj nieco bliżej (2km)kamcia przecież pare kilometrów to przedmieścia czyli najlepiej jak można trafić)
U mnie piękne słonce i wiaterek. Remont Olinka pokoju na górze trwa, potem inne pokoje. Zainspirowana jestem pokojem takim, ale podobają mi się kolorki z pierwszego zdjęcia bo takie piekne turkusowe, widać ze w porównaiu z drugim aparat zafałszował kolorystykę na pierwszym.Zobacz załącznik 289626Zobacz załącznik 289627
Najpierw chyba jednak pojadę po wykładzinę dywanową i dopiero dobiorę w takim kolorze zielony a potem niebieski (pewnie będą z mieszalnika te kolory bo nie chcę niebieskiego jako takiego ale coś z turkusem.
Chyba odkopię wątek z pokoikami dla naszyhc maleństw i będę czekała na Wasze propozycje bo zawsze macie jakieś fajne pomysły.
Idę na prysznic i gotować zupkę dla Olinka. Buziaki.:-)