reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

\~!

Ktoś tu pisał, że ani się obejrzę i z Olkiem na kolanach będę do Was pisała i co? Olek siedzi oparty o moje cyculki, razem sobie Was czytamy i piszemy :-). Wczoraj próbowałam uskutecznić karmienie przed laptopem, ale muszę jeszcze znaleźć patent na dobre podparcie piersi, żeby mieć jedną rękę wolną :)

Efa proponuje poduszkę na kolana albo pod łokieć :)

A Ulise faktycznie strasznie długo trzymają. Ja nadal nie wierzę że mi udało się tak szybko urodzić.

reklama
Ktoś tu pisał, że ani się obejrzę i z Olkiem na kolanach będę do Was pisała i co? Olek siedzi oparty o moje cyculki, razem sobie Was czytamy i piszemy :-). Wczoraj próbowałam uskutecznić karmienie przed laptopem, ale muszę jeszcze znaleźć patent na dobre podparcie piersi, żeby mieć jedną rękę wolną :)

Efcia jak opatentujesz sposób równoczesnego karmienia i pisania na bb to ja proszę o dokumentację fotograficzną i szczegółowa instrukcję - też tak chcę! :-)

Dzis podjelam meska decyzje i ide do fryzjera. Mialm zapuszczac wlosy, ale w sumie w krotszych wygodniej.

Efa - fajnie masz, ja niestety nie posiadam laptopa tylko biurko z kompem i chyba nie bedzie mi wygodnie z malym siedziec i klikac.

.

Onesmile, z tym fryzjerem to odważna jesteś. Mnie by moich długich włosków było żal, więc na razie związuję gumką i noszę opaskę z plastiku :)

A jesli chodzi o laptopa, to mój stoi właśnie na biurku, które się zostało po kompie stacjonarnym, więc własnie tak uskuteczniam, jak i Ty możesz ;-)

Juaska, no właśnie o 14-tej zaczynamy znowu próbować karmić przy kompie, heheh. Zobaczymy, czy w ogólew cokolwiek uda mi się przeczytać, wczoraj trochę sobie przez to sutek naciągnęłam, hihi. Ale zdjęć nie ma mi kto na razie zrobić, zresztą głupio by to wyglądało ;P

Ostatnia edycja:
matko to sie Ulisia wycierpi. Czy ona wogóle ma siłę ,zeby to dziecko urodzic? Jeszcze nie słyszalam o tak długim porodzie. Oby wreszcie sie szczesliwie to dla niej zakonczylo. Ciekawe czy to ten olej tak zadzialal?

Dzięki dziewczyny ze z taką aprobatą przyjęłyscie moje dzisiejsze wiesci :-). Mam nadzieję ,ze to juz "z górki" i ze za tydzien o tej porze będę tak jak efa pisac do was z moim Dorianem przy cycu. Swoją drogą gratuluję Efie takiego sprytu :-)

A ja wlasnie wrócilam z miasta i poniewaz mam dzis super humor , zaszalałam i kupilam sobie buty - ale juz nie takie bezpieczne - ciązowe. Własnie ,ze wysokie na platformie i wysokim obcasie . A co - w koncu niedlugo znów będę lekka - hahaha.

Buziaki dla wszystkich

To karmienie bylo jakieś marne - Oluś śpi jak suseł po 10 minutkach ssania :-). Ostatnio tak ze 2 razy na dobę mu się to zdarza. A z karmieniem i pisaniem, to słabo to widzę na razie. Co najwyżej myszką trochę pojeździłam po poduszce.
Sugar, widać Twoje posty. Ja np. nie wiem, co znaczy naprostanglandynujemy, czy o co lata z tą frytka, to się nie wypowiadam ;-)

Sugar no na moje oko , to ten ból u Ciebie spowodowany jest skracającą się szyjką :-) takze ... tylko czekac ....jak Cię zbierze.

Efa no kurde to teraz to bedzie tak : aha u Efy pora karmienia się zbliza to zaraz bedzie na forum ;-)

reklama
Mam wrażenie, że piszę sama do siebie :-( Nie widac moich postów?

sugar, ja widze Twoje posty :-) i uwazam, ze ten caly olej rycynowy wcale nie pomogl, ale tez nie wiem,czy nie pogorszyl sprawy. Generalnie ufam bardziej nowoczesnej medycynie niz zabobonom i nie odwazylabym sie pic zadnych takich mieszanek...

Mialas endo???? Ja tez. Dlugo leczylas??

Efa, a co do fryzjera, to ja mam wlosy sciete na grzybka, ale ten grzybek okropnie urosl, zarosl, mam strasznie zniszczone koncowki od modelowania i jak nie wymodeluje rano, to wygladam jak upior Luwru :-) Zatem za 15 minut wychodze zrobic wreszcie porzadek z tym, co kiedys nazywalo sie 'fajna fryzura'.

Ostatnia edycja:
Do góry