reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witajcie! Już jestem tyle się u WAS dzieje... az nadrabiam z czytaniem a nie było mnie 2 dni... eje taki se rygor pracy narzuciłam.... u mnie dzś 12 dc wczoraj winko było u męza cola i do dzieła...
co do prawka....... KAHAKA NA PEWNO ZDASZ ZOBACZYSZ!!!! ja jak przyjechałam ze studiów po 1wszym roku na wakacje mąż< wtedy chłopak> mówi do mnie jutro masz jazdę .... byłam w szoku ale na szczęscie zrobiłam oczywiscie nie zdałam z 1wszym razem.... jak to bywa. Ale Ty se dasz radę na bank i bedziesz opijała trzymam kciuki i bede cały czas myśleć !!!
teraz szybko się zbieram do pracy bo tak zaczytałam się a nawet śniadaka nie zjadłam.. hehe ech no po prostu wciągające jestescie!!!! :-)

reklama
Witam,

Mama, jak tylko dojdę do siebie, wypiję kawkę to posznupie za tym :)

U mnie cykl cały pokićkany.. powiedz Mama, czy przy tym siemieniu konsystencja śluzu się zmieniła?? Ja czuję od wczoraj, że jest mokro.. i to bardzo ale śluz ciągle jak woda w przy szyjce jeszcze kremowy :( Jutro niby skok powinnam mieć a tu jeszcze szyja nie gotowa właśnie :( ech :D

MARTUSIA- czesc-dolina z ta pogoda ,dobrze ,ze u nas na wątku cieplutko :))

LILITH- kochana ja nie zauwazylam zadnego luzu nawet po siemieniu...teraz mam taki troche wodnisty nieciągnący...mam dzis 19 d.c

mnie ratuje chyba tylko tez żel bo juz pomyslu nie mam...smacznej kawki:)

No to ja nie wiem co ze sobą zrobić, poczekam jeszcze spokojnie 5 dni i zobaczymy.. i co gorsza nie wiem czemu ten przyszyjkowy jest taki kiepski..
MI żel mają wysłać dziś drugi raz, ale nie wiem czy będzie w ogóle owulacja, kiedy etc.. pewnie jak ma być to żel i tak nie dotrze..

Martusia, ja tam wam śniegu zazdroszczę, ze względu na córę, jak był w zeszłym roku i nas zasypało to mała była wniebowzięta :D

LILITH- no mowie Ci cuda wianki z tym śluzem-po wiesiolku i po siemieniu zeby nic....ręce opadają..
moze jak teraz odstawie hormony to organizm troche odpocznie i "podda" sie pod dzialanie ziól bo jak narazie to ziola przegrywaja z hormonami;/;/;/

ale ciesze sie ,ze intnieje taki żel to zawsze jakas nadzieja.

a Wy tak czy tak dzialajcie:))

moje dzieci w zeszlym roku tez byly przeszczeliwe z takiej ilosci sniegu-a balwanow ile mielismy na ogrodzie i przed domem-od wyboru do koloru :))

Witam was z rana!
Wiem już po 11, ale dopiero co wstałam.
Kahaka ja ostatnio kupiłam swojemu bratu (ma 41 lat - to prawie jak Twój teść) czterech pancernych w takim specjalnym metalowym pudełku + plakat i jakieś gadżety. Zapłaciłam 150 chyba, bo już nie pamiętam, ale prezent wspaniały, brat skakał pod sufit. Sprawdził się bo później kupiłam teściowi na urodziny (55 lat) również bardzo się cieszył. Mi się wydaje, że alkohol to taki przereklamowany, kasa podobna, a alkohol ulotny. Uważam, że jeśli kogoś darzymy miłością i szacunkiem to warto kupić coś z głową.

reklama
Mama, działamy oczywiście ale zupełnie na luzaka, nie zamierzam się juz przejmować :D
Sprawdzę to super metode co wam pokazałam, haha :D
Może i to w niczym mi nie pomoże, kto wie, ale na pewno zmieni moje podejście.
A wiesz, że clo zaburza obraz śluzu?? ;>
Więc gdyby niestety @ przyszła to myślę, że kolejny cykl będzie z ładnym sluzem :)

Do góry