reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

mama, to chyba całkiem dobre wieści, owu miałaś, to super. Endo masz ładne. Teraz tylko trzymać kciuki, żeby leki szybko na męża działały, a może i bez leków się uda ;-)

Do mnie dzwoniła właśnie teściowa i zaprosiła nas na sobotę na teścia urodziny. Uwaga, uwaga...teść kończy...44 lata:-D No i mam problem, bo muszę szybko jakis prezent kupić. Pomysły proszęęęęęę!!!!1

reklama
Mama, ja myślę, że wieści nie są złe. Ważne że owulacja była i endo jak mówi Kahaka [ bo ja się tu nie znam, więc zdaję się na nią ] tez jest ładnę. A więc jak najbardziej szansa jest i to spora.
Co do plemniczków, nie chcesz podawać nic więcej??

Hej Lejdis :happy:
Witam się wieczorkowo. Ostatnio miałam jakies problemy z kompem, /wirusek się przyplątał/ ale już , po ciężkiej walce jest chyba ok.
U mnie już po @, więć od wczoraj z Mężulkiem działamy. hmmm No i jest cudnie. Uwielbiam ten czas kiedy nie musimy mysleć o zabezpieczeniu.
Mononke - no gratuluję Kochana @. I cieszę się że jesteś tak pozytywnie nastawiona na te staranka. Zobaczysz że z tego jeszcze naprawdę będzie taka mała Maja. Ja też marze o dziewczynce, do pary dla mojego Synka. Ale jak będzie drugi chłopak to też super. Otoczę się samymi mężczyznami w domu. Nooo.... ważne tylko żeby się udało z drugim dzieciątkiem:eek:
Kahaka a za twoje prawko już zaciskam piąstki &&&&&&. Ja zdałam co prawda za pierwszym razem ale do tej pory kaleczę jazdę (a właściwe to parkowanie głównie) i jestem racej niedzielnym kierowcą. Mam koleżankę która jeździ już dosyc długo ale w dalszym ciągu nie umie cofać i jeździ tylko do przodu. Niezły ubaw mamy czasem z tego :happy:
Mama05 a u Ciebie widzę że wszystko idzie ku dobremu. To tylko trochę witaminek u Męża i do dzieła:tak:
Lilith - miłego gotowania . Jak czytam o twoich problemach z listonoszem to zaczynam doceniać pocztę polską:cool:
Martusia a tę twoje jajniki to co tak szaleją :) Może zaowocuje to II krechami na teście. Życzę ci tego bardzo.
No i karolciak , odezwij się czasem do nas Babo :angry:
A nasza Kamia to ma dobrze....mmmmmm. Słoneczko i jeszcze wakacyjny luzik. Ech.. a u nas jakieś 5 st. za oknem. Ale niech wypoczywa nam przyszła mamuśka. Buźka Kamia.
Mężuś właśnie usypia młodego, w lodówce chłodzą się drinki na wieczór. Więc nie obraźcie się kobietki ale biegnę do niego. No , oby tylko mały się nie budził za bardzo.
Miłej nocki Kobietki ;-)

Do mnie dzwoniła właśnie teściowa i zaprosiła nas na sobotę na teścia urodziny. Uwaga, uwaga...teść kończy...44 lata:-D No i mam problem, bo muszę szybko jakis prezent kupić. Pomysły proszęęęęęę!!!!1

To jak tesciu ma 44 lata to Twoj maz ma ile? 24? 26?:> :D

NIkita dzieki ;p jak sie czujesz kochana?

Mama dzialac dzialac i witaminki brac to bedzie z tego piekna dzidzia :D jak sie dalo 2 razy to i 3 wyjdzie :D

ile lulu chyba bo mnie ziewa a maz mi juz za plecami krzyczy ze tylko forum i forum a on nie :D
Buziaki :*

czesc kochane, jak dobrze, ze dzisiejszy dzien juz sie konczy...
przezylam babci operacje, miala isc pod skalpel o 9, wzieli ja po 12, no ale coz sie dziwic, w koncu mieszkamy w naszej kochanej POLSCE ;-)

a tak poza tym, zlapalam dzisiaj dwa mandaty na laczna kwote 550 zl i toi oba za parkowania ;-) zeby to jeszcze z mojej winy... podjechalam rano do zakladu poligraficznego, mialam cala 100 i w zadnym sklepie nie chcieli rozmienic, wiec w koncu nie wykupilam biletu, nie bylo mnie moze 10 minut i... maandacik za szyba, SUPER
pozniej biegiem do szpitala, nie mialam gdzie zaparkowac, bo przed szpitalem moze z 10 miejsc parkingowych... przytulilam sie ladnie do jednego autka, ale tylnie prawe kolo mialam na kopercie (miejsce dla niepelnosprawnych) polecialam do szpitala i ajk juz chcialam do domu pojechac na godz. si eprzespac, trach ... BLOKADKA , straz miejska oczywiscie bardzo sie spieszyla (czekalam prawie godzine) no i mandacik 500 zl i 1 pkt. karny za parkowanie na miejscu dla inwalidow ;-)

reklama
katty, nieźle, hehe;-) jak pech to pech.
Nikita, mój mąż też bywa taki zdolny, że chodzi spać z kurami, kiedy ja nocny Marek jestem.
Mononoke, mój mąż ma 25 lat, ja też...Za to teściowa ma, teraz uważaj, ma 42 :-D byś mi lepiej wymyśliła jakiś prezent nieskomplikowany ;-)

Do góry