reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
BLONDPLATYNA- dzieki,ale takie endo to powinno byc w I fazie cyklu a ja mam dzis 19d.c a cykle 27 d.c. zobaczymy w przyszly weekend:sorry:

LILITH- no wlasnie wiem ,ze Clo wplywa na brak sluzu...wiec licze,ze moze nie w nastepnym ,ale za 2 cykle wroci jakis sluzik :))

bylam po Domisia.

Trzeba wierzyć, że będzie dobrze!

Ja własnie pochłonęłam śniadanko w postaci zupki gluta, teraz piję siemię i niedługo na pociąg i do sklepu. Zrobię teraz duży gar gulaszu, skoro proteinki, to będzie dla całej rodzinki :)
A jeszcze pogodę mam śliczną, oczywiście mgła ale też duszno, więc nie trzeba za dużo na siebie nakładać :D - tu nie chodzi o makijaż a ubrania ;p

nie zdazylam wszystkiego przeczytac, wybaczcie, przywitam sie pozniej, musze tylko cos powiedziec :D

katty, nieźle, hehe;-) jak pech to pech.
Nikita, mój mąż też bywa taki zdolny, że chodzi spać z kurami, kiedy ja nocny Marek jestem.
Mononoke, mój mąż ma 25 lat, ja też...Za to teściowa ma, teraz uważaj, ma 42 :-D byś mi lepiej wymyśliła jakiś prezent nieskomplikowany ;-)

KUP MU PEJCZ Z NAPISEM "NA OSTRY SEX" w sklepie z pamiatkami sie znajdzie :D (z drewniana raczka i rzemykami (żemykami?):D

MONONOKE- Ty wariatko:-D:-D:-D:-D:-Dciekawe co na to tesciowa ;-):-):-):-)

LILITH- przyjemnych zakupów,ja jade po 15.oo do Lidla po spozywke-idzie weekend ,mąż w domu trzeba sie zaopatrzyć:tak::-p:-pa jak bede wracala odbiore Zuze..

BLONDPLATYNA- dziękować:tak::-)

Jesli chodzi o prezenty, ja zawsze miałam z tym problem :D w każdym razie, jeśli chodzi o prezenty nie dla Córki, męża czy też siebie ;p

Jeszcze po otręby muszę iść a coś powoli lenia dostaję ;p

KATTY- :0 :0 ;0 to jakis leń gigant :)))))))))))))))))))))))))
trudno-jak masz taki dzen to nic sie nie stanie,czasem takie dni sa potrzebne,zeby nabrac sil....:)

LILITH- no otreby musza byc ,wiec trzebaby sie ruszyc:)))
a mozesz na Dukanie napisac jak robisz ten gulasz bo sprawdzilam przepisy moje i nie mam...

reklama
To sie oficjalnie witam dziewczynki :D
Ale dlugo tu nie zabawie bo mnie chyba postrzyklo i glowa nie moge ruszac a roboty mam w cho..inke :D Jutro jade na uczelnie wiec dzisiaj jakies sprzatanie trzeba zrobic, nie wspominajac o tym, ze moja praca magisterska ma narazie 2 strony i wypadaloby jeszcze kilka dopisac :D
No i spac mi sie chce bo sie nie wyspalam w ogole :(
A meza nie zmolestuje bo leci ze mnie jak z Niagary.... no i brzuch mocno daje znac o sobie
pffffffffffffffffffffffffff

milych zakupow dziewczynki ;p
kahaka a ten pejcz to mowie Ci, bedzie super :D i tesciowa sie moze ucieszy, widac, ze jurni ludzie :D

Do góry